Ev kadýnlarý mutfak masrafý için striptiz yapýyor !
Kocasý iþsiz kalan ev kadýnlarý mutfak masrafýný çýkarmak için arkadaþlýk sitelerine üye oluyor. Daha sonra para karþýlýðý siteye üye olan erkeklere web-cam’de striptiz yapýyor. Yarým saat striptiz karþýlýðýnda 75 TL para alýyorlar.
ÜNÝVERSÝTELÝ genç kýzlar okuyabilmek, ev kadýnlarý ise mutfak masraflarýný çýkartabilmek için para karþýlýðý web-cam’de striptiz yapýyor. Ekonomik kriz ve iþsizlik yüzünden evli ya da bekâr on binlerce kadýn önce arkadaþlýk sitelerine üye oluyor ardýndan da bu sitelere para karþýlýðý “Gold üye” olan erkeklerle web-cam’de “chat” (sohbet) yapýyor. 400 bin üyesiyle Türkiye’de arkadaþlýk siteleri arasýnda ilk beþ içinde yer alan sitenin kurucusu Oðuzhan Yýldýrým “70 bin bayan üyemizin 20 bini web-cam’den para kazanýyor.
Üniversiteli genç kýzlarýn yüzde 20’si, ev kadýnlarýnýn en az yüzde 5’i her gün ortalama 150 TL kazanmak için bilgisayar baþýna geçiyor. Sanal âlemde yarým saatlik striptiz þov 50-75 TL’den baþlýyor. Ayda 4 bin TL gelir saðlayan bile oluyor” diyor.
HARÇLIK KAZANIYORLAR
Üniversiteli kýzlarýn cep harçlýðý ve kontör giderini, ev kadýnlarýnýn ise mutfak ihtiyaçlarýný karþýlamak için bu iþi yaptýklarýný söyleyen site kurucusu Yýldýrým sistemin iþleyiþini þöyle anlatýyor: “Biz ücretsiz üye olmak isteyen bayanlardan, TC kimlik no ve 3-4 kare fotoðraf istiyoruz. Ayrýca cep telefonlarýný da alýp arýyoruz. Sitemize ücretsiz üye olmak isteyen kiþinin bayan olup olmadýðýný önce teyit ediyoruz. Bu taleplerimizin nedeni açýkçasý kötü niyetli olabilecek olanlara karþý caydýrýcý olmak ve erkek müþterilerimizin dolandýrýlmasýný önlemek. Bu þekilde sitemize üye olan 400’e yakýn bayan üyemiz var. Diðer bayanlar ise sitede rahatça gezebilmek için gold üye olmak durumunda. Yani para ödemesi gerekiyor. Erkek üyeler ise yine sitede rahatça gezebilmek, kiþisel bilgilere ulaþabilmek için gold üye oluyor. Sitede baþlayan tanýþma, MSN’de devam ediyor.
Bundan sonraki iletiþim taraflarýn istekleri doðrultusunda geliþiyor. Bayan üye para kazanmak için siteye gelmiþse zaten erkeði web-cam’e davet eden taraf oluyor.”
5 yýlda patlama yaþandý
STRÝPTÝZLE para kazanan kadýnlarýn gizliliðe önem verdiðini vurgulayan Yýldýrým sözlerine þöyle devam ediyor: “Bilgisayar baþýna geçen genç kýz ya da ev kadýný, þov yapabileceðini söyledikten sonra internet üzerinden para talep ediyor. Kendisine güvenen, yüzünü gizleyen ancak ve isminin bilinmesinde sakýnca görmeyen ise kart hesap numarasýný þov yaptýðý erkekle paylaþabiliyor. Ancak þov yapan kadýn kayýt ihtimaline karþý yüzünü saklýyor.” Üyelerinin büyük çoðunluðunun Ýstanbul, Ýzmir, Ankara ve Antalya’dan olduðunu da paylaþan Yýldýrým, son beþ yýlda arkadaþ sitelerinde de üye sayýsýnda da patlama yaþandýðýný söylüyor.
C.T-40 Ev hanýmý / Ýstanbul
Eþim iþsiz kalýnca mecbur kaldým
EÞÝM yedi aydýr iþ arýyor, iþten çýkartýldýktan sonra birkaç ay sýkýntý yaþamadýk ancak sonra ekonomik sýkýntýlar baþladý. Ben arkadaþýma bir sabah kahve içmeye gittiðimde böyle bir olay olduðunu öðrendim. Arkadaþým internetten para kazandýðýný söyledi. Birkaç saat içinde 100 TL kazandýðýný anlattý. Ben de en azýndan mutfak masrafýný çýkarmak için webcam’de striptiz yapmaya baþladým. Haftada bir ya da iki defa sabah saatlerinde kýzým okuldayken ve eþimin evde olmadýðý zamanlarda striptiz yapýyorum.
A.D-23 Öðrenci / Ýzmir
Okumak için bu iþi yapýyorum
ÜNÝVERSÝTE öðrencisiyim. Önümüzdeki yýl mezun olacaðým. Üç yýldýr bu þekilde para kazanýyorum. Annem ve abilerim part-time bir ofiste çalýþtýðýmý biliyorlar; babam ben lisedeyken vefat etti. Üçü evli olan dört aðabeyim var ancak bana yardým etmeleri mümkün deðil, herkes geçim derdinde sonuçta. Gündüz okulda olduðum için bazý geceleri ortalama 2 ya da 3 görüþme yapýyorum. Mühendislik fakültesinde okuyorum ve haftada 600-800 TL arasýnda kazanýyorum. Okumak için bu iþi yapmaya mecburum.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri