böyle insanları ipe millete ipretlik olsun diye
böyle insanları ipe millete ipretlik olsun diye
bunlar insan değil bence...
kalkarlar bide dinden imandan bahsederler madem bukadar namusuna düşkünsün yaparken aklın nerdeydi şerefsiz o bebenin günağı ne daha nediyeyim
Allah Bu şerefsizlerin cezasını versin.!! İnsaniyetten Nasibini almamış CANİLER...Aslında Bunlara BETON döküp diri diri Gömeceksin..!!!!!!!!!!!
Konu Dijitalci tarafından (16-04-2010 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
bunun eğitimle alakası yok, şeytan a uymaylada alakası zaten şeytanın bile kanı donmuştur.bu sabiye yapılana.tek çözüm var. sadece bunun için değil diğer gerektiren suçlar içinde İDAM..İDAM..İDAM... haberden çok büyük esef duydum.
nasıl kıydınız ya, insanın içi ürperiyor okurken bile birde bu şerefsizler boğuyorlar inanın şoke oldum bunlarıda boğup üzerine beton dökmeli
bunların töre ile alakası yok resmen cinayet işliyorlar
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
umut kardeşim allah bizleri dinimizden uzak etmesin o ayrı ama bu cinayeti işleyenlerin dinle imanla alakası yok bu cinayeti sana samimi söylüyorum almana ingilize fransıza daha doğrusu müslüman olmayan birine bile anlat samimiyim onun bile kanı donar bu ve bu tip insanların tek bir cezası var o da ölüm ondan başkada ceza bunlara hafif gelir
bu bir vahşet..
bunları yapanları şan için meydan yarine daragacı krup acı çektirerek asmak lazım...o saibiden birde öbür dünyada yardım isteyeceksin bu dünyanın öbür tarafıda var...
ne diyelim ahlak erezyonu yozlaşma dinsizleşme
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri