REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Emeğe saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Emeğe saygı

dostlar tüm üyelerden bir ricam var konuyu okuduktan sonra bir teşekkürü veya iki kelime yazıyı çok görmesinler bunu bu şekilde yaparsak konuyu açan arkadaşda şevke gelir daha kaliteli paylaşımlar yapar lütfen bir teşekkürü çok görmeyin bakıyorum bir konuya 40-50 defa bakılmış bir kez bile teşekkür edilmemiş iyi veya kötü diye iki kelime yazılmamış lütfen .birbirimizin emeğine saygı gösterelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beydemir arkadaşım söylediklerine aynen katılıyorum bende bir konu acmıştım kimse dail kelime yazmadı biraz özen göstermemiz lazım bu forumda birlik beraberiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tmm edelim ama sırf orda msj sayım fazla görunsun diye teşukkur edenler oluyo.mesala 2008 de konu acılmış bi bakıyon yeni yorum yazılmış bakıyon konunun en son mesajına teşekkur edilmiş.böle yapana ne diceksin. bazı arkadaşlar bi soru soruyo konuyla ilgili altına başka biri teşekkur eklemiş cvp bulamadan soru gumledi. onun için ben karşıyım ama bu forumda emeğe saygısızlık yapılmaz oraya yazmasakta konuyu acanlar teşekkur ettiğimizi bilsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostlar tüm üyelerden bir ricam var konuyu okuduktan sonra bir teşekkürü veya iki kelime yazıyı çok görmesinler bunu bu şekilde yaparsak konuyu açan arkadaşda şevke gelir daha kaliteli paylaşımlar yapar lütfen bir teşekkürü çok görmeyin bakıyorum bir konuya 40-50 defa bakılmış bir kez bile teşekkür edilmemiş iyi veya kötü diye iki kelime yazılmamış lütfen .birbirimizin emeğine saygı gösterelim.
    sana katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ballaha beydemir abim ben elimden geldiği kadar yazarım uğradığım konularada cvp yazmadan çıkmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tmm edelim ama sırf orda msj sayım fazla görunsun diye teşukkur edenler oluyo.mesala 2008 de konu acılmış bi bakıyon yeni yorum yazılmış bakıyon konunun en son mesajına teşekkur edilmiş.böle yapana ne diceksin. bazı arkadaşlar bi soru soruyo konuyla ilgili altına başka biri teşekkur eklemiş cvp bulamadan soru gumledi. onun için ben karşıyım ama bu forumda emeğe saygısızlık yapılmaz oraya yazmasakta konuyu acanlar teşekkur ettiğimizi bilsin..
    zır pal dostum ben her acılan konuya bildigim kadarı yardımcı olurum her acılan konuya tşk. edecek halimiz yok
    mesala adamın yardıma itiyacı var kalkmış ona tşk . ediyorlar buda guzel bir şey
    :45:
    Konu muslum-baba tarafından (20-04-2010 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.sevgili kardeşlerim çok haklısınız bence forum yöneticilerinin diğer bazı forumlarda olduğu gibi sağ alt köşede teşekkür bölümü olsa daha kolay teşekkür edilir sanırım.Benden teklif takdir yöneticilerin ve sizlerin desteği.Emeği geçenlere çok teşekkürler.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın arkadaşım mutlaka emeğe saygı duyulmalı...
    ondan öte siyasi konuları açan ve ona yorum yapan arkadaşların....az çok demokrasiden nasiplerini almaları gerekli....
    farklı düşünenleri ki...(aslında kendileri azınlıktalar...) sırf yönetici oldukları için yalandan uyarmamalı...
    herkez düşüncelerini özgürce söylemeli...sonuçta çerçevemiz türkiye cumhuriyeti...
    bu sitemizin büyüklüğünü herkez biliyor...ama bazı arkadaşların bilmediği ve onu küçük düşürmek için elinden geldiğini yaptığı aşikar...
    kendi marjinal düşüncelerini...ve ülkeyi karıştırmak için söylediklerini görmüyolar...bizim "sakin olun" çağrılarımızı...sorun haline getiriyolar...
    emeğe saygı....düşünceye saygıdır....
    farklılıklarımız....bizim ülke olarak zenginliğimizdir...ve burasıda ülkemin bir protatipidir....her konu ve her bakış açısı vardır...
    kardeşliğimizi unutmadan......
    germeden....
    keyf kaçırmadan....
    suratımız mahkeme duvarı olmadan....
    medeni bir şekilde yorum yapmak dileği ilee....
    selamlar beydemir arkadaşım....sen haklısın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beydemir güzel bir konuya değinmişsin.

Ama benım için teşekkür edilmiş veya edilmemiş hiç önemli değil. Eden dende etmeyendende allah razı olsun. Zaten bu forumdaki yetkililerın hepsi konularında böle bişi beklmez sadece kendı konuları eğer başka yerde alıntı ise onun belirtilmesini ister.

Zaten biz bunu ilke edinerek karşılıksız paylaşımla bugunlere geldik. Bir cok forumda teşekkür butonları hazır mesajlar vardır biz bunlara bile tenezzül etmedik. Bizim için önemli olan süreklilik ve devamlı artı yönde ilerlemek ve bunuda çok iyi bir şekilde devam ettiriyoruz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beydemir güzel bir konuya değinmişsin.

Ama benım için teşekkür edilmiş veya edilmemiş hiç önemli değil. Eden dende etmeyendende allah razı olsun. Zaten bu forumdaki yetkililerın hepsi konularında böle bişi beklmez sadece kendı konuları eğer başka yerde alıntı ise onun belirtilmesini ister.

Zaten biz bunu ilke edinerek karşılıksız paylaşımla bugunlere geldik. Bir cok forumda teşekkür butonları hazır mesajlar vardır biz bunlara bile tenezzül etmedik. Bizim için önemli olan süreklilik ve devamlı artı yönde ilerlemek ve bunuda çok iyi bir şekilde devam ettiriyoruz.
    Bak bu sözlere sonsuz teşekkür edilir işte...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri