Basri kardeş valla şaşkınlıkla içindeyim.Ne desen haklısın belgeyi koymasan yemin ederim dalga zannederdim... şaka gibi bişey bu.
Teşekkur: 0
Basri kardeş valla şaşkınlıkla içindeyim.Ne desen haklısın belgeyi koymasan yemin ederim dalga zannederdim... şaka gibi bişey bu.
arkadaşlar sakın ödemeyin bir defa öderseniz kabul etmiş olursunuz. ödemeseniz bişe olmaz ankaradada melihin kabadayıları bu yonteme baş vurmuşlardı belediyede çalışan bir yakınım sakın ödemeyin ,öderseniz kabul ederseniz sürekli olarak hersene gelir ödemeseniz ,bişe olmaz demişti bende ödememiştim dahada gelmemişti, benden söylemesi
yatırmadığınız sürece sorun yok bunu belediye adı altında işi götüren özel şirket takip eder siz sakın ama sakın ödemeyin diğerlerinede sitede tembih edin ödemesinler
kendi tebasını koyun sürüsü sayan bir zihniyetin ürünü....
belediye kendi yapmakla memur olduğu işlerden kurnazca milletten para topluyo...
olmayan paramızın nesini vereceksek...![]()
Utanıyorum bugunleri yaşadğımız için...
gel kardeşim adımız çıktı gavur izmire ama sen gel başımızın üstünde yerin var istanbul çok ama çok pahalı memleket ve kalabalık gel diyecem ama seni bırakmazlarki kardeşim karizma var yakışıklılık var hayatta göndermezler seni bu tarafa![]()
herkes niye şaşırmış gibi yada tepkili? hayret bir şey adamlar ayağınıza kadar asfalt KAPLAMA hizmeti getiriyor.200-300 milyonCUK istemişler hemide 4 taksit hemide peşinde %25 indirimli.verince batacakmısınız.istiyorlarsa vardır bir sebebi.millet %47 oyla boşamı getirdi.hemi inançlı hemide düzgün insanlar.hizmete devam...... e e e e! e e e e! ninnide ninni. e e!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri