Teşekkur: 0
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
evet.data çanağından gelen kabloyu bu next twine takacaksın. görüldüğü gibi 1 tane lnb tuner girişi var. rsr232 ile de diğer bir 2000 süper pulustan buna bağlantı yapacaksın. bildiğimiz x-box ile aynı bu yeni cihaz. tek farkı yazılım atılarak fta receiver e dönüşmesi. ben başka diğer bir aparat kullanıyorum farklı marka bir uyduma. y6 . aynı bu yeni çıkan next twin gibi. ya fta receiver, ya da dungle olarak kullanabiliyoruz.
bilgiler için tşk ler peki x-box mu önerirsiniz yoksa bu twinbox mu... ve de bir sorum daha olacak hangi uydudan data alayım.. hangisi daha iii 53 mü 21 mi ben sistemi kurduktan sonra pek uğraşmak istemiyorum...donma olmuyr değilmi bu twinbox ta .... sinyali iyi olursa data uydunun olmaz herhalde..
resimler haydarabinin katkılarıyla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kumandası cihazdan daha büyükmüş. Bilgi için teşekkürler
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
daha neler cıkacak
bilgi için sağol üstad güzel muş
valla ben twinbox kullanmadım.twinbox kullanan arkadaşlardan bilgi almalısın.bende x-box var. her ikiside next firmasına ait olduğundan herikiside aynı hizmeti,desteği görür. ben x-box u kutusuna koydum kullanmıyorum.33 derece datam vardı.donuyordu,kesiliyordu sağlıklı değildi.sonra bir kesildi1 ay gelmedi.21 derecye döndüm.bu da 1 aya yakındır yok.data alamadım. 53 dereceye de çanağın önüne apartman geldiğinden kullanamıyorum.şuanda 53 derecede data olduğu söyleniyor.33 te varmı bilmiyorum.21 de yok.next x-box bölümünde daha açık bilgiler edinebilirsin.bu yeni twinbox u piyasaya çıkardıklarına göre bizim x-box lara da destek sürecek demektir.
benim 53 e ye çevrili çanağım var çünkü bende baff twin var ama çok donuyorrr. herhalde benim türksatın yanına lnb koyduğumdan sinyalden dolayı kesiliyor yayınlar donuyr..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri