27.05.2010
10:55 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (Tapdk) Başkanı Mehmet Küçük, Kamuoyunda Tartışma Yaratan Tütün ve Alkol Piyasasını Düzenleyen Yönetmelik Taslağı'nın, Gelen Görüşlerden Sonra Kurul'da Yeniden Ele Alınarak, Sonuca Bağlanacağını Bildirdi.
10:48 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Erzincan'daki 'Ergenekon' Soruşturması Kapsamında, Bir Et Entegre Tesisinde Dün Başlatılan ve Akşam Saatlerinde Ara Verilen Kazı Çalışmalarına Bu Sabah Yeniden Başlandı.
10:47 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Formula 1 Türkiye Grand Prix'si Yarın Yapılacak Antrenman Turları ile Başlayacak.
10:47 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ABD Hava Kuvvetleri, Saatte 7000 Kilometreyi Aşarak Sesten 6 Kat Hızlı Giden "Hipersonik" Cruise Füzesi Denediğini Bildirdi.
10:46 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kütahya'nın Tavşanlı İlçesine Bağlı Bir Köyün 7 Haneye Sahip Mahallesindeki 47 Kişi, Elektrik Olmadan Yaşamlarını Sürdürüyor.
46 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi Nba'de Dün Gece Oynanan Doğu Konferansı Final Serisi Maçında Orlando Magic, Boston Celtics'i 113 -92 Yendi ve Seride Durumu 3 -1'den 3 -2'ye Getirdi.
10:44 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen'in, 2010 yılında da eğitim-iş kolunda yetkili sendika olduğunu belirterek, Türk Eğitim-Sen'in sendikacılığının temelinde mücadele olduğunu söyledi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Koncuk yaptığı yazılı açıklamada, Türk Eğitim-Sen'in, 2010 yılında da eğitim-iş kolunda yetkili sendika olduğunu belirterek, "156 bin 98 üyesiyle bu yıl ...
10:38 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kırıkkaleli İşadamları, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (Tuskon) Tarafından 13-18 Haziran 2010 Tarihleri Arasında İstanbul'da Düzenlenen Türkiye-dünya Ticaret Köprüsü'ne Katılacak. Program Öncesi İşler Pastanesi'nde Bir Araya Gelen Yatırımcılar, Türkiye-dünya Ticaret Köprüsü'nde Kırıkkale'nin de İsminin Geçeceği Sözünü Verdi.
10:38 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gıda Sektöründe Faaliyet Gösteren Pınar'ın Bu Yıl 29'uncusunu Düzenlediği "Pınar Kido Resim Yarışması" Rekor Düzeyde Başvuru Aldı. Türkiye'nin Tüm Bölgelerinden ve Kıbrıs'tan Gelen Yoğun İlgi Sonucunda, 887 Bin 660 Adet Resim Yarışmaya Katıldı.
10:37 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şırnak Uludere'de Terör Örgütü PKK ile Çıkan Silahlı Çatışmada Şehit Düşen Uzman Komando Çavuş Adem Erboyacı (23), Çorum'un Ortaköy İlçesinde Son Yolculuğuna Uğurlanacak. Irak Sınırından Türkiye'ye Sızmaya Çalışan Bir Grup PKK'lı Terörist ile Askerler Arasında Sıcak Temas Sağlandı. Uzman Komando Çavuş Adem Erboyacı, Dün Gece Saat 00.
10:37 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Adana'nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçede Son Yılların En Görkemli Kurtuluş Bayramını Kutladıklarını Belirterek, "Bayram Programımızda Halkımızla Kaynaşmanın Gururunu Yaşadık." Dedi.
10:28 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TSK Tarafından Irak'ın Kuzeyindeki Terör Örgütü Kamplarına Yönelik Operasyonlarda PKK'ya Ağır Darbe Vurulduğu Bildirildi
Türk -İş'te Çalışanlar, Sendika Temsilcilerini Seçimle Belirleyecek.
Türk siyasi tarihinin yakın dönemine dair yayımlanabilen pek az sayıdaki belgeye bir yenisi ekleniyor:
10:25 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türk Siyasi Tarihinin Yakın Dönemine Dair Yayımlanabilen Pek Az Sayıdaki Belgeye Bir Yenisi Ekleniyor
10:17 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesinde, Boğazlıyan Çevresel Katı Atık Tesisler Birliği Meclisi, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Çevresel Katı Atık Tesislerinin Kurulmasına Yönelik Çalışmaların Devam Etiğini ve 2014 Yılından İtibaren Tesislerin Hizmete Gireceğini Söyledi10:20 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesinde Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Çedaş)'ın Bakım Onarım ve Arıza İşlerini Yapan 42 Personele İş Güvenliği Konusunda İki Günlük Eğitim Verildi. Boğazlıyan ve Çevre İlçelerde Çedaş'ın Arıza Bakım ve Onarımında Görev Yapan Firma Elamanlarının Katıldığı Program Öğretmenevinde Yapıldı.
10:20 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yönetmenliğini Ali Osman Çınar'ın, Yapımcılığını ve Senaristliğini Ayhan Özel'in Üstlendiği 'Vefa: Hayatın İlk Sahnesi' İsimli Belgeselin Galası İş Adamlarını Bir Araya Getirdi.
10:19 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tokat'ın Zile İlçesinde 'Sigaraya Son Hayata Merhaba' Sloganlı Uçuş Etkinliği Düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Çeşitli Nedenlerle Seviye Belirleme Sınavları'na (Sbs) Başvuramayan 583 Bin Öğrenci İçin Yeniden Fırsat Tanıdı.
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmeti Alan İşletmelere 500 Tl Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği Ödemesi Yapılacak.
10:18 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Musluklar İçin Kilogram Başına Alınan Cif Bedeli 15 Dolardan 20 Dalara Çıkarıldı.
Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Tiyatro Grubu Kuracak. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Yapılan Duyuruda, Müdürlük Bünyesinde Görev Yapan Sağlık Çalışanlarının İş Hayatındaki Yoğun Tempolarından Kaçıp, Stres ve Yoğunluktan Uzaklaşması Amacıyla Tiyatro Grubu Kurulacağı Belirtildi.
Ünlü yönetmen Atıf Yılmaz'ın 32 yıl önce çevirdiği ve restore edilerek yeniden beyaz perdeye kazandırılan efsane filmi "Selvi Boylum Al Yazmalım", yönetmenin ölmünün 4. yılında, doğum yeri Mersin'de gösterilecek.
Türk sineması tarihinde 119 filme imza atan, 51 filmin senaryosunu yazan ve 27 filmin yapımcılığını üstlenen Atıf Yılmaz, ölümünün 4. yılında doğduğu topraklarda, Mersin'de anılı...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dünya Helal Gıda Birliği Derneği, Helal ve Temiz Gıdayı Gündemde Tutmak, Bu Konuda Toplumsal Bilinç Oluşturmak, İnsanların Tükettikleri Gıda Konusunda Seçici Olmalarına Katkı Sağlamak Amacıyla 1. Bursa Helal Gıda Konferansı Düzenliyor. Cumartesi Yapılacak Konferansa Konusunda Uzman İsimler, Türkiye'deki Gıda Güvenliğini Masaya Yatıracak.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri