saldırı nereden gelirse gelsin hiç hoş değil ,bu memleketin sağduyulu insanlar birlik beraberlik olsun ayrı gayrı olmasın istiyor .türklük, kürtlük ve çeşitli milliyetcilik adı altında herkesi birbirine düşman etmek isteyenlerin değirmenine su taşıyoruz .soruyorum size bu saldırıyı yapanların eline ne geçti ,kuru kuruya bir ahferinmi aldı .ahferin almanın başka çeşitili yollarıda var kimseye zarar vermeden kırıp dökmeden .bu porotestolar artık türkiyeye çok gelmeye başladı .milliyetci porotestolar oluyor polis seyrediyor, muhalefet liderlerine saldırılıyor polis yine seyrediyor .lise öğrencileri sınav sistemini porotesto ediyor polis gaz ve joplarla saldırıyor dayağın haddi hesabı belli değil, işciler 4c 'yi porıtesto ediyor durm yine aynı .arkadaşlar her milletten iyi insan ve kötü insan olabilir ,benim kötüm iyi senin kötün kötö olmaz kötü her zaman kötüdür.artık dünyada 2 çeşit insan vardır 1- çalışan insan (emeğiyle alınteriyla geçinen insan 2- çalan insan (çalışanın emeğini devleti soyan insan ) biz bunlardan hangisiyiz önce buna bakalım ve yerimizi ona göre tespit edelim. hepinze saygılar .
Yer imleri