Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu üstün başarılarla dolu askerlerimizi....yüce türk adaleti içeri almıştır.........
adalete güvenmek ve sonucunu beklemek lazım...
artı geçmişinde iyi işler yapan bir kimsenin....her daim iyi insan olacağı da nerden çıkıyo...
darbeleri...balyoz darbe planlarını ....ıslak imzaları...ben yapmadım heralde....geçmişinde kariyer sahibi paşacıklarımız yaptı....
türk silahlı kuvvetleri....içindeki çürükleri temizlemek zorunda ve yapılanda sadece bu...
bu kadar masum ve bu kadar temiz bir operasyon...ergenekon...
bir toplum olarak arınma operasyonu.....
bu ülkede...ergenekon temizlenirse...pkk da biter.....
çünkü pkk'nın da ağa babaları...ergenekon....
erdal05 o kadar yazılanlara rağmen inatla yazacaksın yukarıda yazılanlar senin için eğer bir anlam ifade etmiyorsa sana söyleyecek pek kelime bulamıyorum adam zaten pkk ile savaşmış ve o yönde yetiştirilmiş vatanı için kurşun yemiş ama bir anda adam senin gözünde ergenekoncu ve pkk işbirlikçisi oldu yüce türk adaLETİNE ELBETKİ GÜVENMEMİZ LAZIM AMA ADALETİ YERİNE GETİREN SAVCI VE HAKİMLERLE UĞRAŞILMASSA adamlar görevlerini yerine getirecek rahmetli türkan saylan gibi değeri bile ergenekoncu diyerek ifadesini aldırtan zihniyet bu memlekette kanlı pkk örgütüne halay çektirmiştir bunuda unutmamak gerekir