hımm bende cis süper plus var bu cihazı alıp yine 53 e den data kablosumu indireceğizz.acaba.... tüm paketler açılır mı dreambox un açtığı kanallar açılır yoksa buda baff twin gibi mi çünkü bende baff twin var.. ve memnun değilimm
Teşekkur: 0
hımm bende cis süper plus var bu cihazı alıp yine 53 e den data kablosumu indireceğizz.acaba.... tüm paketler açılır mı dreambox un açtığı kanallar açılır yoksa buda baff twin gibi mi çünkü bende baff twin var.. ve memnun değilimm
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
evet.data çanağından gelen kabloyu bu next twine takacaksın. görüldüğü gibi 1 tane lnb tuner girişi var. rsr232 ile de diğer bir 2000 süper pulustan buna bağlantı yapacaksın. bildiğimiz x-box ile aynı bu yeni cihaz. tek farkı yazılım atılarak fta receiver e dönüşmesi. ben başka diğer bir aparat kullanıyorum farklı marka bir uyduma. y6 . aynı bu yeni çıkan next twin gibi. ya fta receiver, ya da dungle olarak kullanabiliyoruz.
bilgiler için tşk ler peki x-box mu önerirsiniz yoksa bu twinbox mu... ve de bir sorum daha olacak hangi uydudan data alayım.. hangisi daha iii 53 mü 21 mi ben sistemi kurduktan sonra pek uğraşmak istemiyorum...donma olmuyr değilmi bu twinbox ta .... sinyali iyi olursa data uydunun olmaz herhalde..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri