Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Goldmaster 9400cý Modelde yazýlým atamama sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 Goldmaster 9400cý Modelde yazýlým atamama sorunu

Arkadaþlar bende 9400cý Model uydu alýcýsý var daha önceleri bilgisayardan yazýlým atabiliyordum. Bir sorunum yoktu, fakat son zamanlarda bilgisayarla uydu alýcýsý birbirini görmüyor. Tüm ayarlarý yaptým ara kablosun deðiþtirdim fakat bir türlü yazýlým yüklemeyedim, uydu alýcýsý bilgisayarý görmüyor,bu konuda bilgisi olan arkadaþlardan yardým bekliyorum. Þimdeden Teþekür ederim. ,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgisayarýn çift çekirdekli iþlemciye mi sahip

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kablonun baðlantý þekline dikkat et+ yazýlým yüklerken bazý TP yükleme programlarýndada sorun oluyor yeni bir programla yüklemeyi dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

indirdigin lodýrý sag týkla özelliklerden lodýrýn ayarýný yapýcan bildigim kadarý ondan sonra yazýlýmý alýyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

afiyet olsun kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlým loaderiyle bilgisayarýn uyumluluk ayarlarýný yapmalýsýn genelde problem burdan kaynaklanýyor. yapacaðýn iþlem þu loaderi çalýþtýrmadan saðtýkla özelliklerden uymluluk moduna týkla bu poroðramýn çalýþtýrýlacaðý uyumluluk modu seçeneðinie iþaret koy ve bilgisayarýnýn iþletim sistemi neyse onu seç uygula de daha sonrada tamam deyip çýk. ondan sonrada loderini aç ve yazýlým atmayý dene.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri