Uzun araþtýrmalar sonucu en iyi uydu forumu ve paylaþým sitesinin burasý olduðuna karar verdim ve az önce üye oldum yaklaþýk 4 yýldýr trident marka bir cihaz kullanýyorum ve ntvspor-trt kanallarýndaki maçlarda þifreye giriyor hotbird uydusunda ise hiçbir þifreli kanalý izleyemiyorum ve artýk uydu cihazýmý yenilemek istiyorum siz arkadaþlarýn tavsiyesine uyarak objektif gözle bana önereceðiniz uydu alýcýlarýna göre alým yapmayý düþünüyorum
aradýðým özellikler:
1-Fiyat önemli deðil , net baðlantým var ama kart paylaþýmý ve o gibi þeylerden anlamam
2- Hotbirddeki ***** içerikleri izleyebileceðim bir uydu alýcýsý istiyorum
3- Emu yazýlýmý desteði olan bir uydu alýcýsý istiyorum çünkü ; bildiðim kadarýyla DÝGÝ Tv emu larla izlenebiliyormuþ
4- D-smart modülü almayý düþünüyorum uymluluk sorunu olmazsa sevinirim
5- trt 3 ve ntv gibi kanallarýn þifresini çözebilecek bir uydu alýcýsý istiyorum malum dünya kupasý yaklaþýyor..
6- bildiðim kadarýyla hotbird ydusu hariç birkaç uyduda da emu desteðiyle izlenebilen kanallar varmýþ bu uydularlada uyumluluk problemi olmayan bir uydu alýcýsý istiyorum
7- Diyorsanýz ki sen en iyisi kart paylaþýmlý bir uydu alýcýsý al o zaman kullanýþý en basit kart paylaþýmlý uydu cihazý hangisi
Önerdiðiniz uydu alýcýsýnýn fiyatýný ve açtýðý kanallarý yazarsanýz sevinirim
cevaplarýnýz için teþekkürler

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri