Artýk o hale geldik ki kardeþimiz gibi gördüðümüz kimseleri bile bi zaman görmedikten sonra kucaklayýp ona sevgimizi belli etmekten çekinir olduk. sebebi de görenlerin 'bunlar *** mý ya' diye düþünebilirler diye.

Baþka bir husus, sapýklýk yapmadan nasýl *** olacak peki? Bunlar kendi cinslerine ilgi duyup onlarla cinsel ihtiyaçlarýný karþýlamaya çalýþýyor. Bu sapýklýk ya da sapýtmýþlýk deðil midir yani? Ýnsaný Allah erkek ve diþiden yaratmýþtýr. Ancak insanlar normal erkek veya diþiyken , karþý cinslerini býrakýp hemcinsine yöneliyorsa bu onun tercihindendir bu kesin(Burada istisnalarý konuþmuyorum). Þimdi ben çýksam ve desem ki 10 tane kadýni ile evlenmek istiyorum ve de bu benim tercihim bana karýþmaya hakkýnýz yok, bana kimsenin saygý duyacaðýný düþünmüyorum. Sanýyorum ki sebebi saygý duyulacak þeylerin var olmasý ayný þekilde saygý duyulamayacak þeylerin de var olmasý. Ýnsanlar olarak yaptýðýmýz tercihlerde iyi ve kötülerinin olduðunu hepimiz kabul ediyoruz. Kötüyü dýþlýyor ve iyiye sahip çýkýyoruz. Peki ama neden ikisine de sahip çýkýlamýyor veya neden ikisi dýþlanamýyor hiç düþündük mü? Erkekler erkeklerle, kadýnlar kadýnlarla yetinsinler, kadýnla erkek de evlenmesin. O zaman nasýl insan üreyecek....

Hocam þu bir gerçek ki; artýk kötü olan þeyleri bazý kitlelerin uzun zaman sonucundaki çabalarýnýn karþýlýðýný alarak onlarý kabul edilebilir hale getirmeyi baþarmýþtýr. Bunu da tüm dünyaya yayma çabalarý devam etmektedir. Bizi deðerlerimizden, kültürümüzden, inancýmýzdan ayrýþtýrýp farklý bir toplum farklý bir dünya kurmayý çabaladýklarýný göremememiz aksine onlarýn istediði gibi olmamýz bana endiþe vermektedir. Son olarak insanýn düþüncelerine saygý gösterebilirim ama yaptýklarýna saygý göstermem için saygý duyulabilecek davranýþ olmasýný da beklerim