Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
87 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KAON KEYLERİ FİXLEYEN Program Burada!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    4mb olmasına ragmen foruma koydum bakalaım kaç kişi indirecek.EE milet tutturmuş yazılımcıyım suyum buyum diyenlere en son cevap bu olacaktır
    Şimdiden 13 kişi olmuş... Yeni yeni yazılımcılar gelecek... Her siteye verin ama ayıp olur yoksa... Biri çıkıp birde polsatı fixlerse ohh deyme keyfimize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Şimdiden 13 kişi olmuş... Yeni yeni yazılımcılar gelecek... Her siteye verin ama ayıp olur yoksa... Biri çıkıp birde polsatı fixlerse ohh deyme keyfimize...
    Program rekor kıracak 28 olmuş :computer:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Program rekor kıracak 28 olmuş :computer:
    Evet bencede sayfayı yenilemeye yetişemiyorum...saymayı bıraktım artık... Bundan sonra sonuçlara bakalım...bakalım kim neler başarabilecek bu proğramla...inşallah çok çok işler başarırlar...amaaa sonra diğerlerinin yaptığı gibi böbürlenmesin kimse... Mütavazi olun geçmişinizi hiç ama hiç unutmayın...mevkiniz ne olursa olsun...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Evet bencede sayfayı yenilemeye yetişemiyorum...saymayı bıraktım artık... Bundan sonra sonuçlara bakalım...bakalım kim neler başarabilecek bu proğramla...inşallah çok çok işler başarırlar...amaaa sonra diğerlerinin yaptığı gibi böbürlenmesin kimse... Mütavazi olun geçmişinizi hiç ama hiç unutmayın...mevkiniz ne olursa olsun...sevgilerimle...
    Çok haklısınız tarantino hocam geçmişi unutmamak lazım demi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adrersine bakın sayfa sunny kaonlarla dolu araya bizimkilerde karışmış ama hepsi aynı program ve karman corban .Bence gereksiz bir olay arka fon degişsse yazılım yaptı oluyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok haklısınız tarantino hocam geçmişi unutmamak lazım demi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adrersine bakın sayfa sunny kaonlarla dolu araya bizimkilerde karışmış ama hepsi aynı program ve karman corban .Bence gereksiz bir olay arka fon degişsse yazılım yaptı oluyor
    Valla sunny kaon fixli yazılımlardan geçilmiyor adamlar heryere yazılım koyuyorlar...artık bir zaman sonra insan aradığı başka şeyi bile bulamıyor...en güzelini yaptınız proğramı vermekle sanki devlet sırrıydı...ben verecektim çok çok önce herkes yazılımcıyım diye çıkar piyasaya diye vermemiştim...artık vakti gelmişti...çok iyi oldu...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri