Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Dev Derbi için atýlan manþetler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Volkan Patladý Uçuþlar Ýptal

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam resmen penaltý noktasýný cukurlaþtýrtý bari kazmayý alsaydý kazmayla kazsaydý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

penaltý verilmiþ atamamiþsýn hal hakem diyorsun gol attýda golumü vermedi hakem galibiyete gölge düþürecekler yorumcular

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doðru kardeþ ;kabadayý ve tehditkar bir baþkan, bir sürü kasap ve ahlaksýz futbolcu, bir de hakem adý altýnda sahaya çýkan ne olduðu belirsiz insanlar. Þampiyon olursanýz da bu baþkanýnýzýn kabadayýlýðý sayesinde olacak.
    Saygýlar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

topcu deðil dozer mübarek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþallah þampiyon bursa olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar ben FB'liyim.Ýnanýn Bursa'nýn þampiyon olmasýný çok çok istiyorum.Ama ikinci de FB olsun yaw

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý komandogokhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar ben FB'liyim.Ýnanýn Bursa'nýn þampiyon olmasýný çok çok istiyorum.Ama ikinci de FB olsun yaw
    Ozaman sende FENERBAHÇE ruhu yok arkadaþým daha FENERBAHÇE'liyimde deme sakýn bir insan takýmýnýn þampiyon olmasýný ister ama sen neredeeeee...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ozaman sende FENERBAHÇE ruhu yok arkadaþým daha FENERBAHÇE'liyimde deme sakýn bir insan takýmýnýn þampiyon olmasýný ister ama sen neredeeeee...
    Kardeeeeþ.Þampiyonlukta nelerin döndüðünü gayet iyi biliriz.Ve biz 15'den fazla þampiyonluk tatmýþýz.O bize yeter.Bir kere de Bursa olsun.Ben Fenerbahçelik deðil Türk Müslümanlýðý milliyetçiliði yaparým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý komandogokhan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kardeeeeþ.Þampiyonlukta nelerin döndüðünü gayet iyi biliriz.Ve biz 15'den fazla þampiyonluk tatmýþýz.O bize yeter.Bir kere de Bursa olsun.Ben Fenerbahçelik deðil Türk Müslümanlýðý milliyetçiliði yaparým.
    Türk ve Müslüman milliyetçiliðini bende yaparým ama ben fanatik FENERBAHÇE'liyim ve ne bursa nede baþka takýmýn þampiyon olmasýný istemem FENERBAHÇE olsun yeter ha siz diyeceksinizki ligin ne önemi kalacak Fransa liginde Lyon 7 sene üst üste þampiyon oldu herkezz ne güzel takýmmýþ falan filan ligin ismi bile duyuluyor....

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri