Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kiz kardeş fantezisi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KIZ KARDEŞ FANTEZİSİ
    Bir adam ve iki kız kardeşli aşk üçgenleri, yerli dizilerin vazgeçilmez teması oldu.Bir adam ve iki kız kardeşli aşk üçgenleri, yerli dizilerin vazgeçilmez teması oldu. Neredeyse bütün yapımlarda dizi jönü, kardeşler arasında seçim yapmak zorunda kalıyor, birini bırakıp diğerine koşuyor!
    bu dizi sinirimi bozuyor ismini bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dizi seyretmem cunku devamını beklemek zaman alıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar artık herkesin tv sinde uzaktan kumanda denen bir alet var hadi eskiden yoktu ama eskidende yanlızca trt vardı rtük ü beklemeye gerek yok baktınız ve beğenmediniz ki inanıyor ve bende size belli konularda katılıyorum bu dizilerde bir çok konu türk aile yapısına aykırı ve ve çok yanlış mesajlar vermekte hop kumandadan kapatın yada değiştirin bu kadar basit tv larımızda çok güzel aile dizilerimiz ve gerçekten ders mahiyetinde dizilerimizde var onları izlemek bana çok keyif veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar artık herkesin tv sinde uzaktan kumanda denen bir alet var hadi eskiden yoktu ama eskidende yanlızca trt vardı rtük ü beklemeye gerek yok baktınız ve beğenmediniz ki inanıyor ve bende size belli konularda katılıyorum bu dizilerde bir çok konu türk aile yapısına aykırı ve ve çok yanlış mesajlar vermekte hop kumandadan kapatın yada değiştirin bu kadar basit tv larımızda çok güzel aile dizilerimiz ve gerçekten ders mahiyetinde dizilerimizde var onları izlemek bana çok keyif veriyor
    iyide veysel kardeş herkes senin kadar duyarlu değilki duyarsız olupta malum dizileri kapatmayan insanlarda bizim toplumumuzun fertleri. ben konuya kişisel olarak değil toplumsal olarak bakıyorum.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reyting almak için iyice saçmalamaya başladılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1.ramses Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    reyting almak için iyice saçmalamaya başladılar
    reytingi veren bizleriz arkadaşlarında dediği gibi seyredilmezse reyting alamazlar bu dizilerin bir çok izleyicisi var mesela ben ezel dizisini izliyorum kurtlar vadisini izliyorum yalan söyleyecek değilim ama dediğm gibi beydemir abinin konu başlığınada yerden göğe kadar katılıyorum diziyi izlerim ayrı bir olaydır ama özeleştirisinide yaparım bahsedilen dizilerde benimde hiç tasvip etmediğim toplum ahlaki yapısına aykırı konular ve sapmalar var o yüzden evimde misafir olduğu zaman dizi açmam ekseriyetle tv açmam zira benim için sohbet ve hal hatır sorup dertleşmek tv den çok ama çok daha önemli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu saydığınız dizileri izleyenlere ALLAH akıl fikir versin. Kesinlikle iğrenç diziler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu saydığınız dizileri izleyenlere ALLAH akıl fikir versin. Kesinlikle iğrenç diziler.
    Bu dizilerin hiç birini izlemiyorum

İzlediklerim (Arka Sokaklar, Geniş Aile, Kurtlar Vadisi Pusu, Adanalı (zaman zaman) bunlar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi vurdun öldürdün sen beni eğer iznin olursa ben içlerinden bir tek ezele bakıyorum ama kızacaksan onuda seyretmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi vurdun öldürdün sen beni eğer iznin olursa ben içlerinden bir tek ezele bakıyorum ama kızacaksan onuda seyretmem
    Yaw Ezel'i bende hiç sevmiyorum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri