Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Ahmet Türk'e saldırı: Burnu kırıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saldırı nereden gelirse gelsin hiç hoş değil ,bu memleketin sağduyulu insanlar birlik beraberlik olsun ayrı gayrı olmasın istiyor .türklük, kürtlük ve çeşitli milliyetcilik adı altında herkesi birbirine düşman etmek isteyenlerin değirmenine su taşıyoruz .soruyorum size bu saldırıyı yapanların eline ne geçti ,kuru kuruya bir ahferinmi aldı .ahferin almanın başka çeşitili yollarıda var kimseye zarar vermeden kırıp dökmeden .bu porotestolar artık türkiyeye çok gelmeye başladı .milliyetci porotestolar oluyor polis seyrediyor, muhalefet liderlerine saldırılıyor polis yine seyrediyor .lise öğrencileri sınav sistemini porotesto ediyor polis gaz ve joplarla saldırıyor dayağın haddi hesabı belli değil, işciler 4c 'yi porıtesto ediyor durm yine aynı .arkadaşlar her milletten iyi insan ve kötü insan olabilir ,benim kötüm iyi senin kötün kötö olmaz kötü her zaman kötüdür.artık dünyada 2 çeşit insan vardır 1- çalışan insan (emeğiyle alınteriyla geçinen insan 2- çalan insan (çalışanın emeğini devleti soyan insan ) biz bunlardan hangisiyiz önce buna bakalım ve yerimizi ona göre tespit edelim. hepinze saygılar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşım sen hangi sağduyudan bahsediyon onlar ellerine silah verdikleri mahlukatları dağa yolluyor bizim askerimizi vuruyor bir burun kırmakla bunu intikamı alınırmı savası başlatan onlar cezasını çekecekde onlar olmalı ellerine sağlık karadenizli kardeşim ellerin dert görmesin devamını bekliyoruz ne mutlu türküm diyebilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun Samsunlulara ellerine sağlık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdal kardeş her yorumumuza bir kılıf uyduruyorsun onca şehit haberlerini işlemiştik gıkın bile çıkmıyordu ben bu burun olayına sevinirken senin yorumlarınlada strese giriyom
    ben çoktandır yoktum...önceki yorumlarıma bakarsan beni tanırsın...
    şehit haberleri en çok beni yaralar...senden bile fazla...çünkü ben kan akıtılmasın isterim...mehmetçiğimize değer veririm...bir türk askerinin kani benim için dünyalara değer...
    sadece oturup ...ağlayıp....kahrolsun edebiyatı yapmam.....
    derdim sorun çözmek...sadece ağlamak değil.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben çoktandır yoktum...önceki yorumlarıma bakarsan beni tanırsın...
    şehit haberleri en çok beni yaralar...senden bile fazla...çünkü ben kan akıtılmasın isterim...mehmetçiğimize değer veririm...bir türk askerinin kani benim için dünyalara değer...
    sadece oturup ...ağlayıp....kahrolsun edebiyatı yapmam.....
    derdim sorun çözmek...sadece ağlamak değil.!!!
    sorunu nasıl çözmeyi düşünüyorsun? belki sana katılırım....
    sürekli şehit vermekten öfke küpüne dönen millete "kana susamışlar" diyerekmi?
    dediğim gibi,önce bir teraziye koy... sözümüz ve hıncımız sadece pkk ve sempatizanlarınadır...onlara arka çıkan türklerede...
    masuma değil...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu değişecek ama...söyliyeyim gene de...
    sorun tabi ki "demokratik açılımlarla" ve "sivil bir anayasa"yla halledilecek.....
    yoksa...sorun yıllardır yaptığımız ve başarılı olmak bir yana bir sürü vatan evladımızı toprağa verdiğimiz bir şekilde...yani sadece silah yoluyla halledilmeyecek...
    pkk ile tabi mücadele edeceğiz onların utantılarıyla da...(onların pisliğini ölüm bile temizleyemez....)
    ve onları madden destekleyen asıl odak eregenekon ile de......
    ama masum kürt halkının elinden tutacağız...onları adamdan sayacağız....
    pkk ile masum kürtleri birbirinden ayıracağız....gördüğümüz her kürt vatandaşa pkk'lı muamelesi yapmayacağız......
    masum ve temiz türklerle,masum ve temiz kürtlerin... kardeşliğin altını çizeceğiz...
    aramıza nifak tohumlarını sokmıyacağız...kan akıtan kim varsa karşısında topyekün duracağız......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir ülkenin tek bayrayı olur
    yurdunu memleketini sevmeyen
    derhal turkiyeyi terket!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir ülkenin tek bayrayı olur
    yurdunu memleketini sevmeyen
    derhal turkiyeyi terket!...
    Baydemir ağzını bozdu

Ahmet Türk'e yapılan saldırıya Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den şok tepki

Kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk'ün dün Samsun'da yumruklu saldırıya uğramasına bir tepki de Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den geldi. Baydemir, 'Hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz' dedi.

Baydemir, 'Bu saldırı 7'den 70 e Kürt halkına yönelik bir saldırıdır. Kürt halkının onuru, gururu ve haysiyeti hedeflendi.. Affınıza sığınarak, hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz. Alçak ve ş...sizlere bakmıyorum arkasındaki köklerine bakıyorum.

sadece Samsun'da deli yoktur. Diyarbakır(Baydemir,) ve Van'da hakkaride vardır dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben daha önce bu konuya benzer bir konuda bu adamların karadeniz bölgesine geldiğinde bu olacaklarıyazmıştım o şerefsizde canının kurtardığına şükretrsin zaten bir dahada karadeniz bölgesıne uğrayamazlar.

Hele o baydemir denen kanı bozuk ne olduğu belli olmayan yaratık karadenize adım atarsa attığı adımla beraber direk mezara diecem ama onun gibileri bu vatanın toprağı kabul etmez.

Baydemir ve onun yandaşlarına bu ülke toprakları haram.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri