ya arkadaşlar bana geçen gün format için bir Lenovo R61 laptop geldi format attım ama ses sürücüsünü 1 aydır yükleyemiyorum bana göre su altında çalışan yüksekten düşüpte çalışan laptop bir nomara değil kesinlikle parayla asla almayı düşünmeyeceğim bir baş belası olan marka bedava verseler alırım ve hiç kullanmadan satarım parasınıda kıtır kıtır yerim kullanmak için satın alacağım laptopu ne suyun altında nede yüksekte kullanmak için almıyorum ha yüksekten düştü canı ceheneme suya düştü canı cehenneme umurumda olmaz bana göre iii laptop sürücüleri yüklenebilen kullanıcısına sıkıntı çıkarmayan hızlı ekran kartı iii yanii kullanım açısından perfekt olmalı diyorum yok yüksekten düştüde bişi olmadı yok suyun içinde kullanabiliyorsun bişi olmuyor bunlar beni ilgilendirmez bana göre iii bilgisayar bana kullanım ve yüklemelerde sorun çıkarmıyacak olan bilgisayar güzeldir tabii bu benim şahsi fikrim siz katılmayabilirsiniz saygı duyarım ama ben bu markayı sevmiyorum vede benimsemiyorum sevgi ve saygılarımla aliharbiye