Tabiki riski var.hayat risklerle doludur ,ama denemeyin bence grafik olayını falanuyduturk Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
Doğrusunu söylemek gerekirse çeşitli kombinasyonlar denemeyi düşünüyordum hem grafik hemde renkler için eğer riskli olmasaydı çok farklı ve güzel menüler eklemeyide düşünüyordum ama madem çok riskli benimde fazla bir bilgim yok en iyisi hiç uğraşmayayım daha iyi...İlgilendiğiniz için teşekkürler iyi çalışmalar...renegade Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar herkese merhaba
bütün sayfaları inceledim kendime yarar bir şey göremedim.tabiri caizse, hep geyik yapılmış(yanlışım varsa düzeltin lütfen)hangi cihazın şifreleri çözüldü..?hangisine yeni yazılım verildi?laf üretmede üstümüze yok işe geldimi bin dereden su getiririz...
Saygılar..
sen herhalde profesörsün.üretimi sen yapta bizde görelim.boarddaki bu kadar çok bilgi paylaşımını küçümsediğine göre.vfidan Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyu ciddiye alan veya almayan herkese teşekkur ediyorum.Ne kadarda buradan haykırsakta yeni yazılımlar altında çıkan yazılımlar fixten başka bir şey degildir.yeni özellikler ve yeni açılan paketleri kaon firması yapması gerekmektedi.örnek polsat paketlerinde oldugu gibi.satelcom Nickli Üyeden Alıntı
Neyse konu fazla ileri ve tartışmaya gitmemesi amaçlı Konu kapatılmıştır.
Saygılarımla
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri