Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: iki sevgili dudak dudağa ne günlere kaldık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç birşey bunları haklı gösteremez... hormonları dahil...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alıntı
    Konu muslum-baba tarafından (20-04-2010 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda bu insanların yaptıklarına normal diyenler var nasıl iş bu ya demekki bizim aramızdada var
    dunyanın çatısı cıkmış
    zaten asit yagmur.ları geliyor allahım ne gunlere kaldık
    bu insanların yaptığı tercih de hastalık de yada ne dersende ama onların tercihleri bu saygı duymamızmı gerekiyor belki evet belki hayır ama onların yaptığı şey de bizim toplumsal ahlaki değerlerimize ters bunu önce kabul etmemiz gerek iki normal sevgili bile yolda dudak dudağa öpüşürken insanlar tepki veriyorlar ki bunu bu şekilde yadırgalamaları gayet normal özelin varsa tercihin beni ilgilendirmez ne yapacaksanda dört duvar arasında yaparsın kimseyede malzeme olmazsın müslüm baba sanada söyleyeceklerim bu formda bu gibi insanlar var galiba demişsin olabilir bu insanları bu kadar da dışlamak bizim insanlığımıza yakışmaz onlar eğer verecekleri bir hesapları varsa zaten diğer tarafta cenab_ı hakkıma verirler için rahat olsun aklımada bir söz geldi yeri gelmişken yazayım yaradılanı hor görme yaradandan ötürü diye he bu arada o kadar konuştuk diye benide o biçim zannetme evellalah çamdibi çocuğuyuz ama dediğim gibi onlarda allahın bir kulu ve hesabı soracak olanda bizler değiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu insanların yaptığı tercih de hastalık de yada ne dersende ama onların tercihleri bu saygı duymamızmı gerekiyor belki evet belki hayır ama onların yaptığı şey de bizim toplumsal ahlaki değerlerimize ters bunu önce kabul etmemiz gerek iki normal sevgili bile yolda dudak dudağa öpüşürken insanlar tepki veriyorlar ki bunu bu şekilde yadırgalamaları gayet normal özelin varsa tercihin beni ilgilendirmez ne yapacaksanda dört duvar arasında yaparsın kimseyede malzeme olmazsın müslüm baba sanada söyleyeceklerim bu formda bu gibi insanlar var galiba demişsin olabilir bu insanları bu kadar da dışlamak bizim insanlığımıza yakışmaz onlar eğer verecekleri bir hesapları varsa zaten diğer tarafta cenab_ı hakkıma verirler için rahat olsun aklımada bir söz geldi yeri gelmişken yazayım yaradılanı hor görme yaradandan ötürü diye he bu arada o kadar konuştuk diye benide o biçim zannetme evellalah çamdibi çocuğuyuz ama dediğim gibi onlarda allahın bir kulu ve hesabı soracak olanda bizler değiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Sevgili yorum yapan kardeşlerim işte burada neslimizin devamı için İSLAM ahlakının ve sevgili peygamberimiz MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.) efendimizin güzel ahlakının önemi bir daha ön plana çıkıyor.ALLAH bizleri İSLAM-KURAN üzeri yaşayanlardan eylesin.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Sevgili yorum yapan kardeşlerim işte burada neslimizin devamı için İSLAM ahlakının ve sevgili peygamberimiz MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.) efendimizin güzel ahlakının önemi bir daha ön plana çıkıyor.ALLAH bizleri İSLAM-KURAN üzeri yaşayanlardan eylesin.AEO.
    ben bunu alkışlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda bu insanların yaptıklarına normal diyenler var nasıl iş bu ya demekki bizim aramızdada var
    dunyanın çatısı cıkmış
    zaten asit yagmur.ları geliyor allahım ne gunlere kaldık
    Beyefendi sen kendini ne zannediyorsun çokmu zeki çokmu kültürlü biri olarakmı görüyorsun kendini böyle bir suçlama yapmaya hakkın yok hemen forum üyelerinde özürdile ve mesajını editle nedir bu yaa, Ben şimdi birşeyi bilip bilmeden kalkıp seni suçlayacak aşağlıyacak veya küçük düşürecek bişey yaparsam hoşunamı gider sen ne okulu mezunusun allah aşkına eleştiri yapacaksan lütfen gönül kırmadan yap ha unutmadan yukardaki mesajınla ilgili sana sadece bir kelime söylemek istiyorum hocanın fikri neyse zikride odur bu kadar ayıp yaaa kaç yaşındasın sen hemşerim yaşın başın kaç ya ıq. nedir.
    Nötig.Lütfen bana cevap yazma çünkü reply yapmıyacam bir şey yazacaksanız önce düşünün bu yazılırmı yazılmazmı diye AKIL ÖNCEDEN TEDBİR ALMAK İÇİNDİR SONRADAN AH ÇEKMEK İÇİN DEĞİL SELAMETLE.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim yazdıklarımda sanmıyorum kötu kelime olsun
    SANA SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMİYORUM BENİM BUYUYUMSUN
    Konu muslum-baba tarafından (20-04-2010 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri