Merahaba arkadaşlar! Uzun zamandır televizyon kumandasını her elime alışımda, Mesaj Tv, Meltem Tv ve türevi kanallarda saat başı bir otçu amca çıkıyor ekranlara. Söylediklerinin hiçbir dayanağı olmadığı kadar, çıktığı kanallara bakarak, hitap ettiği kesimin herşeye çabucak inanabilen bir kesimden oluşuyor olması beni, bu konu başlığını açmaya itti.

İlk sıralar üç-beş ayetle süslediği terkiplerine, son sıralar cinsel güç sağlayıcı terkiplerinide ekleyen Dr(!?) Ömer Coşkun hakkında arama motorlarında edindiğim bilgileri sizlerle de paylaşmak istiyorum. Ve sizlerden ricam, lütfen, bu bilgileri eşe-dosta-tanıdıklarımıza da yollayalım.

İşte Malum Doktorun Marifetleri:

Doktor Ömer Coşkun’un tedavi sırasında meslekten men edildiği, doçentlik sınavında sahtecilik yaptığı ve defalarca ceza aldığı ortaya çıktı

Arzu Ayşe Bağrıaçık henüz 12 yaşında hayatını kaybetti. Baş ağrıları nedeniyle gittiği tıp merkezinde önce migren teşhisi konuldu.

7 ay süren tedaviye rağmen iyileşmedi. Doğum gününde fenalık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Beyninde kötü huylu tümör belirlendi. Tedaviye rağmen gittikçe ağırlaştı. Babası son bir ümitle kızını bitkilerle şifa dağıttığını iddia eden Dr. Ömer Coşkun’a teslim etti.

’Tümörler akıyor’ dedi

Ancak, Arzu aldığı bitkisel karışımların ardından kusmaya başladı. Coşkun, “Beynindeki tümörler akıyor” diye aileyi oyaladı. Arzu 27 Haziran’da hayatını kaybetti. Acılı baba, “Kızımın ölümünden doktor olduğunu söyleyen Ömer Coşkun sorumludur” dedi. Canlı yayında bir araya geldiği doktorun “Kızının ölümünden prim yapıyor” sözleri üzerine de kendini kaybedip Coşkun’u bir yumrukta yere serdi.

Sicili ceza dolu

Doktorun sicili babanın hiç de haksız olmadığını gösteriyor: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde görevliyken, yardımcı doçentlik için verdiği yabancı dil evrakında sahtecilik yaptığı tespit edilen Coşkun’un unvanı geri alındı ve üniversiteden uzaklaştırıldı. 2005’te Adana’ya giderek muayenehane açtı.

Tabip odasından atıldı

Aynı yıl, meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı. Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti. Soruşturma sonunda da 3 ay meslekten men cezası aldı.

Hekimlik yapamıyor

25 Mart 2007 tarihinde alınan bu karara rağmen doktorluk yapmaya devam eden Ömer Coşkun, yasaklı olduğu bu dönemde Arzu’nun ölümüne neden olmakla suçlanıyor. Coşkun halen Adana Tabip Odası’na üye değil. Bu durumda serbest hekim olarak çalışması da yasak. “Ben doktorluk yapmıyorum, muayene etmiyorum, reçete yazmıyorum” diyerek kendini savunuyor.

30 liralık otları 600 liraya satıp umut tacirliği yaptı

Ömer Coşkun, kanseri iyileştirdiğini öne sürdüğü bir takım otlarla hastaları ve ailelerini kandırarak para kazanıyordu. Adana Tabip Odası Başkanı Osman Küçükosmanoğlu, “Ömer Coşkun, maalesef yanlış bilgilendiren bir TV programı yayınından sonra halk arasında çok güven sağladı. Siyah çay, çörek otu ve birkaç başka bitkiyle hazırladığı paketleri 600 liraya satıyor. Normal çerçilerde 20-30 liraya satılan otlar bunlar. Her hastaya aynı ilacı veriyor” dedi. Adana Valiliği de Coşkun’un faaliyetlerini takibe aldı. Şifalı bitki sattığı, “Coşkun Market” valilik kararıyla bir süre kapatıldı.

Vatan

Bu arkadaş fakülteden istifa etmiş kendisini Lokman Hekim olarak tanıtan bir EMBİRYOLOG. A dan Z'ye tüm hastalıkları özellikle KANSER'i iyileştiriyor(muş). Programa çıkardığı üç kişi de bunu destekliyor. (Birinin akciğerlerindeki diğerinin beynindeki ve son bomba göğsündeki tümör tüm kemiklerine metaztas yapmış bir kadın)

Televizyonda izlediğim bir program neticesinde sizden haberdar oldum, adres ve telefonlarınızı da netten temin ettim; telefonlardan ulaşamadığım için de bu maili yazıyorum.

3,5 yaşında bir oğlumuz var 02.11.06'da halsizlik, iştahsızlık ve ses kısıklığı için hastaneye gittiğimizde böbreküstü bezinde (sol) yaklaşık 10 cm çapında bir tümör (NÖROBLASTOM) tespit ettiler. Hemen kemoterapiye alındı. Yaklaşık üç aydır kemoterapi görüyor A3 ve A5 dönüşümlü olarak..

Kemoterapinin dışında destek olarak kantoron yağı, pediasure ve immunex kullanıyoruz. Ek yahut uyarı olarak, söyleyebilecekleriniz, tavsiye edeceğiniz bir yol var mı?

Şimdiden ilginize teşekkür ederim..

--------------------Doktor Ömer'in Gönderdiği Cevap:-----------

SELAM, ONCELIKLE GECMIS OLSUN.

20 YILLIK TIP TAHSILIM VE BITKILERE OLAN ILGIM SONUCU BIR SET OLUSTURDUM. BU SETTE ANTITUMORAL BITKILER (CA1) VE BAGISIKLIK SISTEMINI GUCLENDIREN BITKI KARISIMLARI BIRARADA OLUP 18 PARCADAN OLUSMAKTA.

ONCELIKLE BINLERCE INSANIN TELEFON ACMASI, YANIMA GELMESI UZERIMDE AGIR BIR YUK OLUSTURMUSTUR. CEVAP VERMEKTE YETISEMIYORUM, O YUZDEN SIZLERDEN OZUR DILIYORUM. HERKESIN DURUMU ACIL VE BU KONUDA ANLAYIS BEKLIYORUM.

MESLEKTASLARIMLA DIYALOGUNUZ DEVAM ETSIN, BENIM SIZE ONERDIGIM SU, MEYVE GIBI DOGAL BITKISEL BIR DESTEKTIR. ALTI AYLIK KULLANIM UCRETI TOPLAM 600 YTL DIR. SADECE COŞKUN MARKET TEN ALABILIRSINIZ. BAZI KOTU NIYETLI KISILER ADIMI KULLANARAK SIZE FARKLI SEYLER GÖNDEREBİLİYORLAR. AYRINTILARI 0322 323 58 26, 0242 248 33 43, NO LU TELEFONLARDAN OGRENEBILIRSINIZ.

BENIMLE YUZYUZE GORUSMEK ISTERSENIZ, KI TESHIS KONMUSSA BENCE BUNA GEREK YOK, BOSUNA SU KIS GUNU INSANLARIN YORULMASINI ISTEMEM, SIZE ULASTIRILACAK SETTE BIR DEGISIKLIK OLMAYACAKTIR. SADECE KANSERIN VEYA DIGER HASTALIKLARIN OZELLIKLE ETKILEDIGI ORGANI BILMEMIZDE FAYDA VARDIR. ORNEGIN SSPE HASTALIGI, ETKILEDIGI YER OZELLIKLE BEYINDIR, SIZE BEYIN SETI VERIYORUZ. BU ARADA KULLANDIGINIZ TEDAVIYE VE KONTROLLERE GITMENIZI ONERIRIM. MESLEKTASLARIMIN VEYA BASKALARININ ONERDIGI TEDAVIYE KARISMIYORUM. SIZE AYNI ZEYTIN GIBI DOGAL VE BILINEN YAN ETKISI OLMAYAN BITKILER ONERIYORUM. ALIP KULLANMAK TAMAMEN SIZIN SORUMLULUGUNUZ ALTINDADIR. BUNLAR DOKTOR RECETESI YERINE GECMEZ. ILAC DEGIL BITKISEL DESTEKTIR. FAYDALI OLDUGU YUZLERCE INSAN VARDIR.

SETI KULLANMAYA BASLADIKTAN SONRA KONTROL AMACIYLA ANTALYAYA GELEBILIRSINIZ. BES DAKIKALIK BIR HUCRESEL CHECK UP ILE SIZIN PROBLEMLERINIZLE ILGILI FIKIR SAHIBI OLUYORUZ. HER PAZARTESI-SALI ANTALYADA, CARSAMBA-PERSEMBE ADANADA, CUMA-CUMARTESI ISTANBULDA GECIRIYORUM.

ANTALYA DA YUZUNCU YIL BULVARI UZERINDE, 0242 248 33 43, 248 18 08 NOLU TELEFONLARDAN ULASABILIRSINIZ.

ADANADA TAHSILLI MH KARSIYAKA UN FAB KARSISINDA 0322 322 01 34, 322 01 33, 322 01 32 NO LU TELEFONLARDAN ULASABILIRSINIZ. CEP TELEFONU OLARAK 0555 870 62 92, 0555 870 62 94, 0555 602 05 97

ISTANBULDA PERPA IS MERKEZINDE 8. KATTA, 0212 221 53 85, 221 54 07 NO LU TELEFONLARDAN RANDEVU ALABILIRSINIZ. ANCAK SETLERI KESINLIKLE ADANADA COSKUN MARKET TEN TEMIN EDINIZ. BASKA YERDEN ALINAN URUNLERDEN SORUMLU DEGILIZ, COSKUN MARKET IN SIZE VERECEGI CI, CI GIBI NUMARALARI LUTFEN KAYBETMEYIN, AKSI HALDE KAYITLARIMIZDA EKSIKLIK OLUR.

ALTI AYLIK SETTE ONEMLI OLAN CA1 IN DUZENLI GUNDE BIR CAY KASIGI KULLANILMASIDIR. TANSALP CAYINI GUNDE IKI KEZ DUZENLI ALIN, BUNLAR DISINDA DIGER TUM URUNLERI GUNDE BIR KEZ VE DEGISIMLI OLARAK (BIR GUN BIRINI BIR GUN DIGERINI) KULLANINIZ. HEPSI MEYVE SUYU VS ILE SULANDIRARAK KULLANABILIR.

HASTALARIMIZ KESINLIKLE BOL OKSIJEN ALSINLAR (EVIN HAVALANDIRMASI IYI OLABILIR VEYA BAG BAHCE DAG GIBI YERLER OLABILIR). SEKERDEN, KIZARTMALARDAN VE KIRMIZI ETTEN UZAK DURSUNLAR, DOĞAL YASASIN HUZURLU OLSUNLAR