hiç birþey bunlarý haklý gösteremez... hormonlarý dahil...
selametle...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
hiç birþey bunlarý haklý gösteremez... hormonlarý dahil...
selametle...
alýntý
Konu muslum-baba tarafýndan (20-04-2010 Saat 12:27 ) deðiþtirilmiþtir.
bu insanlarýn yaptýðý tercih de hastalýk de yada ne dersende ama onlarýn tercihleri bu saygý duymamýzmý gerekiyor belki evet belki hayýr ama onlarýn yaptýðý þey de bizim toplumsal ahlaki deðerlerimize ters bunu önce kabul etmemiz gerek iki normal sevgili bile yolda dudak dudaða öpüþürken insanlar tepki veriyorlar ki bunu bu þekilde yadýrgalamalarý gayet normal özelin varsa tercihin beni ilgilendirmez ne yapacaksanda dört duvar arasýnda yaparsýn kimseyede malzeme olmazsýn müslüm baba sanada söyleyeceklerim bu formda bu gibi insanlar var galiba demiþsin olabilir bu insanlarý bu kadar da dýþlamak bizim insanlýðýmýza yakýþmaz onlar eðer verecekleri bir hesaplarý varsa zaten diðer tarafta cenab_ý hakkýma verirler için rahat olsun aklýmada bir söz geldi yeri gelmiþken yazayým yaradýlaný hor görme yaradandan ötürü diye he bu arada o kadar konuþtuk diye benide o biçim zannetme evellalah çamdibi çocuðuyuz ama dediðim gibi onlarda allahýn bir kulu ve hesabý soracak olanda bizler deðiliz
S.A.Sevgili yorum yapan kardeþlerim iþte burada neslimizin devamý için ÝSLAM ahlakýnýn ve sevgili peygamberimiz MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.) efendimizin güzel ahlakýnýn önemi bir daha ön plana çýkýyor.ALLAH bizleri ÝSLAM-KURAN üzeri yaþayanlardan eylesin.AEO.
Beyefendi sen kendini ne zannediyorsun çokmu zeki çokmu kültürlü biri olarakmý görüyorsun kendini böyle bir suçlama yapmaya hakkýn yok hemen forum üyelerinde özürdile ve mesajýný editle nedir bu yaa, Ben þimdi birþeyi bilip bilmeden kalkýp seni suçlayacak aþaðlýyacak veya küçük düþürecek biþey yaparsam hoþunamý gider sen ne okulu mezunusun allah aþkýna eleþtiri yapacaksan lütfen gönül kýrmadan yap ha unutmadan yukardaki mesajýnla ilgili sana sadece bir kelime söylemek istiyorum hocanýn fikri neyse zikride odur bu kadar ayýp yaaa kaç yaþýndasýn sen hemþerim yaþýn baþýn kaç ya ýq. nedir.
Nötig.Lütfen bana cevap yazma çünkü reply yapmýyacam bir þey yazacaksanýz önce düþünün bu yazýlýrmý yazýlmazmý diye AKIL ÖNCEDEN TEDBÝR ALMAK ÝÇÝNDÝR SONRADAN AH ÇEKMEK ÝÇÝN DEÐÝL SELAMETLE.
LEBEN ?
benim yazdýklarýmda sanmýyorum kötu kelime olsun
SANA SAYGISIZLIK ETMEK ÝSTEMÝYORUM BENÝM BUYUYUMSUN
Konu muslum-baba tarafýndan (20-04-2010 Saat 12:57 ) deðiþtirilmiþtir.
konu kapanmýþtýr.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri