Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: iþyeri ruhsat iþleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart iþyeri ruhsat iþleri

benim esenler de iþyerim var bu zamana kadar geçiçi ruhsatýmýz vardý yeni þeçilen belediye baþkaný daimi ruhsat çýkardý ve biz sýfýrdan tekrar iþlem yapacazmýþýz bunlarýn içinde en can alýcý nokta deprem raporu her þeye okey diyorumda buna diyemiyorum eger deprem raporu lazýmsa bunu sadece iþyerlerinden degilde dairelerdende istenmesi lazým malum deprem olunca iþyeri yýkýlacakta ev yýkýlmayacakmý ayrýca önemli bir nokta daha var benim iþyerim bir site altýnda ve 5 tane dukkan var hepsinden ayrý ayrý deprem raporu istiyor bunu anlamiþ degilim bir tanesi saglamsa hepside saglamdýr bir tanesi çýkardý bunu gelen sahýs herhangi bir iþlem yapmamiþ yani binanýn dayanýk olduguna bir parça dahil almamiþ raporda 300 tl ile 500 tl arasýnda bir rakam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunda Anlaþýlmayacak bir þey yokki herþey alenen apaçýk adamlar tam takýr olan kasalarý böyle abuk subuk þeyler uydurarak doldurmaya çalýþýyorlar.Dünde Basri Arkadaþ buna benzer bir konu açmýþtý oranýn Belediyeside Asfalt kaplama parasý istiyormuþ..Bakalým daha neler icat edecekler þu bir gerçekki yakýnda uçan kuþtan vergi bile istenilecek günler çok yakýnda...Durmak Yok Yolmaya Devam.!!!:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet aynen öyle deprem raporunu belediye çýkarmýyor özel firma cýkarýyor para kasaya degilde cepe iniyor ama bu konunu takipçisi olacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri