:computer: arkadaşlar emu hazırlamak için gerekli purogramın adıne nereden bulabilirim.. ?:computer:
:computer: arkadaşlar emu hazırlamak için gerekli purogramın adıne nereden bulabilirim.. ?:computer:
BU program sayesinde çok hava atanlar oldu .adamlar turkiyeye yazılımı ben veriyorum diyormuşarkadaşlar alın ögrenin herkes sır gibi saklıyor nasıl yapıldıgını aslında çok basit keys bölümü var oradan keyleri degiştirip analize tıkladıgınız zaman yazılım tarihi yeni olmuş oluyor
bu sekildede her gun tnt depoda yazılımları görebilisniz.tnt depo bile karman corban olmuş
Bu programı bir yerden alan yazılımcı oluyor ve turkiyeye yazılım verdigini söyluyor
Radiac programı dosya olarak, kullanım klavuzuda hemen paylaş sitesinden verilmiştir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Admin tarafından (23-05-2006 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Desene bir çok yazılımcı daha olacak...Hadi bakalım kolay gelsin...
![]()
4mb olmasına ragmen foruma koydum bakalaım kaç kişi indirecek.EE milet tutturmuş yazılımcıyım suyum buyum diyenlere en son cevap bu olacaktırTARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
![]()
teşekkürler
işte arkadaşlar ben yazılım yapıyorum diyenlerin kullandıgı program şimdi bu saatten sonra herkes yazılımcı olur artık
Şimdiden 13 kişi olmuş...Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Yeni yeni yazılımcılar gelecek...
Her siteye verin ama ayıp olur yoksa...
![]()
![]()
Biri çıkıp birde polsatı fixlerse ohh deyme keyfimize...
![]()
Program rekor kıracak 28 olmuşTARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
![]()
:computer:
arkadaşlar teşekkür ederim
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Ben 3,5 saniyede indirdim.(6Mbit/s)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri