kardeşim yanlış anlaşılmış olmasın...Biber hapı derken pipper diye yazılan bir haptan bahsediyorum... bu hap aktarlarda satılıyormu bilmem...senin anlattığında bu hapmıydı? pipper yazılı hapmı?
selametle...
kardeşim yanlış anlaşılmış olmasın...Biber hapı derken pipper diye yazılan bir haptan bahsediyorum... bu hap aktarlarda satılıyormu bilmem...senin anlattığında bu hapmıydı? pipper yazılı hapmı?biber hapı benim kimyamı degiştirdi 124 kilo idim 2008 kasım ayında nefes alamıyordum kalbimde sürekli agrı vardı aktar a gittim beni zayıflatacak bi ürün istedim ancak daha önce kullandıgım bir ot karışımı bana yıllar önce 5 kilo verdirip 10 kilo aldırmıştı aktar biber hapı verdi ilk önce korkup içmedim ancak nefes darlıgım gün geçtikçe artınca mecbur içtim ilk haftalarda mide bulantısı ensemde agrı oldu ama iştahım kapandı ve 3 ay sonra 124 kilodan 90 kiloya düştüm 2010 temmuz 92 kiloyum ekmek ve kolayı kullanmıyorum çok şükür saglıgım yerinde yanlız tavsiyem bu ilaç yazın içilmez içini yakıyor ilacı içerken 5 lt den fazla su içiyordum şimdi 2 lt su içiyorum
selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri