Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: biber hapýný kullanan varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart biber hapýný kullanan varmý?

Arkadaþlar biber hapý diye bir hap varmýþ...yazýlýþý pipper olmasý lazým...
    içinizde kullanan varmý? ayda 7 kilo verin diye reklamýný duydum...aslý olup olmadýðýný öðrenmek istiyorum...ayrýca yan etkileri varmý? ve hapý kullanýrken rejim yada diyet yapýlýyormu?
    kullananlarýn yada bilenlerin yardýmlarýný rica ederim...
    selametle kalýnýz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biber Gazýný Kullanýyorum Ve Kullanmanýzý Tavsiye Ediyorum : ) Ýstanbulda Kýzlarýn Ýþine Çok Yarýyor : ) Erkekleri Yenicez : )))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mladena Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Biber Gazýný Kullanýyorum Ve Kullanmanýzý Tavsiye Ediyorum : ) Ýstanbulda Kýzlarýn Ýþine Çok Yarýyor : ) Erkekleri Yenicez : )))
    forumda yeni bir bayan kardeþimiz var valla kendimi þimdiden yenilmiþ hisettim , hoþ geliniz:=)
    Konu Volkan tarafýndan (20-07-2010 Saat 09:34 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: lütfen kelimelere dikkat alýnganlýk olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar biber hapý diye bir hap varmýþ...yazýlýþý pipper olmasý lazým...
    içinizde kullanan varmý? ayda 7 kilo verin diye reklamýný duydum...aslý olup olmadýðýný öðrenmek istiyorum...ayrýca yan etkileri varmý? ve hapý kullanýrken rejim yada diyet yapýlýyormu?
    kullananlarýn yada bilenlerin yardýmlarýný rica ederim...
    selametle kalýnýz...
    bu tür þeyleri kullanmamanýzý tavsiye ederim.bir çok arkadaþ yada tanýdýðým bu tür bitkisel olduðu iddaa edilen þeylerden kullandý.hiç bir faydasý olmadýðý gibi sonradan çýkabilecek olumsuz durumlarý sadece deneme yanýlma yoluyla öðrenebilirsiniz. eðer kilo promleminiz varsa beyaz ekmeði kesip, tahýllý ekmeklere yönelin.az ve sýk öðünlerle beslenir ve bol su içerseniz eminim bu tür haplara yönelmezsiniz.
    ben diyet uzmaný deðilim ama kendim böyle yapýyorum.sizede naçizane tavsiyembudur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ ben onu bunu bilmem en iyi zayýflama yontemi hap map deðil birebir egzersizdir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþim bol su bol yürüyüþ salata ekmeðide biraz kesersen her þey olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en kýýsa yol lida ama oda tehlikeli ..ben kullandým 4 kutu kadar ama yan etkileri çok fazla ..kilo verdinmi die sorarsanýz 15kg verdim 2.5 ayda..ama tavsiye etmem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonucta herþey beyinde bitiyor insan kilo vermeye þartlandýrýrsa kendini ve de bol su içerse zaten kiloveriyor bitraz. hamur iþlerinden tatlýdan ekmekten uzak dur yhesillik ye bol su iç yuruyus yap kesin ayda 6 kilo verirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hoþ Bulduk : ) ) Ben Yokken Neler Yazmýþsýnýz Öyle : )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuçta herþey beyinde bitiyorda, bazende bitemiyor... nefis zorluyor...
    belki diyorum ilaçla, hapla iþtahsýzlýk veren biþey olabilir...
    selametle...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri