arkadaşım...her yazında ak partiye ve onun gibi düşünmeyenlere olmadık saldırılarda bulunuyosun...bunları yazsam kitap olur...kendi gözündeki çapak sana o kadar normal geliyo ki...başkasının doğal konuşmaları seni rahatsız ediyoo...
ben senden öncede burda tartışır ...konuşurdum...kimse bundan rahatsız olmadı şimdiye kadar...farklı düşünüyoruz diye sen niçin kendini geriyosun...
ben bir çok siteye gider orda da medeni bir şekilde tartışmalar yaparım...ama ilk kez arkadaşını gammazlayan seni gördüm....senin düşüncelere saygın bu kadar...(hani şu laiklik konusunda)
ve kalkmış bana laf atıyosun...
ben bu formu nerdeyse tüm tüğrkiyenin okuduğunu biliyorum...yazılarımı öyle yazıyorum....siteyi zor durumda bırakacak kadar aymaz değilim...
yukardaki sözlerde ne var...farklı düşünen gruplar yok mu...
biri bir cenahtaysa...diğeri karşı cenahta...bunu ters anlamak için çok mu uğraştınız...
şimdi sana ne desem sen....belli ki takıntın dolayısı ile...yanlış anlayacaksın....
sana tavsiyem...burdaki diğer yöneticci arkadaşların gibi..sadece tartış...milletin keyfini kaçırma ve elin deki sopayı bırak...
eminim şimdi sen ..."bana sopalı dedin" diye gene laf sokuşturacaksın.....
burda bir çok arkadaşına çatıyosun.....
yüzün gülsün biraz....gülmüyosan...gülenleri rahat bırak arkadaşım....

selamlar.....
Yer imleri