çok doğru söyledin umuter
çok doğru söyledin umuter
tesekkürler dostum
sadece kaon lar için olmasa yada diğer cihazlar için de yazılım werseniz![]()
![]()
Yazılımdaki Keyleri Düzenlemek basit iştir..!
Block eklemek olayı halen çözen yoktur (Ben Hariç)
Neticede faydalı bir programdır yazılım düzenlemek sadece bu programla olmaz...! Bazı diğer programlarada ihtiyacınız olacak,kaynağınız olacak, Sizde biliyorsunuz ki koskocak Polsat Nagra 2 ekleyecek hiç kimse çıkmamıştı..! Çıkamazda..!
Yazılım düzenlemek o kadar basit iş değildir arkadaşlar..! Yazılımda yapacağız basit bir hata size pahalıya patlayabilir..!
Ayrıca duyumlara göre kore yeni boot loader ve yazılıma korumalarla geliyor..! Fixciler yandı..!
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Serkan Yılmaz,
Verdiğiniz emek ve çalışma için çok teşekkür ederim. Program yanılmıyorsam İspanyolca. Biraz uğraştım,pek sonuç alamadım. Türkçe açıklamasını ve nasıl kullanılacağını da yazarsanız fevkalade güzel olur.
Tekrar teşekkür eder,saygılar sunarım...
Çok teşekkürler ama işi ehline bırakmak lazım. Yazılımcıyım diyenler kervanında yokum.
İşi Ehline Bırakalım.
Dil seceneklerinde turkce varBalıkesir Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Bu haber çok iyi olduPowerVu Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda bu varservang Nickli Üyeden Alıntı
birde hex editor programı var oda var aslında ama oda yazılım uzerinde *** ararken falan örnek:supersatforum yazmasını saglıyor yada *** bölümünde örnek: serkan yazıyor bunu çok yazılımda görebilirsiniz.
Herkese selametle...ama belirtiyorum yazılımcı olun diye vermedim zaten işi çözerseniz nasıl yapıldıgını anlarsınız.Şimdi yazılımlarda yapılan 2 iş var
1-yazılım guncel keyi degişmek
2 radyo arka fon degiştirmek
3 yazılımı yaptım deyip forumlarda depolara koymak bu kadar basit
ve turkiyeye yazılım ben veriyorum demek bu kadar basit işte.Benim dememe gerek yok sizler bunun örneklerini çok iyigördünüz zaten.Polsatlar konusunda bu akşam geliyor donma var su var bu var 1-2 kanal acılıyor.ugrasıyoruz suydu buydu.vs seyler![]()
ama sonuç ne oldu kaon firması cıkardı.Ben supersat admin olarak yazılımların original verilmesinden yanayım 3-4gun önce acılan topiclerde başka forum adına duzenlenmiş editli yazılımlar vardı bende safrannextten rica ettim madem öyle sende editle millet yazılım istiyor dedim malum *** girmesini bilmeyen arkadaslarımız var yada yazılım olsunda yukleyilim diyen arkadaşlarımız.Supersat forumda aldıgımız kararlar geregi original yazılım olmadıkca foruma koymak istemiyoruz zaten farketmişsnizdir.sunny bölümünü kaon ve digiline bölümünü düzenledik ve original btm ler verdik.Power vu arkadaşımıza buradan tekrar duzenleme için teşekkurler
Konu Admin tarafından (23-05-2006 Saat 07:52 ) değiştirilmiştir.
mailime kaon yazılımı yapma ile ilgili program diye mesaj gelince heyecanlanmıştım. radiac tools'u görünce hayallerim suya düştü. bir de bu program sır değildi ama niye böyle lanse ettiniz anlayamıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. var mesela. hem de açıklamalı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. var. bu iki site Türkiye'nin en popüler depoları bildiğim kadarıyla.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri