REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu Vergide Neyin nesi ? KOYUNMUYUZ BİZ BİRİ CEVAPLASIN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu Vergide Neyin nesi ? KOYUNMUYUZ BİZ BİRİ CEVAPLASIN !!!

Bu gun takım elbiseli garip tipli bir beyefendi ev ev daire daire dolaştı. Geldi bu resimdeki uydurma verigiyi getirdi.
    sultan gazi belediyesi ASFALT KAPLAMA adı altında bariz açık dolandırıcılık uydurmuşlar.
    Bizler doğduğumun günden beri bu ülkeye vergi ödemiyormuyuz? çocukluğumuzdan beri yollar asfaltlar bizim ödediğimiz vergilerden yapılıyor diye tembihlenmiyormu.? bizim verdiğimiz vergiler bu ülkede nereye gidiyor arkadaş..??? kimleri zengin ediyoruz bari bunu bilelim..

daire başı yaklaşık 200-300 tl gibi bir para isteniyor. bir belediye her daireden bu kadar para alırsa o belediye ömrü billah sırtı yere gelmez..
    Hakmıdır bu şimdi. ??

ben karnımı doyuramazken adamın biri bi tarafından AFALT KAPLAMA adı altında bi saçma bişey üretiyo.
    utanmadan bidi kimse ses etmesin diye 4 taksit gibi bi kıyak gectiklerini sanıyorlar. yani 4 taksit olunca kimse ses etmeyecek sanki...

ne yapmak lazım bunu ödememek için. safmıyız koyunmuyuz. ? yada bizi artık iyice koyun yerinemi koydu bunlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri bu konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim neticede belediye deforme olan asfaltı kaplamak durumunda yada mahalle ve sokakların bakımından sorumlu asfalt kaplanırken size böyle bir hizmet karşılığı şu kadar para alınacaktır diye söyleyen oldumu bu resmen insanları keriz yerine koymaktır meblağ önemli değil en çok peşin ödemede şu kadar iskonto yapılacaktır ibaresi sinirlerimi bozdu arkadaş yılmam diyorsan diğer vatandaşlarıda toplayacaksın ve birde avukat belediyeye manevi tazminat davası açacaksın çöp vergisi temizlik vergisi ağaç kesim bedeli trt katkı payı emlak vergisi yakında bir şey bulamayacaklar nefes alıyoruz diye oksijen tüketim vergisi çıkaracaklar ayıptır günahtır yazıklar olsun!
    Konu veyselbakan tarafından (14-04-2010 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peşin peşin yazayım. Belediye başkanımız AKP'li.
    Kendi ellerimize sectiğimiz belediye başkanımız.
    Ben oy vermedim ama ne yazıkki çoğunluk ne dediyse o oldu bu semtte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.............
    Konu MUTAF tarafından (27-12-2012 Saat 06:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...........
    Konu MUTAF tarafından (27-12-2012 Saat 06:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar iyi günlerimiz.!!! Habire oraya buraya saldırıp GÜNDEM ler boşunamı değiştirilmeye çalışılıyor.!! Geçmiş olsun BASRİ kardeş O seçilen belediye Başkanı Eskiden yani seçilmeden önce GAZİOSMANPAŞA nın İLÇE Başkanı idi. Ve bildiğim kadarı ile Sizin orası
    MADDİ yönden çok daha güçlü.Yakında GAZİOSMANPAŞA Belediyesi MAAŞ veremez durama gelecek şu an bile çalışanlar MAAŞ larını çok zor alıyorlar.Esasında Burayı FİNANSE eden SULTANGAZİ idi oda ayrılınca burası cas cavlak ortada kaldı. Ama Anlaşılan Gözleri bir türlü Doymak bilmiyor habire SUNİ GÜNDEMLERLE (YARGI+TSK) olayları perdelemeye çalışıp BUZDAĞININ altını aynen kendileri için AYARLIYORLAR. Ne diyelim Şimdi en azından O Partiye Oy verenlerede EVLAT ACISI gibi gelmiştir.... Durmak yok YOLMAYA DEVAM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sahiden bu para senden alındımı alınacakmı ne yapacan böyle bir şey olamaz ya resmsn dolandırıcılık kim helal eder bu parayı bea
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim tanıdığım basri hakkını sonuna kadar arar sakın o parayı verme basri kanuni haklarını kesinlikle kullan ben şahsım adına vereceğin mücadelede elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım zaten yıllarca susa susa bu hallere geldik yeter artık bu ne böyle sorma ver parası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskidae asfalt parası birkereye mahsus cüzi miktarda alınırdı ama asfalt kaplama parası neymiş?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peşin peşin yazayım. Belediye başkanımız AKP'li.
    Kendi ellerimize sectiğimiz belediye başkanımız.
    Ben oy vermedim ama ne yazıkki çoğunluk ne dediyse o oldu bu semtte.
    o zaman işin zor basri kardeş adamlar 47 aldılar herşeyi yapma yetkileri olduğuna göre vergiyide ödeyeceksin demokrasi bu yönde görüş bildiriyor allahtan bizim ki chp li oyüzden şimdilik rahatız ama oda 60 almıştı inşaallah bizim ki uyanmaz

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri