Turkca kullanım kılavuzu var az sonra hemen paylaştan verecem ( 7 mb büyüklügünde oldugu için forum almaz bu dosyayıilyascekin Nickli Üyeden Alıntı
).Bir başka siteden almıştım daha önce pc arşivime baktım bir bir anlatmaktansa umarım faydalı olur.
Teşekkur: 0
Turkca kullanım kılavuzu var az sonra hemen paylaştan verecem ( 7 mb büyüklügünde oldugu için forum almaz bu dosyayıilyascekin Nickli Üyeden Alıntı
).Bir başka siteden almıştım daha önce pc arşivime baktım bir bir anlatmaktansa umarım faydalı olur.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.
ellerine sağlık paylaşım için saol
bu mesajı yazmadan önce okudum vardı ilk başta ben cevabı yazacağım sırada o mesajı yazan kişinin ismini yazacaktım bi baktım mesaj gitmiş ya kendisi sildi ya da başka biri sildi orasını bilmiyorum ama kesinlikle okudum yazan başkasıydı
Neyse kim yazdıysa ayıp etmiş .akşam akşam moralim çok bozuldu bu mesaja zatenumuter Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
boşver moral bozmaya değmez sen millete yardımcı olmaya çalışmışsın bundan iyi ne olabilir ki elbette her zaman ki gibi memnun olmayan insanlar çıkar dünyada
Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.Bu programı daha önce başka bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam...Ve orada yine yanlış hatırlamıyorsam bu programla menü renkleri ve görünümlerini değiştirdiği söyleniyordu...Acaba bu programla böyle birşey yapmak mümkünmü eğer mümkünse biraz anlatabilirmisiniz...Ben grafiklerde biraz değişikliklik yapmak istiyorum...Bu değişiklik cihaza zarar verirmi siz böyle birşey yapmamı önerirmisiniz???Saygılar...
menüde renklerinde değişiklik yapabilirsiniz.yalnız yapılacak yanlışlar cihazın flashına zarar verebilir yukarıda türkce acıklama var indirip inceleyebilirsinizuyduturk Nickli Üyeden Alıntı
Peki sadece renklerdemi değişiklik yapabilirim grafiklerde değişiklik yapamazmıyım ayrıca flasha zarar gelmemesi için nasıl bir yol önerirsiniz yani diyelimki ben renklerde değişiklik yaptım hangi durumda falsh zarar görür çokmu riskli acaba...tike® Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri