Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Goldmaster 9400cı Modelde yazılım atamama sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Goldmaster 9400cı Modelde yazılım atamama sorunu

Arkadaşlar bende 9400cı Model uydu alıcısı var daha önceleri bilgisayardan yazılım atabiliyordum. Bir sorunum yoktu, fakat son zamanlarda bilgisayarla uydu alıcısı birbirini görmüyor. Tüm ayarları yaptım ara kablosun değiştirdim fakat bir türlü yazılım yüklemeyedim, uydu alıcısı bilgisayarı görmüyor,bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdeden Teşekür ederim. ,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarın çift çekirdekli işlemciye mi sahip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablonun bağlantı şekline dikkat et+ yazılım yüklerken bazı TP yükleme programlarındada sorun oluyor yeni bir programla yüklemeyi dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirdigin lodırı sag tıkla özelliklerden lodırın ayarını yapıcan bildigim kadarı ondan sonra yazılımı alıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

afiyet olsun kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım loaderiyle bilgisayarın uyumluluk ayarlarını yapmalısın genelde problem burdan kaynaklanıyor. yapacağın işlem şu loaderi çalıştırmadan sağtıkla özelliklerden uymluluk moduna tıkla bu poroğramın çalıştırılacağı uyumluluk modu seçeneğinie işaret koy ve bilgisayarının işletim sistemi neyse onu seç uygula de daha sonrada tamam deyip çık. ondan sonrada loderini aç ve yazılım atmayı dene.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri