Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: iki sevgili dudak dudaða ne günlere kaldýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart iki sevgili dudak dudaða ne günlere kaldýk

Modacý Cemil Ýpekçi, Bekir Coþar'la barýþýr barýþmaz kameralara yakalandý. Bir süre önce Bekir Coþar'la "özel dostluðu" biten Cemil Ýpekçi, Ender Polat'la "özel arkadaþlýk" kurmuþtu. Ancak Cemil Ýpekçi yeniden Bekir Coþar'la birlikte olmaya baþladý. Ve barýþmanýn ardýndan "Bizden Kaçmaz" kameralarýna yakalandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ulan bunlar insan mý ya???TERBÝYESÝZLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar gey geycýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

midem bulandý.ne bunlar yaaa...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

erkek adamýn erkek sevgilisi olur zihniyeti hahaha

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir insaný *** olduðu için onu yargýlamak!...bence çok banal, Ki etrafýmýzda bir sürü kratvalý býyýklý takýmlý insanlar var hak hukuk yinen insanlar kimbilir belki *** olan bir erkek bakarsýnýz kimsenin hakkýný yemiyor emeðe saygý duyup hakký savunuyor artý bu tamamen bir ruh olayý *** olmamak onun elinde deðil hemcisine ilgi duyuyor bu bir tercih meselesi sapýklýk yapmasýnda varsýn *** olsun....saygýlarýmla aliharbiye..
    Nötig.Arkadaþlar umarým beni yanlýþ anlamasýnýz ve bu mesajý tepki görmek için yazmadým bu benim þahsi fikrim saygýlarýmla.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarýn analarý babalarý ama sevinmiþtir erkek evladým oldu diye þindi ise nonoþ oldu yakýþýyý varmý þimdi çoluk çocuyumuz örnekmi alsýn böyle pislikleri:46:
    Konu muslum-baba tarafýndan (19-04-2010 Saat 18:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Artýk o hale geldik ki kardeþimiz gibi gördüðümüz kimseleri bile bi zaman görmedikten sonra kucaklayýp ona sevgimizi belli etmekten çekinir olduk. sebebi de görenlerin 'bunlar *** mý ya' diye düþünebilirler diye.

Baþka bir husus, sapýklýk yapmadan nasýl *** olacak peki? Bunlar kendi cinslerine ilgi duyup onlarla cinsel ihtiyaçlarýný karþýlamaya çalýþýyor. Bu sapýklýk ya da sapýtmýþlýk deðil midir yani? Ýnsaný Allah erkek ve diþiden yaratmýþtýr. Ancak insanlar normal erkek veya diþiyken , karþý cinslerini býrakýp hemcinsine yöneliyorsa bu onun tercihindendir bu kesin(Burada istisnalarý konuþmuyorum). Þimdi ben çýksam ve desem ki 10 tane kadýni ile evlenmek istiyorum ve de bu benim tercihim bana karýþmaya hakkýnýz yok, bana kimsenin saygý duyacaðýný düþünmüyorum. Sanýyorum ki sebebi saygý duyulacak þeylerin var olmasý ayný þekilde saygý duyulamayacak þeylerin de var olmasý. Ýnsanlar olarak yaptýðýmýz tercihlerde iyi ve kötülerinin olduðunu hepimiz kabul ediyoruz. Kötüyü dýþlýyor ve iyiye sahip çýkýyoruz. Peki ama neden ikisine de sahip çýkýlamýyor veya neden ikisi dýþlanamýyor hiç düþündük mü? Erkekler erkeklerle, kadýnlar kadýnlarla yetinsinler, kadýnla erkek de evlenmesin. O zaman nasýl insan üreyecek....

Hocam þu bir gerçek ki; artýk kötü olan þeyleri bazý kitlelerin uzun zaman sonucundaki çabalarýnýn karþýlýðýný alarak onlarý kabul edilebilir hale getirmeyi baþarmýþtýr. Bunu da tüm dünyaya yayma çabalarý devam etmektedir. Bizi deðerlerimizden, kültürümüzden, inancýmýzdan ayrýþtýrýp farklý bir toplum farklý bir dünya kurmayý çabaladýklarýný göremememiz aksine onlarýn istediði gibi olmamýz bana endiþe vermektedir. Son olarak insanýn düþüncelerine saygý gösterebilirim ama yaptýklarýna saygý göstermem için saygý duyulabilecek davranýþ olmasýný da beklerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    erkek adamýn erkek sevgilisi olur zihniyeti hahaha
    bu fotograftan daha da komikti)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bir insaný *** olduðu için onu yargýlamak!...bence çok banal, Ki etrafýmýzda bir sürü kratvalý býyýklý takýmlý insanlar var hak hukuk yinen insanlar kimbilir belki *** olan bir erkek bakarsýnýz kimsenin hakkýný yemiyor emeðe saygý duyup hakký savunuyor artý bu tamamen bir ruh olayý *** olmamak onun elinde deðil hemcisine ilgi duyuyor bu bir tercih meselesi sapýklýk yapmasýnda varsýn *** olsun....saygýlarýmla aliharbiye..
    Nötig.Arkadaþlar umarým beni yanlýþ anlamasýnýz ve bu mesajý tepki görmek için yazmadým bu benim þahsi fikrim saygýlarýmla.
    Kardeþ Allah insaný erkek organlarýyla yaratýyosa erkek gibi davranacak.Kusura bakma.Düþüncen çok ama çok yanlýþ.Biz baðnaz düþünmüyoruz yanlýþ anlama ama kalkýp da bunun hiçbiryerini savunacak deðilim.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri