Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: KAON KEYLERİ FİXLEYEN Program Burada!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilyascekin Nickli Üyeden Alıntı
    kardeş helal olsun sana büyük iş yapmışsın nasıl kullanıcaz bunu kullanması kolaymı ayrıca busite msn mesaj göndermeleri çok güzel teşekkürler yapanların eline sağlık
    Turkca kullanım kılavuzu var az sonra hemen paylaştan verecem ( 7 mb büyüklügünde oldugu için forum almaz bu dosyayı).Bir başka siteden almıştım daha önce pc arşivime baktım bir bir anlatmaktansa umarım faydalı olur.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık paylaşım için saol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu mesajı yazmadan önce okudum vardı ilk başta ben cevabı yazacağım sırada o mesajı yazan kişinin ismini yazacaktım bi baktım mesaj gitmiş ya kendisi sildi ya da başka biri sildi orasını bilmiyorum ama kesinlikle okudum yazan başkasıydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı
    bu mesajı yazmadan önce okudum vardı ilk başta ben cevabı yazacağım sırada o mesajı yazan kişinin ismini yazacaktım bi baktım mesaj gitmiş ya kendisi sildi ya da başka biri sildi orasını bilmiyorum ama kesinlikle okudum yazan başkasıydı
    Neyse kim yazdıysa ayıp etmiş .akşam akşam moralim çok bozuldu bu mesaja zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşver moral bozmaya değmez sen millete yardımcı olmaya çalışmışsın bundan iyi ne olabilir ki elbette her zaman ki gibi memnun olmayan insanlar çıkar dünyada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.Bu programı daha önce başka bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam...Ve orada yine yanlış hatırlamıyorsam bu programla menü renkleri ve görünümlerini değiştirdiği söyleniyordu...Acaba bu programla böyle birşey yapmak mümkünmü eğer mümkünse biraz anlatabilirmisiniz...Ben grafiklerde biraz değişikliklik yapmak istiyorum...Bu değişiklik cihaza zarar verirmi siz böyle birşey yapmamı önerirmisiniz???Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uyduturk Nickli Üyeden Alıntı
    Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.Bu programı daha önce başka bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam...Ve orada yine yanlış hatırlamıyorsam bu programla menü renkleri ve görünümlerini değiştirdiği söyleniyordu...Acaba bu programla böyle birşey yapmak mümkünmü eğer mümkünse biraz anlatabilirmisiniz...Ben grafiklerde biraz değişikliklik yapmak istiyorum...Bu değişiklik cihaza zarar verirmi siz böyle birşey yapmamı önerirmisiniz???Saygılar...
    menüde renklerinde değişiklik yapabilirsiniz.yalnız yapılacak yanlışlar cihazın flashına zarar verebilir yukarıda türkce acıklama var indirip inceleyebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı
    menüde renklerinde değişiklik yapabilirsiniz.yalnız yapılacak yanlışlar cihazın flashına zarar verebilir yukarıda türkce acıklama var indirip inceleyebilirsiniz
    Peki sadece renklerdemi değişiklik yapabilirim grafiklerde değişiklik yapamazmıyım ayrıca flasha zarar gelmemesi için nasıl bir yol önerirsiniz yani diyelimki ben renklerde değişiklik yaptım hangi durumda falsh zarar görür çokmu riskli acaba...

Sayfa 8/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri