Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým’ýn görevi býrakmasýnýn ardýndan Fenerbahçe Yönetim Kurulu yaptýðý toplantý sona erdi. Toplantý sonrasý açýklama yapan Kulübümüz Baþkanvekili Nihat Özdemir, olaðanüstü genel kurul kararý aldýklarýný ve baþkanlýða aday olmayacaðýný söyledi.
Toplantý sonrasý açýklama yapan Baþkanvekilimiz Nihat Özdemir, olaðanüstü genel kurulu aldýklarýný ve genel kurulun 17-18 Haziran’da bu tarihte çoðunluk saðlanamamasý durumunda 24-25 Haziran tarihlerinde yapýlacaðýný söyledi. Nihat Özdemir, baþkanlýða aday olmayacaðýný da belirti.
Mevcut kadromuzdaki sözleþmeleri sona eren bütün oyuncularýn sözleþmelerini uzattýklarýný belirten Baþkanvekilimiz Nihat Özdemir, "Sadece Nobre Beþiktaþ’a gitti. Önümüzdeki hafta Salý günü yönetim kurulu olarak toplanacaðýz ve bu sürede gerekli çalýþmalar yapýlacaktýr. Teknik direktör ve transfer konusunda çalýþmalar devam edecektir. Ama önümüzdeki hafta daha hýzlý aktif þekilde devam edeceðini düþünüyorum."
Yönetim kurulumuzun tüzüðe göre hareket ettiðini belirten Nihat Özdemir, "Önümüzdeki haftaya kadar hoca ve alýnacak oyuncular hakkýnda açýklama yapýlmayacaktýr" dedi.
Nihat Özdemir, daha önce yönetimin kendi baþkanlýðýnda göreve devam edeceði yönündeki haberler için þu açýklamayý yaptý:
"Uzun zamandýr Fenerbahçe yönetiminde görev yaptým. Bana yaptýðým röportajlarda, söyleþilerde ’Baþkan olacak mýsýnýz?’ diye sorular soruldu. Bu sorulara ’Benim hayat felsefemde Fenerbahçe baþkanlýðý geçmemektedir’ diye ifade ettim. Fenerbahçe baþkanlýðýna aile ve iþ hayatým fýrsat vermemektedir. Sayýn Aziz Yýldýrým’dan sonra Fenerbahçe Baþkanlýðý yapmanýn da zor olacaðýný biliyorum" dedi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri