Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Yardýmcý olursanýz Sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yardýmcý olursanýz Sevinirim

Uzun araþtýrmalar sonucu en iyi uydu forumu ve paylaþým sitesinin burasý olduðuna karar verdim ve az önce üye oldum yaklaþýk 4 yýldýr trident marka bir cihaz kullanýyorum ve ntvspor-trt kanallarýndaki maçlarda þifreye giriyor hotbird uydusunda ise hiçbir þifreli kanalý izleyemiyorum ve artýk uydu cihazýmý yenilemek istiyorum siz arkadaþlarýn tavsiyesine uyarak objektif gözle bana önereceðiniz uydu alýcýlarýna göre alým yapmayý düþünüyorum

aradýðým özellikler:

1-Fiyat önemli deðil , net baðlantým var ama kart paylaþýmý ve o gibi þeylerden anlamam
    2- Hotbirddeki ***** içerikleri izleyebileceðim bir uydu alýcýsý istiyorum

3- Emu yazýlýmý desteði olan bir uydu alýcýsý istiyorum çünkü ; bildiðim kadarýyla DÝGÝ Tv emu larla izlenebiliyormuþ

4- D-smart modülü almayý düþünüyorum uymluluk sorunu olmazsa sevinirim

5- trt 3 ve ntv gibi kanallarýn þifresini çözebilecek bir uydu alýcýsý istiyorum malum dünya kupasý yaklaþýyor..

6- bildiðim kadarýyla hotbird ydusu hariç birkaç uyduda da emu desteðiyle izlenebilen kanallar varmýþ bu uydularlada uyumluluk problemi olmayan bir uydu alýcýsý istiyorum

7- Diyorsanýz ki sen en iyisi kart paylaþýmlý bir uydu alýcýsý al o zaman kullanýþý en basit kart paylaþýmlý uydu cihazý hangisi

Önerdiðiniz uydu alýcýsýnýn fiyatýný ve açtýðý kanallarý yazarsanýz sevinirim

cevaplarýnýz için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1.Öncelikle zannedersem Dünya kupasýný TR den hiçbir kanal yayýnlamayacak.Dünya kupasýný yayýnlayacak Kanal Hotbird uydusundaki JSC SPORT kanallarýdýr.Yada ben öyle biliyorum.

2.Kart paylaþýmýndan anlamana gerek yok diye düþünüyorum.Sonuç itibariyle server satýn alacaksýn 6 aylýk yada 1 yýllýk servere veren kiþi sana ne yapman gerektiðine dair teknik destekte verecektir.

3.Benim tavsiyem Dreambox 500s'tir.En basiti ve kullanýþlýsýdýr.Full server aldýktan sonra full serverinde 6 aylýk ücreti yerine göre deðiþir fakat ortalama 150.tl'dir.Bu serverle istediðin her kanalý rahatlýkla açar ve izlersin.Benden bu kadar faydalý olduysam ne mutlu bana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanlýþ bilgi vermeyelim arkadaþlar dünya kupasýný TRT verecek ama biss þifreyelebilir...
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri