Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: "Anayasa değişikliğine destek vermeyeceğiz"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anayasa değişikliğinde...tuttuğumuz partiyi baz alıyoruz...
    oysa bu konu partiler üstü bir konudur ve....kim bir sivil anayasa getirirse destek çıkmak lazım...
    ama arkadaşların ak parti fobisi o kadar uç noktalardaki.....kendi yararlarına da olacak bir anayasa değişikliğine "hayır" diyorlar..
    bu ne menem kafadır.........sana daha çok ekmek...özgürlük vereceğiz diyoruz...yok ben acımdan öleceğim diyolar....
    yok arkadaşlar....sizin elinizde fırsat olsa aç kalacağımızdan eminiz ama....inadına biz,sizi de doyuracağız.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    oysa bu konu partiler üstü bir konudur ve....kim bir sivil anayasa getirirse destek çıkmak lazım...
    ama arkadaşların ak parti fobisi o kadar uç noktalardaki.....kendi yararlarına da olacak bir anayasa değişikliğine "hayır" diyorlar..
    bu ne menem kafadır.........sana daha çok ekmek...özgürlük vereceğiz diyoruz...yok ben acımdan öleceğim diyolar....
    yok arkadaşlar....sizin elinizde fırsat olsa aç kalacağımızdan eminiz ama....inadına biz,sizi de doyuracağız.....
    Tamam o zaman önce DOKUNULMAZLIKLARI kaldırsınlar sonra benim karşıma gelsinler... Benim Vekilim TEMİZ olmalı eğer kendilerinden korkusu yoksa kaldırsınlar bakalım önce kendilerine bir DOKUNALIM ak koyun kara koyun bir belli olsun sonra bu maddeleri HAP şeklinde değil tek tek oylayalım böylesi DEMOKRASİYE daha çok yakışmazmı.!!! Ayrıca lütfen buraya yazı yazanların fikirlerine saygı duyalım, ne demekmiş o menem kafa falan bizlerin düşünceleri bizlere yeter sizin bu şekilde yazmanız DEMOKRASİDEN dem vuran sizin gibi düşünenlere hiçmi hiç yakışmıyor.Geçen günde sanırım KUCER 06 bu konuda diğer Arkadaşlarımızın düşüncelerine saygılı olmanız hususunda sizi uyarmıştı.Bizde yazıyoruz ama sizin gibi karşıt düşünceli Arkadaşlarımıza Hakaret eder gibi yazmıyoruz.Lütfen bu hususta biraz daha Saygılı yazmaya özen göstermenizi rica edeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam o zaman önce DOKUNULMAZLIKLARI kaldırsınlar sonra benim karşıma gelsinler... Benim Vekilim TEMİZ olmalı eğer kendilerinden korkusu yoksa kaldırsınlar bakalım önce kendilerine bir DOKUNALIM ak koyun kara koyun bir belli olsun sonra bu maddeleri HAP şeklinde değil tek tek oylayalım böylesi DEMOKRASİYE daha çok yakışmazmı.!!! Ayrıca lütfen buraya yazı yazanların fikirlerine saygı duyalım, ne demekmiş o menem kafa falan bizlerin düşünceleri bizlere yeter sizin bu şekilde yazmanız DEMOKRASİDEN dem vuran sizin gibi düşünenlere hiçmi hiç yakışmıyor.Geçen günde sanırım KUCER 06 bu konuda diğer Arkadaşlarımızın düşüncelerine saygılı olmanız hususunda sizi uyarmıştı.Bizde yazıyoruz ama sizin gibi karşıt düşünceli Arkadaşlarımıza Hakaret eder gibi yazmıyoruz.Lütfen bu hususta biraz daha Saygılı yazmaya özen göstermenizi rica edeceğim.
    arkadaşım lütfen şu elindeki cımbızı yazı yazarken bırak....ufak tefek sözlere kafanı takma....
    varsa birikimin....düşüncelerin onları söyle....
    ben senin ummayacağın kadar dikkatliyim yazı yazarken...
    bende senin gibi arkadaşlarımın sözlerini cımbızlayacak olsam bi sürü şey bulurum....
    mesela ...vekillerimize "temiz" değil....dolayısı ile "kirli" dedin diyebilirim....derdim bu değil...bunlar bana göre luzumsuz işler....
    az geniş olun....sonuçta kimse kimseye küfür etmiyo...demokrasi budur......
    ....
    dokunulmazlık konusunda haklısın....ama adaletin bu kadar siyasallaştığı bir ortamda bu dediğin pek de mümkün değil....
    sivil anayasa olsun....herkes demokratik çerçevede kalsın bak o zaman dokunulmazlıklar kalkmazsa beraber itiraz ederiz....
    tek tek oylama işi ise ....gereksiz bir teferruat....
    elinizde kala kala bu iki argüman kaldı....sözlerinizde tükendi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım lütfen şu elindeki cımbızı yazı yazarken bırak....ufak tefek sözlere kafanı takma....
    varsa birikimin....düşüncelerin onları söyle....
    ben senin ummayacağın kadar dikkatliyim yazı yazarken...
    bende senin gibi arkadaşlarımın sözlerini cımbızlayacak olsam bi sürü şey bulurum....
    mesela ...vekillerimize "temiz" değil....dolayısı ile "kirli" dedin diyebilirim....derdim bu değil...bunlar bana göre luzumsuz işler....
    az geniş olun....sonuçta kimse kimseye küfür etmiyo...demokrasi budur......
    ....
    dokunulmazlık konusunda haklısın....ama adaletin bu kadar siyasallaştığı bir ortamda bu dediğin pek de mümkün değil....
    sivil anayasa olsun....herkes demokratik çerçevede kalsın bak o zaman dokunulmazlıklar kalkmazsa beraber itiraz ederiz....
    tek tek oylama işi ise ....gereksiz bir teferruat....
    elinizde kala kala bu iki argüman kaldı....sözlerinizde tükendi....
    Sizi son kez uyarıyorum.!!! Yazdığıma dikkat ediyorum diyorsunuz ama hala insanları hedef tahtası gibi gösteriyorsunuz.Artık yeter yazacaksanız ADAM gibi yazın burası sizin ÇİFTLİĞİNİZ değil. Benim SİYASİ görüşüm kimseyi ilgilendirmez hala insanlar üzerinde Etkinlik kurmaya çalışıyorsunuz... Önce insanların FİKİRLERİNE saygı duymayı öğrenin.......................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal kardeş ben akp li değilim ama bazı arkadaşların vede PKK partisinin tersini yapmak için EVET oyu vereceğim.
    Bazıları 8 sene öncesini unuttu
    %200 banka faizini unuttu
    %150 enflasyonu unttu
    bir televizyon almak için 10 maaşını verdiğini unuttu
    devletin iflazını açıklamasına ramak kalmıştı bunları unuttuk
    emekli maaşlarını ödeyemeyecek hale gelmiştik bunları unutuk
    insanoğlunun doğasında var unutmak.
    evet sana katılmamak elde değil bazı arkadaşlarda öyle bir AKP düşmanlığı varki yediklerini içtiklerini ağızlarıyla değil burunlarıyla yiyip içiyorlar.
    bu haksız yere AKP düşmanlığı insanı zorla AKP li yapar be

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle akpni öne sürdüğü herşeye hayır bedeli ne olursa olsun bunun sonunda mutlaka akp menfaatları vardır ülkemizin yararına hiçbir şey yapmazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 eylül darbe anayasasını savunmak nehazdirki MHP si ile BDP HATTA CHP sini bir araya getiriyor ne garip degilmi kimderdi bunlar bir araya gelirde 12 eylül darbe anayasasını savunur amma oldu işte. bakalım milletimiz bunları nasıl degerlendirecekler.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.hürriyet-hürriyet-hürriyet-demirkrasi-demirkırasi illada demirkırasi sivil idare sivil anayasa...diyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verme tabi...
    bir tek sen böyle düşünmüyosun ki....
    pkk....mhp....chp....ergenekoncular.....süleyman demirel....hüsamettin cindoruk....vs...de senin gibi düşünüyo bdp...
    yalnız değilsin bak....yanında senin gibi düşünen başka gruplarda var....
    sizin aranızda bir tek türk halkı yok....onlarda karşı cenahta...

İşte buraya yazdığınız mesaja bir bakın bu mudur sizin DEMOKRASİ anlayışınız....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verme tabi...
    bir tek sen böyle düşünmüyosun ki....
    pkk....mhp....chp....ergenekoncular.....süleyman demirel....hüsamettin cindoruk....vs...de senin gibi düşünüyo bdp...
    yalnız değilsin bak....yanında senin gibi düşünen başka gruplarda var....
    sizin aranızda bir tek türk halkı yok....onlarda karşı cenahta...

İşte buraya yazdığınız mesaja bir bakın bu mudur sizin DEMOKRASİ anlayışınız....
    arkadaşım...her yazında ak partiye ve onun gibi düşünmeyenlere olmadık saldırılarda bulunuyosun...bunları yazsam kitap olur...kendi gözündeki çapak sana o kadar normal geliyo ki...başkasının doğal konuşmaları seni rahatsız ediyoo...
    ben senden öncede burda tartışır ...konuşurdum...kimse bundan rahatsız olmadı şimdiye kadar...farklı düşünüyoruz diye sen niçin kendini geriyosun...
    ben bir çok siteye gider orda da medeni bir şekilde tartışmalar yaparım...ama ilk kez arkadaşını gammazlayan seni gördüm....senin düşüncelere saygın bu kadar...(hani şu laiklik konusunda)
    ve kalkmış bana laf atıyosun...
    ben bu formu nerdeyse tüm tüğrkiyenin okuduğunu biliyorum...yazılarımı öyle yazıyorum....siteyi zor durumda bırakacak kadar aymaz değilim...
    yukardaki sözlerde ne var...farklı düşünen gruplar yok mu...
    biri bir cenahtaysa...diğeri karşı cenahta...bunu ters anlamak için çok mu uğraştınız...
    şimdi sana ne desem sen....belli ki takıntın dolayısı ile...yanlış anlayacaksın....
    sana tavsiyem...burdaki diğer yöneticci arkadaşların gibi..sadece tartış...milletin keyfini kaçırma ve elin deki sopayı bırak...
    eminim şimdi sen ..."bana sopalı dedin" diye gene laf sokuşturacaksın.....
    burda bir çok arkadaşına çatıyosun.....
    yüzün gülsün biraz....gülmüyosan...gülenleri rahat bırak arkadaşım....
    selamlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım...her yazında ak partiye ve onun gibi düşünmeyenlere olmadık saldırılarda bulunuyosun...bunları yazsam kitap olur...kendi gözündeki çapak sana o kadar normal geliyo ki...başkasının doğal konuşmaları seni rahatsız ediyoo...
    ben senden öncede burda tartışır ...konuşurdum...kimse bundan rahatsız olmadı şimdiye kadar...farklı düşünüyoruz diye sen niçin kendini geriyosun...
    ben bir çok siteye gider orda da medeni bir şekilde tartışmalar yaparım...ama ilk kez arkadaşını gammazlayan seni gördüm....senin düşüncelere saygın bu kadar...(hani şu laiklik konusunda)
    ve kalkmış bana laf atıyosun...
    ben bu formu nerdeyse tüm tüğrkiyenin okuduğunu biliyorum...yazılarımı öyle yazıyorum....siteyi zor durumda bırakacak kadar aymaz değilim...
    yukardaki sözlerde ne var...farklı düşünen gruplar yok mu...
    biri bir cenahtaysa...diğeri karşı cenahta...bunu ters anlamak için çok mu uğraştınız...
    şimdi sana ne desem sen....belli ki takıntın dolayısı ile...yanlış anlayacaksın....
    sana tavsiyem...burdaki diğer yöneticci arkadaşların gibi..sadece tartış...milletin keyfini kaçırma ve elin deki sopayı bırak...
    eminim şimdi sen ..."bana sopalı dedin" diye gene laf sokuşturacaksın.....
    burda bir çok arkadaşına çatıyosun.....
    yüzün gülsün biraz....gülmüyosan...gülenleri rahat bırak arkadaşım....
    selamlar.....
    İşte sen busun alıntısını yaptığın mesaj senin bilakis yazdığın mesajdı..! Senin tavsiyene ihtiyacım yok her yazdığın mesajda ucu açık noktalı yazılar
    yazıp duruyorsun yazacaksan adam gibi yaz anladınmı. Eğer bu vatana BABAM ihanet etse gözünün yaşına bakmaz gereğini yaparım değilki burada TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN olmassa olmazı LAİK liğine söven adamı gammazlamışım. Yok çok şükür buna gerek kalmadı gereken yapıldı zaten....Sizede nacizane tavsiyem ADAM gibi yazın benim hangi partiyi tuttuğumun bir önemi yok önemli olan TC.devletidir.Merak etmeyin zaten mensubu bulunduğunuz parti sizi ilk genel seçimlerde MİLLETVEKİLİ adayı gösterir nede olsa o partide böyle yazanlar çizenler daima baştacı yapılıyor.Relax relax zatenartık ülkenin yeni gündemi BAŞKANLIK sistemi yani PADİŞAHLIK hadi hayırlısı olsun bakalım artık sizde vezirlerden biri oluverirsiniz bakarsınız...
    Konu Dijitalci tarafından (20-04-2010 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri