Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: iki sevgili dudak dudağa ne günlere kaldık

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart iki sevgili dudak dudağa ne günlere kaldık

Modacı Cemil İpekçi, Bekir Coşar'la barışır barışmaz kameralara yakalandı. Bir süre önce Bekir Coşar'la "özel dostluğu" biten Cemil İpekçi, Ender Polat'la "özel arkadaşlık" kurmuştu. Ancak Cemil İpekçi yeniden Bekir Coşar'la birlikte olmaya başladı. Ve barışmanın ardından "Bizden Kaçmaz" kameralarına yakalandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ulan bunlar insan mı ya???TERBİYESİZLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar gey geycılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

midem bulandı.ne bunlar yaaa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erkek adamın erkek sevgilisi olur zihniyeti hahaha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu fotograftan daha da komikti)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu Basri kardeş erkek adamın erkek damadı oluru biliyordumda bunu bilmiyordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir insanı *** olduğu için onu yargılamak!...bence çok banal, Ki etrafımızda bir sürü kratvalı bıyıklı takımlı insanlar var hak hukuk yinen insanlar kimbilir belki *** olan bir erkek bakarsınız kimsenin hakkını yemiyor emeğe saygı duyup hakkı savunuyor artı bu tamamen bir ruh olayı *** olmamak onun elinde değil hemcisine ilgi duyuyor bu bir tercih meselesi sapıklık yapmasında varsın *** olsun....saygılarımla aliharbiye..
    Nötig.Arkadaşlar umarım beni yanlış anlamasınız ve bu mesajı tepki görmek için yazmadım bu benim şahsi fikrim saygılarımla.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir insanı *** olduğu için onu yargılamak!...bence çok banal, Ki etrafımızda bir sürü kratvalı bıyıklı takımlı insanlar var hak hukuk yinen insanlar kimbilir belki *** olan bir erkek bakarsınız kimsenin hakkını yemiyor emeğe saygı duyup hakkı savunuyor artı bu tamamen bir ruh olayı *** olmamak onun elinde değil hemcisine ilgi duyuyor bu bir tercih meselesi sapıklık yapmasında varsın *** olsun....saygılarımla aliharbiye..
    Nötig.Arkadaşlar umarım beni yanlış anlamasınız ve bu mesajı tepki görmek için yazmadım bu benim şahsi fikrim saygılarımla.
    Kardeş Allah insanı erkek organlarıyla yaratıyosa erkek gibi davranacak.Kusura bakma.Düşüncen çok ama çok yanlış.Biz bağnaz düşünmüyoruz yanlış anlama ama kalkıp da bunun hiçbiryerini savunacak değilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların anaları babaları ama sevinmiştir erkek evladım oldu diye şindi ise nonoş oldu yakışıyı varmı şimdi çoluk çocuyumuz örnekmi alsın böyle pislikleri:46:
    Konu muslum-baba tarafından (19-04-2010 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri