Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Next Twinbox usb Xbox Genel Özellikler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emekleriniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next twinbox

Next TwinBox
    Menü usb
    + x-box
    Konu seref-furkan tarafından (09-06-2010 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next twinbox 2000 fta usb de işlem görür mü selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektro07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next twinbox 2000 fta usb de işlem görür mü selamlar
    UMUT55 arkadaşın bu konudaki 1. mesajında gerekli açıklamalar var arkadaşım.Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu cihazı almayı düşünüyorum genel olarak hoşuma gitti ama bu usb den uyduya uydudan usb ye geçiş biraz kafamı karıştırdı bu yazılım atma zaman alıyor mu merak ettim ve xbox usb den film-müzik vs. izlememi oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

twinbox u xboc sa çevirdim.39 dereceden hiç bir görüntü alamıyorum.diğer cihazzım 2ooo cx splus comport rs232/96oo görüntü alabilmem için ne yapmalıyım,tvinbox ta tune yazıyor.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next twinboxtda sinyal yok sorunu hala çözülmüş değil bence almayı dusunmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydudan yazılım ve sifre desteği bitmiştir aynısı x box larda geçerli herşeyi server vurdular halkı baştan alıştırdılar sonrada 20 tl server satmaya başladılar yazılım sifre indirme biten uydu alıcıları next sd ve hd seul hiremco sd hd botech sd ve hd sunny sd ve hd uydu dan yazılım güncelleme devri bitti bütün markaları araştırdım hiçbiri uydudan yazılım vermiyor sadece kanal aktarımı oda bir yıl önceki liste yani herşeyi bıraktılar bende cs100 sd redlina ve br5000 hd hiçbiri yazılım ve keey vermiyor uydudan dün kanal listesi indireyim dedim 1 .5 yıl önceki kanalları aktardı bunlar uydudan yazılım veriliyor deyip milleti kandırıyor botech yazılım sözde uydudan indiriyor form sitelerinde gördüm yazılım soranlar var seul ve hiremco sözde uydudan yazılımindiriyor *** bu markayı kullanan kişilerde yazılım soruyor form sitelerine redlina dahil artık uydudan yazılım ve xbox devri kapandı xbox ilk çıktığında 105 dolaraindi şimdi 115 tl talep olsa 105 dolar olurdu demekki data vermiyoyorlar talep olan markanın ederi düşmez demekki talep yok fiyatı kırıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri