REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: KAON KEYLERİ FİXLEYEN Program Burada!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sayder Nickli Üyeden Alıntı
    yaw bu programı indiren yazılımcı oluyorsa hemen bende indiriyimde bende yazılımcı oluyum.bu işte çok para var galiba.
    Valla arkadaşlar para varmı bilmiyorum ama çok guzel populer olunuyor onu biliyorum sonrada turkiyenin yazılımcısı oluyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yazıkki fazla kazandırmıyo eskiden 30 ytl atıyoduk şimdi 10 ytl ye düştü herkes kendisi yapıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar programın kullanımı ile ilgili açıklam yaparmısınız özelliklede sayın adminden rica ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam sağolya millete kan yutturuyorlardı sağolasın,tutmayın millet bende
    yazılım çıkartacammmmmmmm......... :computer: :computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 defa yazıldı bu iptal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oceral Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar programın kullanımı ile ilgili açıklam yaparmısınız özelliklede sayın adminden rica ediyorum
    Bunun anlatımını su an uye arkadaşlarımızı çözdülerse bu topicte yardım alarak yapın.Bakın yine hazırcı oluyoruz ama kimse çözemezse ben resimlerle bunu anlatacam sizlere ama bu gece degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw hani derler ya yarım hoca dinden çıkarır.bizde yarım yamalak ögrendigimiz programla büyük işler başaracaz diye milletin cihazını bozmayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sana katılıyorum ama hiç açıklama yok mesajda sizden gelince bir açıklama rica ettim tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sayder Nickli Üyeden Alıntı
    yaw hani derler ya yarım hoca dinden çıkarır.bizde yarım yamalak ögrendigimiz programla büyük işler başaracaz diye milletin cihazını bozmayalım.
    Zaten yazılımcı olun diye vermedim bunları sizlere herkese sır gibi saklıyorlardı o yüzden verdim uye arkadas yazmış benimde aklıma geldi birden verdik yani.Kimseyi yazılım yapın sunu yapın bunu yapın diye vermedik bakın ögrenmeniz amaclı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Zaten yazılımcı olun diye vermedim bunları sizlere herkese sır gibi saklıyorlardı o yüzden verdim uye arkadas yazmış benimde aklıma geldi birden verdik yani.Kimseyi yazılım yapın sunu yapın bunu yapın diye vermedik bakın ögrenmeniz amaclı
    ustam sen öyle diyonda biz millet olarak pek meraklıyız severiz yani böyle işleri sadece bakıp öğrenmekle kalmayız düşünsene evde bi cihaz bozulsa bütün türk erkekleri nerdeyse hepsi o bozulan şeyi tamir etmeye çalışır hemen huyumuz böyle bizim o yüzden sen ne kadar sadece öğrenin desende biz duramayız ondan sonra bi kaç tane cihazı bozarız aklımız başımıza gelir:smiles10

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri