Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Samsun'da polis aracı tarandı: 2 polis şehit

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet ne yazikki artık İnsanlar bu konuda tamamen ikiye bölünmüş durumda.Eskiden Kürt Vatandaşlarımız otobüslerde + minibüslerle cep telefonlerı ile kürtçe konuşurken kimse bir şey demezdi çarşamba günü bilakis şahit oldum Metroda kürt vatandaşımız cep telefonu ile kürtçe konuşunca konuşması bitiminde yanında bulunan diğer bir vatandaşımız tarafından neden Türkçe konuşmuyorsun diye uyarıldı bayağı bir tantana yaşandı.onu bunu bilmem ama iyi bildiğim bir şey var bu AÇILIM Ülkemizi fena halde GERDİ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Rahmet Eylesin Şehitlerimizi Ailelerine Ve Türk Halkının Başı Sağolsun Vuran Vurduran Elleride Kırılsın Yeter artık hükümet yumruk için polisleri polis müdürünü hedef göstermiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizce bunlar kimliği belirsiz kişilermi bunların kimliği belli bunları azdıran bu gücü veren akp dir ahmet türk bahane terör olayları böyle bitmez katı kurallar gerekir suç işleyeni dağdan inerken devlet töreni ile karsılarsan bu mahlukatlar aynı suçu işlemeye devam edecektir şehitlerimize allahtan rahmet diliyor onları kıyan mahlukatlarda lanet olsun allah belanızı versin diyorum selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal kardeş yukarıda sanık listesinde akp yi göremedim neden acaba bu ülkenin gerçek düşmanı akpdir sanık listesinde olması gerekir senin kuyruk biraz akpye bağlı galiba kuyruğum sıkışmasın diye yazmamışsın senin yorumlarına bayılıyorum ya akpye yada pkklılara toz kondurmuyosun yağmur yağınca çamurlaşmaktanmı korkuyorsun yorumlarını ülkemizin çıkarlarına göre yap yada hiç yapma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdal kardeş yukarıda sanık listesinde akp yi göremedim neden acaba bu ülkenin gerçek düşmanı akpdir sanık listesinde olması gerekir senin kuyruk biraz akpye bağlı galiba kuyruğum sıkışmasın diye yazmamışsın senin yorumlarına bayılıyorum ya akpye yada pkklılara toz kondurmuyosun yağmur yağınca çamurlaşmaktanmı korkuyorsun yorumlarını ülkemizin çıkarlarına göre yap yada hiç yapma
    göremezsin dostum....çünkü bu olay açılım karşıtlarının olöayıdır....akp niçin sanık sandalyesinde olsun ki...
    artı....ahmet türke atılan yumruk karşısında böbürlenip erkeklik gösteren zihniyetler...
    iki polisimizin şehit olması konusunda ....mutlu oldunuz mu...
    ne alakası var diyceksiniz....demezseniz şaşarım zaten...
    gerginlik politikasını sürdüğrürseniz...işte böyle acı sonuçları çekeriz...
    demokratik açılım bu yüzden çok önemlidir....gerginliği bitirelim...gereksiz erkekliklerinizi çöpe atın artık...
    dert....acı çekmeyelim derdi...........
    ağlamayalım derdi....
    bu yüzden yumruk olayında....sakin olalım demiştim.....yazık iki polisimize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaos planı işe başladı yine kardeşi kardeşe kırdıracaklar bunlar hep bir oyun yumruk ta bir oyundu buda bir oyun burada ara bozuculara dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH(CC) Rahmet Eylesin.Mekanları Cennet Olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kahrolsun bu köpekler
    allah ramet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin yapanların elleri kafaları kopsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş böyle acılım olmaz kürtlere acılım türkle kapatılım yapıcaksın biz böyle çok şehit verdik ama böyle bunlara yetki cesareti veren akp bunu tek suclusudur akpyide pkyyıda bu acılımıda lanetliyorum bizi iki üç tane piç kurusu pkklı yıldıramaz kahrolsun pkk ve onun yandaşı kimler varsa

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri