Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: iki sevgili dudak dudağa ne günlere kaldık

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunların anaları babaları ama sevinmiştir erkek evladım oldu diye şindi ise nonoş oldu yakışıyı varmı şimdi çoluk çocuyumuz örnekmi alsın böyle pislikleri:46:
    çok haklısın baba ya :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ciwan_4747 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok haklısın baba ya :45:
    Bizi biz yapan değerlerden gittikçe kopmaktayız ve hatta normal kabul edemeyeceğimiz bazı şeyleri olabilir kabul etmeye başlamışız. Sizce, bizi bu kıvama getirmek isteyenlerin ürünü olabilir mi tüm bu olanlar? Hatta başı çeken de medya olabilir mi? Hani Kime hizmet ettiğini bilemediğimiz bazı gizli örgütlerle temas halinde ve emrinde olan şu 'MEDYA' olabilir mi. Görüyorum ki başarmak üzereler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık o hale geldik ki kardeşimiz gibi gördüğümüz kimseleri bile bi zaman görmedikten sonra kucaklayıp ona sevgimizi belli etmekten çekinir olduk. sebebi de görenlerin 'bunlar *** mı ya' diye düşünebilirler diye.

Başka bir husus, sapıklık yapmadan nasıl *** olacak peki? Bunlar kendi cinslerine ilgi duyup onlarla cinsel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bu sapıklık ya da sapıtmışlık değil midir yani? İnsanı Allah erkek ve dişiden yaratmıştır. Ancak insanlar normal erkek veya dişiyken , karşı cinslerini bırakıp hemcinsine yöneliyorsa bu onun tercihindendir bu kesin(Burada istisnaları konuşmuyorum). Şimdi ben çıksam ve desem ki 10 tane kadıni ile evlenmek istiyorum ve de bu benim tercihim bana karışmaya hakkınız yok, bana kimsenin saygı duyacağını düşünmüyorum. Sanıyorum ki sebebi saygı duyulacak şeylerin var olması aynı şekilde saygı duyulamayacak şeylerin de var olması. İnsanlar olarak yaptığımız tercihlerde iyi ve kötülerinin olduğunu hepimiz kabul ediyoruz. Kötüyü dışlıyor ve iyiye sahip çıkıyoruz. Peki ama neden ikisine de sahip çıkılamıyor veya neden ikisi dışlanamıyor hiç düşündük mü? Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla yetinsinler, kadınla erkek de evlenmesin. O zaman nasıl insan üreyecek....

Hocam şu bir gerçek ki; artık kötü olan şeyleri bazı kitlelerin uzun zaman sonucundaki çabalarının karşılığını alarak onları kabul edilebilir hale getirmeyi başarmıştır. Bunu da tüm dünyaya yayma çabaları devam etmektedir. Bizi değerlerimizden, kültürümüzden, inancımızdan ayrıştırıp farklı bir toplum farklı bir dünya kurmayı çabaladıklarını göremememiz aksine onların istediği gibi olmamız bana endişe vermektedir. Son olarak insanın düşüncelerine saygı gösterebilirim ama yaptıklarına saygı göstermem için saygı duyulabilecek davranış olmasını da beklerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanların kendi şeçimi saygı duymak lazım siz nasıl kendi beğendinizle birlikte oluyorsanız onların da doğal hakkı ne var bunda kimsede örnek almaz örnek alan varsa onun yetiştiği ortamada bakmak lazım ne yani bunları gördüm diye kendime erkek sevgilimi yapıcam ????
    herkesin kendi özgür iradesi kameralar utanmasa başka yerlerede girecekler bu kadarda özele girmeleri şart değil herkes kimin ne olduğunu biliyor herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Thekral_07_07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    insanların kendi şeçimi saygı duymak lazım siz nasıl kendi beğendinizle birlikte oluyorsanız onların da doğal hakkı ne var bunda kimsede örnek almaz örnek alan varsa onun yetiştiği ortamada bakmak lazım ne yani bunları gördüm diye kendime erkek sevgilimi yapıcam ????
    herkesin kendi özgür iradesi kameralar utanmasa başka yerlerede girecekler bu kadarda özele girmeleri şart değil herkes kimin ne olduğunu biliyor herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir.
    Arkadaşım bunu sakın unutma çocuklar ve bazı gençler gördüklerii örnek alırlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı komandogokhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bunu sakın unutma çocuklar ve bazı gençler gördüklerii örnek alırlar.
    Çocuklarınıda güzel yetiştirirsen abicim neyin ne olduğunu açıklarsan onlarda farkına varacaktır çocuklar senden benden akıllı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Thekral_07_07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çocuklarınıda güzel yetiştirirsen abicim neyin ne olduğunu açıklarsan onlarda farkına varacaktır çocuklar senden benden akıllı.
    DoğruBirisinden akıllı oldukları doğru.Gitsinler evde ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz şimdi bu insanlara saygı mı duyacagız nerde yaşıyoruz biz avrupadamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin özel hayatına saygımız var ama özel hayatta herkesin ortasında yapılmaz zannediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarabbi ne günlere geldik

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri