REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Futbol oynarken kalp krizi geçirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Futbol oynarken kalp krizi geçirdi

Adana´da lise öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Yıldız, okulda futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Mehmet'in kalp krizi geçirip yere düşüş anı ise okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Adana'da futbol oynarken kalp krizi geçiren Mehmet Yıldız'ın Beden Eğitimi Dersi'nde öğretmenlerinin izniyle sınıf olarak futbol oynadığı anlaşıldı. Futbol sırasında saha dışına çıkan topu alan Yıldız, taç atacağı sırada aniden yere yığıldı. Yere çarptığı başı da kanayan Yıldız, 10-15 dakika sonra gelen ambulansla götürüldüğü hastanede öldü. Acı haber, Yıldız'ın sınıf arkadaşlarını üzüntüye boğarken, ambulansın geç geldiğini öne süren liseli öğrenciler, hastaneye gelip, giden ambulansları tekmeledi, taş ve pet şişe attı, acil servise de şişe attı. Öğrencilerin tepkisi üzerine Yıldız'ın cesedi hastanenin diğer kapısından alınıp, bir ambulansla otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi
    video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü allah ailesine sabırlar versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mekanı cennet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok acı bir olay birde gencecik akşam haberlerde gösterdi
    allah rahmet elesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim sinif arkadasimdi cok uzgunum yha bende onlarla top oynuyordum.memo iyi cocuktu hele annesinin cami deki agitlari aglamamak elde degildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet eylesin .ailesinede sabır ihsan eylesin.çok acı bir durum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sinif arkadasimdi cok uzgunum yha bende onlarla top oynuyordum.memo iyi cocuktu hele annesinin cami deki agitlari aglamamak elde degildi
    yapmaya kardeşim sende onunla berabermiydin yazık allah rahmet elesin haberlerde göstermişti oturmaya gidiyordu oracıya düşmüş kaderi böylemiş
    Konu muslum-baba tarafından (22-04-2010 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri