REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: biber hapını kullanan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart biber hapını kullanan varmı?

Arkadaşlar biber hapı diye bir hap varmış...yazılışı pipper olması lazım...
    içinizde kullanan varmı? ayda 7 kilo verin diye reklamını duydum...aslı olup olmadığını öğrenmek istiyorum...ayrıca yan etkileri varmı? ve hapı kullanırken rejim yada diyet yapılıyormu?
    kullananların yada bilenlerin yardımlarını rica ederim...
    selametle kalınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biber Gazını Kullanıyorum Ve Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum : ) İstanbulda Kızların İşine Çok Yarıyor : ) Erkekleri Yenicez : )))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mladena Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biber Gazını Kullanıyorum Ve Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum : ) İstanbulda Kızların İşine Çok Yarıyor : ) Erkekleri Yenicez : )))
    forumda yeni bir bayan kardeşimiz var valla kendimi şimdiden yenilmiş hisettim , hoş geliniz:=)
    Konu Volkan tarafından (20-07-2010 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: lütfen kelimelere dikkat alınganlık olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar biber hapı diye bir hap varmış...yazılışı pipper olması lazım...
    içinizde kullanan varmı? ayda 7 kilo verin diye reklamını duydum...aslı olup olmadığını öğrenmek istiyorum...ayrıca yan etkileri varmı? ve hapı kullanırken rejim yada diyet yapılıyormu?
    kullananların yada bilenlerin yardımlarını rica ederim...
    selametle kalınız...
    bu tür şeyleri kullanmamanızı tavsiye ederim.bir çok arkadaş yada tanıdığım bu tür bitkisel olduğu iddaa edilen şeylerden kullandı.hiç bir faydası olmadığı gibi sonradan çıkabilecek olumsuz durumları sadece deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz. eğer kilo promleminiz varsa beyaz ekmeği kesip, tahıllı ekmeklere yönelin.az ve sık öğünlerle beslenir ve bol su içerseniz eminim bu tür haplara yönelmezsiniz.
    ben diyet uzmanı değilim ama kendim böyle yapıyorum.sizede naçizane tavsiyembudur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş ben onu bunu bilmem en iyi zayıflama yontemi hap map değil birebir egzersizdir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim bol su bol yürüyüş salata ekmeğide biraz kesersen her şey olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en kıısa yol lida ama oda tehlikeli ..ben kullandım 4 kutu kadar ama yan etkileri çok fazla ..kilo verdinmi die sorarsanız 15kg verdim 2.5 ayda..ama tavsiye etmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonucta herşey beyinde bitiyor insan kilo vermeye şartlandırırsa kendini ve de bol su içerse zaten kiloveriyor bitraz. hamur işlerinden tatlıdan ekmekten uzak dur yhesillik ye bol su iç yuruyus yap kesin ayda 6 kilo verirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoş Bulduk : ) ) Ben Yokken Neler Yazmışsınız Öyle : )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta herşey beyinde bitiyorda, bazende bitemiyor... nefis zorluyor...
    belki diyorum ilaçla, hapla iştahsızlık veren bişey olabilir...
    selametle...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri