REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: işyeri ruhsat işleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart işyeri ruhsat işleri

benim esenler de işyerim var bu zamana kadar geçiçi ruhsatımız vardı yeni şeçilen belediye başkanı daimi ruhsat çıkardı ve biz sıfırdan tekrar işlem yapacazmışız bunların içinde en can alıcı nokta deprem raporu her şeye okey diyorumda buna diyemiyorum eger deprem raporu lazımsa bunu sadece işyerlerinden degilde dairelerdende istenmesi lazım malum deprem olunca işyeri yıkılacakta ev yıkılmayacakmı ayrıca önemli bir nokta daha var benim işyerim bir site altında ve 5 tane dukkan var hepsinden ayrı ayrı deprem raporu istiyor bunu anlamiş degilim bir tanesi saglamsa hepside saglamdır bir tanesi çıkardı bunu gelen sahıs herhangi bir işlem yapmamiş yani binanın dayanık olduguna bir parça dahil almamiş raporda 300 tl ile 500 tl arasında bir rakam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunda Anlaşılmayacak bir şey yokki herşey alenen apaçık adamlar tam takır olan kasaları böyle abuk subuk şeyler uydurarak doldurmaya çalışıyorlar.Dünde Basri Arkadaş buna benzer bir konu açmıştı oranın Belediyeside Asfalt kaplama parası istiyormuş..Bakalım daha neler icat edecekler şu bir gerçekki yakında uçan kuştan vergi bile istenilecek günler çok yakında...Durmak Yok Yolmaya Devam.!!!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet aynen öyle deprem raporunu belediye çıkarmıyor özel firma cıkarıyor para kasaya degilde cepe iniyor ama bu konunu takipçisi olacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri