Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: KAON KEYLERİ FİXLEYEN Program Burada!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sayder Nickli Üyeden Alıntı
    yaw hani derler ya yarım hoca dinden çıkarır.bizde yarım yamalak ögrendigimiz programla büyük işler başaracaz diye milletin cihazını bozmayalım.
    Baskasina vermeden önce kendi aletinde denersen iyi olur. :stop2:
    Denenmemis seyler dagitilmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben beceremedim resimli bi anlatım yapsanız iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet *** tablosuna ek yapamadıktan sonra softcam ve fon düzenlemeden başka ne işe yarayacak ki serkancım ellerine sağlık fix ciler yandı :033102smile_1_prv:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada benden sonra yazdıgımdan başka çok seyler denmiş.Birincisi.

Konu acan arkadaşa madem çok biliyordunda neden konuyu actın
    2- ben zaten konuda demiştim sadece *** fixlemeye yarıyor ve tarih degişiyor diye sanırım bunu defalarca anlattım ama anlamayanlar hala var.bu programla demiştim altını çiziyorum tnt depo dolup tasıyor yazılımlarla dedim bana bir tane yazılım gösterin ki digerlerinden farklı olsun ama *** girilmeden izlensin.ama hiç biri yok sanırım forumlarda olmayan bir şey verdik bununlada gurur duymadım neden bu kadar abartıldı anlamıoyrum fixleyeciler bu programla yapmıyorlarmı bu işi başka program mı varo zaman soruyorum neden yapılan yazılımlardA R_ olarak cıkıyor söyleyin yeter daha fazla polemike dönüştürmuyenin forumu.Belki büyük forum olamayız ama insanları kandırmadıgımı bilmek bana mutluluk veriyor sadece o kadar söyluyorum.Öyle olmuş olsaydı su anda 4-5 forum harici zaman asımını ilk bastan buyana 15 dk yapmazdık ..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hg842 Nickli Üyeden Alıntı
    [B]siz bu programlamı insanları kandırıyorsunuz bu purogram *** menu de değişiklik gibi şeylericin yani yazılım yapanınız yok ben emu yazılımın yapıldığı bir program sormuştum.. cas gibi programlar [/B]
    Ben mi kandırdım sizi.Çok yazık konu actın dosyayı veya programı verdim demek hata ettim .Ben teşekkur etmenizde beklemedim ama bu uslup cok yanlış sadece yazıklar olsun diyorum başkada demiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Meyva veren ağaç taşlanır boşver serkan en azından sen dürüst davranmışsın diğerleri gibi ben yaptım havalarına girmektense paylaşmayı tercih etmişsin sağol. Şunu biliyorumki Türkiyede kimse oturupta bu cihazlara yazılım falan yapmıyor yazılımların hepsi koreden çıkıyor buralarda da bu programla fix leyip ben yaptım diye övünen arkadaşlar var madem yapabiliyorsunuz aylardır milletin beklediğini yapında herkez büyüklüğünüzü görsün :10_1_117

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolun be arkadaşlar. Gerçekten bu programı vermekle bazı burnu kaf dağındaki bulutları çizenlerin durumlarına düşmek istemezdim doğrusu.
    Serkan kardeşim, yukarıdaki arkadaş bu işi bilmekte olup daha büyük programlar aramakta galiba? Onun için bu program küçük olabilir ama bizler için büyük. Kızmana gerek yok. ustalar yaşları ne olursa olsun olgun davranmalıdır. Çalışmalarınızda başarılar dileklerimle hoşça kaşın.
    Saygılar.

NOT: Sekan kardeş bu program GM 11000 serileri içinde kullanılabilir mi? Bakın ne kadar cahilim ki daha cihazımın ne tabanlı olduğunu bile bilmiyorum.
    Konu emmi tarafından (23-05-2006 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakın anlatmak istedigim şu örnek tvcabo keyleri degişti diyelim yarısı gun geldi keyler Bu programlar keyler fizleniyor load default yapsanız bile keyler oldugu gibi kalırve ben anlatamadım galiba bunun mantıgı ben turkiyeye yazılım veriyorum mantıgının olmasıdır.Ben kalkıpta sizlere yazılım verdimmi bu programla 1 defa verdim sanırım ondan sonra ugrasmadım hatta görevli arkadaşlarımıza sorabilirsiniz bununla ilgili genel yonetim odalarından konu bile vardır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı
    NOT: Sekan kardeş bu program GM 11000 serileri içinde kullanılabilir mi? Bakın ne kadar cahilim ki daha cihazımın ne tabanlı olduğunu bile bilmiyorum.
    Kullanılamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş helal olsun sana büyük iş yapmışsın nasıl kullanıcaz bunu kullanması kolaymı ayrıca busite msn mesaj göndermeleri çok güzel teşekkürler yapanların eline sağlık

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri