REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Dev Derbi için atılan manşetler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan Patladı Uçuşlar İptal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam resmen penaltı noktasını cukurlaştırtı bari kazmayı alsaydı kazmayla kazsaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

penaltı verilmiş atamamişsın hal hakem diyorsun gol attıda golumü vermedi hakem galibiyete gölge düşürecekler yorumcular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru kardeş ;kabadayı ve tehditkar bir başkan, bir sürü kasap ve ahlaksız futbolcu, bir de hakem adı altında sahaya çıkan ne olduğu belirsiz insanlar. Şampiyon olursanız da bu başkanınızın kabadayılığı sayesinde olacak.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topcu değil dozer mübarek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işallah şampiyon bursa olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben FB'liyim.İnanın Bursa'nın şampiyon olmasını çok çok istiyorum.Ama ikinci de FB olsun yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı komandogokhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben FB'liyim.İnanın Bursa'nın şampiyon olmasını çok çok istiyorum.Ama ikinci de FB olsun yaw
    Ozaman sende FENERBAHÇE ruhu yok arkadaşım daha FENERBAHÇE'liyimde deme sakın bir insan takımının şampiyon olmasını ister ama sen neredeeeee...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ozaman sende FENERBAHÇE ruhu yok arkadaşım daha FENERBAHÇE'liyimde deme sakın bir insan takımının şampiyon olmasını ister ama sen neredeeeee...
    Kardeeeeş.Şampiyonlukta nelerin döndüğünü gayet iyi biliriz.Ve biz 15'den fazla şampiyonluk tatmışız.O bize yeter.Bir kere de Bursa olsun.Ben Fenerbahçelik değil Türk Müslümanlığı milliyetçiliği yaparım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı komandogokhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeeeeş.Şampiyonlukta nelerin döndüğünü gayet iyi biliriz.Ve biz 15'den fazla şampiyonluk tatmışız.O bize yeter.Bir kere de Bursa olsun.Ben Fenerbahçelik değil Türk Müslümanlığı milliyetçiliği yaparım.
    Türk ve Müslüman milliyetçiliğini bende yaparım ama ben fanatik FENERBAHÇE'liyim ve ne bursa nede başka takımın şampiyon olmasını istemem FENERBAHÇE olsun yeter ha siz diyeceksinizki ligin ne önemi kalacak Fransa liginde Lyon 7 sene üst üste şampiyon oldu herkezz ne güzel takımmış falan filan ligin ismi bile duyuluyor....

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri