Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bu Vergide Neyin nesi ? KOYUNMUYUZ BİZ BİRİ CEVAPLASIN !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri kardeşim sizin olay bizde olsa biz site sakini olarak iflas ederdik herhalde ÇÜNKÜ oturduğum yerde izmir gaziemirde mevcut yol asfaltlanma sayısını abartısız 10 a yaklaştı her yerde inşaat yapılınca damperli kamyonlar eksik olmadığından yol denen birşey kalmıyor zeminde bir sorun var ara ara yerler göçüyor sadece şimdi işin çözümü olarak

o göçen yerleri yaklasık 1 metre derinliğinde kazdılar ve dolgu yapıyorlar sonra asfalt bu durumda bize kaç para yansır

belediyemiz CHP yalnız gerçi izmirde her yer CHP şimdiye kadar para talep olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri kardeşim sizin olay bizde olsa biz site sakini olarak iflas ederdik herhalde ÇÜNKÜ oturduğum yerde izmir gaziemirde mevcut yol asfaltlanma sayısını abartısız 10 a yaklaştı her yerde inşaat yapılınca damperli kamyonlar eksik olmadığından yol denen birşey kalmıyor zeminde bir sorun var ara ara yerler göçüyor sadece şimdi işin çözümü olarak

o göçen yerleri yaklasık 1 metre derinliğinde kazdılar ve dolgu yapıyorlar sonra asfalt bu durumda bize kaç para yansır

belediyemiz CHP yalnız gerçi izmirde her yer CHP şimdiye kadar para talep olmadı

sırf bu yuzden izmirde oturulur.
    ayrı bir ülke, hatta Turkiyenin avrupası izmir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz nerde yaşıyoz bunlar sorma ver adı altında yakında nefes aldığımızdan bile alcaklar nerdeyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sen izmire gelmeye karar ver biz seni burada karşılarız merak etme ama dediğim gibi basri bu parayı sakın sakın verme bu iş artık inata bindi o günden beri şu makbuzu gördükçe tüylerim diken diken oluyor şu makbuzu avrupada bir haneye gönderseler adam ağzını bırakıp başka yeri ile güler yada şaka proğramına katıldığını düşünür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen izmire gelmeye karar ver biz seni burada karşılarız merak etme ama dediğim gibi basri bu parayı sakın sakın verme bu iş artık inata bindi o günden beri şu makbuzu gördükçe tüylerim diken diken oluyor şu makbuzu avrupada bir haneye gönderseler adam ağzını bırakıp başka yeri ile güler yada şaka proğramına katıldığını düşünür
    bi gun gelicem hocam. şua akp hukumetinin elinin değmediği, değemediği tek yer izmir. Bazen kafayı yiyorum istanbulda. Ne kadar kör cahil varsa hepsi buraya toplandı artık. Nefes alınmaz hale geldi.
    belediye secimlerinde tanıdığım herkese dedim, pişman olacağınız bişey yapmayın sakın. kapı kapı dolaştılar seçimden önce.
    Yuzlerindeki maske çok zamann gecmeden düştü. ama iş işten gecti. işte bu kör cahillerin yuzunden şuan bizde bu eziyeti çekiyoruz. Buarada mevzu yanlış yere çekilmesin. Belediyecilikte partiden çok, iş yapacak adamın olması önemli. BUYUK ŞEHİR belediyede kadir topbaşa verik oyumuzu. çünü adam çalışıyor.Başka birinin olması iyi olmazdı. ama Bizim sultangazi yeni ilçe oldu. Gazi osman paşadan ayrıldı. burada tamamen siyasi oyunlar döndü., kavgalar oldu, tvlere çıktı kaç kez. kısacası benim oturduğum ilçede şuan akp sömürgesi var. Belediyecilikle alakası yok.

2 ay önce halk eğitim merkezinde karşılaştım belediye başkanıyla. kadının biri tanıdı hemen önünü kesti, çekinmeden dedi;
    hakederekmi gectin sen belediye başkanlığına, Başkan tabikide hakederek gectim dedi, Kadın hiç sözünü esirgemeden cevap verdi;
    Peki biz bunu hakedecek ne yaptık ta sen belediye başkanı oldun.sonumuz ne olacak bizim. ?
    cevap veremedi başkan. kekelemeye başladı.
    Konu MUTAF tarafından (15-04-2010 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gelmek isteyene başımızın üstünde yeri var buyrun gelin birde bizim belediye başkanı 60 la geldi ama şükür bazıları gibi değil hepimizi kuçakladı allah razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

basri arkadaşım sen yanlış biliyorsun

izmir gavur izmir başbakan öyle uygun görüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri arkadaşım sen yanlış biliyorsun

izmir gavur izmir başbakan öyle uygun görüyor

Ben kadar milliyetçi değildir şuanki hükümet.
    ( mhpliim sağcıyım chpliyim solcuyum demiyorum.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sata sata ülkede bir şey kalmadı ne yapsınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sata sata ülkede bir şey kalmadı ne yapsınlar
    katılıyorum sana usta

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri