bizim burayada gelsinler bari
bizim burayada gelsinler bari
Ya malesef utanılacak bir durum kimileri parada yüzerken kimileride ekemk için olmıyacak şeyleri yapıyor neden çünkü aç ve ihtiyacı var Arkadaşlar zaten bu aralar herkes kırıntıları topluyor kabus yakında ilerde daha açlıktan ölmesek ne mutlu bize varya artık dünyayı afrikadaki safarilerde dolaşan fil ve karıncalara benzetiyorum karıncalar fillerin ayakları altın istemeden eziliyor neden çünkü küçük yaratıklar diye bizim durumumuzda onlardan farksız değil yaniii allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin selametle arkadaşlar
LEBEN ?
hadi yapan suçluda bu duruma düşürenlerin hiçmi suçu kabahati yok belki gerçekten sıkıntı içinde olduğundan yapıyorlardır ALLAH kimseyi bu durumlara düşürmesin
evet arkadaşlar ne yazıkki şartlar agırlaştıkça bir yol bulmak imkansız hale geliyor,kimse açlıktan ölmez bir şekilde karnı doyar ama nereye kadar sonunda böyle böyle yapsam böylelikle kısa yolu izliyorlar sonuç ne oluyor yerinde durumayan erkek soyun anam hesabına yattı para sen yeterki soyun böyle insanımızda var suç kadında degil o aptallıgı yapan erkek dede var ne yani ben kadının vücudunu izlesem ne olur izlemesem ne olur tabi bu durumlara kimsenin düşmesini bende izlemem bu durum bana göre orta gelirli insanlar için söylenebilir işin üstüne işsizlik binerse bunlar kaçınılmaz olur,evli çiftler bile aramıza üçüncü arıyoruz der yani ama zevk için ama maddiyat için herkez hayat sınavından geçer ileride yani öbür taraftada göz yaşları fayda etmez her nese bazı arkadaşlar nasıl olur bu nasıl iştir derse tek bir örnek vereyim "gizli sevgilim" sitesinde bu hayat bu şekilde gidiyor merak etmeyin üyelik ücretsiz show izlemek için gold üye olunuz der ! hayatta akıp gider...
başbakan son noktayı koydu sanal bunlar sanal vatandaş da diyor ki başbakan sende faturaları sanal hale getirsen
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri