REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 7010 yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 7010 yardım

yazılım attım herhalde yanlışl yazılım attım makina ---- böyle kaldı hiç bir şey yapamıyom yardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazınızın hardware ine uyan yazılım yüklemeye çalışınız...cihaz bilgilerini tam yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım...kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

at 7010 dcıhw 12 03 a5 cihaz televizyona hiç görüntü vermiyo ---- çizgi halinde kalmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımı yukle Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş senin verdiğin dosyada 1030 var cihaza daha farklı işeyler olmasın sakın yanlış anlama belki dalgınlığına gelebilir diye söyledim
    Konu boldmemo tarafından (22-05-2006 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yanlış yazılım attıgın icin sana dogru yazılımı verdim duzelir duzelmese flaş dosyası yuklersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ama verdiğin dosya 1030 dcı değilmi benim ki de 7010 dcı yanı bişey olmaz vallahi yüklüyorum şimdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz bilgisi hw 12 03 a5 SUNNY 1030 aittir at 7010 dcı ait değildir cihaz bilgisini yanlış veriyorsunuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon kusura bakmayın arkadaşlar cihaz7010 dcı hw si 12 01 a5 peki bunu kurtara bilirmiyim sizce yoksa servise mi gidecek saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boldmemo Nickli Üyeden Alıntı
    pardon kusura bakmayın arkadaşlar cihaz7010 dcı hw si 12 01 a5 peki bunu kurtara bilirmiyim sizce yoksa servise mi gidecek saygılarımla
    Ön panelde tek nokta kalsa sorun hallolur ama çizgi kaldıysa malesef servise muracat etmeniz gerekmektedir.Eger cihazınız yazılım alıyorsa original yazılımları deneyiniz.sayet yazılımda almıyorsa yapacak birşey yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri