REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: "Anayasa değişikliğine destek vermeyeceğiz"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Sayın ERDAL05 kardeşim sakın bu arkadaşların karşısında karşı tez ve fikir özgürlüğünden bahsetme senide TAMER41 gibi banlarlar.Ondan sonra fikir özgürlüğünden bahsederler.Her defasında akp ve onları destekleyenler hakkında ağza alınmayacak hakaretler yazanlara bir kere bile uyarılmazken sen ve senin gibi düşününleri banlamak ve savcıliğa suç duyurusu ile tehdit etmekte ve bizleri susturacaklarını zannedenler var.Özgürlük ve demokratik açılımların olduğu her karara evet diyorum.AEO.
    sen çok yaşa emi hilalyıldız arkadaşım....
    walla tam da beni 10 gün ban ettiler...
    canları saolsun....
    bu site büyük...siteyi küçülten bazı arkadaşları herkez görüyo...
    umarım site yöneticileride görür...
    neyse...ne diyelim...
    sağlık olsun....güneş balçıkla sıvazlanamazmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne o çokmu KOMİK.!!!!! Yukarıda 3 kez EVET diyen vardı neden o arkadaşımızada sizde oyunuzu 3 kezmi kullanacaksınız diye sormadığınızı gerçektende merak ediyorum...:
    yahu şakam sana geçti sana yazdım ne alınıyorsun kötü bişimi yazdık cellaleniyorsun.gerçekten ayıp ettin.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anayasa değişikliğinde...tuttuğumuz partiyi baz alıyoruz...
    oysa bu konu partiler üstü bir konudur ve....kim bir sivil anayasa getirirse destek çıkmak lazım...
    ama arkadaşların ak parti fobisi o kadar uç noktalardaki.....kendi yararlarına da olacak bir anayasa değişikliğine "hayır" diyorlar..
    bu ne menem kafadır.........sana daha çok ekmek...özgürlük vereceğiz diyoruz...yok ben acımdan öleceğim diyolar....
    yok arkadaşlar....sizin elinizde fırsat olsa aç kalacağımızdan eminiz ama....inadına biz,sizi de doyuracağız.....
    erdal kardeş ben akp li değilim ama bazı arkadaşların vede PKK partisinin tersini yapmak için EVET oyu vereceğim.
    Bazıları 8 sene öncesini unuttu
    %200 banka faizini unuttu
    %150 enflasyonu unttu
    bir televizyon almak için 10 maaşını verdiğini unuttu
    devletin iflazını açıklamasına ramak kalmıştı bunları unuttuk
    emekli maaşlarını ödeyemeyecek hale gelmiştik bunları unutuk
    insanoğlunun doğasında var unutmak.
    evet sana katılmamak elde değil bazı arkadaşlarda öyle bir AKP düşmanlığı varki yediklerini içtiklerini ağızlarıyla değil burunlarıyla yiyip içiyorlar.
    bu haksız yere AKP düşmanlığı insanı zorla AKP li yapar be
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ;Anayasa Paketi'ne niçin karşı çıkıyorsunuz?İktidar yapıyor diye.Bunu kimse yalanyalamaz.İkincisi;değişikliği desteklemeyenler ilk önce kendilerini sorgulasınlar.BDP ile aynı düşünceyi paylaştıkları için.Buradan MHP'li kardeşlerime sesleniyorum.CHP zamanında sizin bir çok adamınızı idam ettirdi darbe dönemlerinde şimdi kalkmış onun yanında yer alıyorsunuz.Çünkü MHP'yi de ele geçirdiler.CHP'ye hiçbişey diyemem.Çünkü adı üstünde Baykal veya CHP.Bu isim hep muhalefet.Mhp'ye tekrar gelelim.Hiç bir lider eski üyelerine zavallı diyemez.Eğer diyorsa o adam liderlik vasfını yitirmiş demektir.Ki bence hiç de öyle bir derdi olmadı.
    Konu komandogokhan tarafından (20-04-2010 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu amacını aşmış ve karşılıklı sataşma ve atışmalara dönmüştür küçük bir not : erdal 05 lütfen yazdığınız yazılarda amacınızı aşmayın ve özellikle kullandığınız uslüplara dikkat ediniz burası sizin meydanı boş bulupta istediğiniz gibi at koşturduğunuz diğer formlara benzemez
    konu kapanmıştır!

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri