Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: En Büyük Sýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart En Büyük Sýr

CUMHURÝYETÝ Kim Ayakta Tutuyor? Okumaya niyetlendiðiniz bu yazýnýn baþlýðý ” CÝNSEL GÜCÜ PATLATAN SÜPER MEYVELER” ya da “15 günde 8 kilo Vermenin Yolu Bulundu” gibi bir þey olsaydý yazý YÜZBÝNLERCE kiþi tarafýndan týklanýp DEFALARCA okunacaktý..hatta kayýt edilip saklanacak ve notlar alýnacaktý…O meyveler ezberlenecek,yöntemler beyinlere mýh gibi kazýnacaktý..Sonra da UYGULAMAYA geçilecekti…

Birçoðunuz daha þimdiden yazýnýn içeriðini anladýðýnýz için sonuna kadar okumayacaksýnýz..
    Belkide sizde haklýsýnýz.Artýk yazýlar,çaðrýlar v.b. þeyler Milleti Harekete geçirmeye yetmiyor..
    Nedeni için çok þey yazýlabilir..
    Ama büyük bir çoðunluðumuzun artýk birer KORKAK olduðumuz kesin..
    Hiç kýzmayýn ama bu böyle..

Elin PKK’ lýsý ve DÝNCÝ YOBAZI birlik olmuþ kol kola ülkeyi tam anlamý ile felakete sürüklüyor ve bu ihanete DUR diyen sadece Þehit ve Gaziler ve Aileleri ile yaþý 60′ýn üstündeki Cumhuriyetin Çýnarlarý…
    Birkaç yýl öncesinde bu ülkede KORKAK azdý..Ama artýk daha çok..Çünkü birþeyler yapmak için yola çýktýðýnýzda ARKANIZDA DURUP DESTEK OLAN YOK..Çoðu kaçmýþ,sinmiþ ya da bezmiþ..
    “Birileri birþey yapsýn belki bende gelirim” diyen bile o kadar az ki..
    Öyle Facebooklarda dizilere ya da þarkýcýlara ait gruplara katýlýp,yazý týklayýp,sanal anketlere oy vermek ile CUMHURÝYET ve GELECEK kurtulmaz…

Yýl 2009 ve bizler hâla CUMHURÝYETÝ Kurtarmaktan söz ediyoruz….
    Sormak isteriz; Þerefli Gazim TV ekranýnda takma bacaðýný çýkarýp attýðý zamanda bir þeyler kafanýza DANK etmedi mi?

Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçýndaki haksýz bir kart ya da faul ile ayaða kalkýp TEPKÝ veren YÜZBÝNLER neden CUMHURÝYET in karþý karþýya olduðu büyük tehlike karþýsýnda Demokratik Büyük Tepkiler vermez?

Eline bayrak alýp sokaða dökülmekten söz etmiyoruz….
    Eðer yarým saatini ayýrýp sandýða gittiysen ve OY kullandýysan ya da gönül verdiðin LAÝK VE ATATÜRK ÝLKELERÝNE baðlý yani devletin temellerine sahip çýkan partin,yöneticin,il baþkanýn,reisin,ocaðýn,genel baþkanýn her neyin varsa KAPISINA DAYAN ve sor;

Sen neler yapýyorsun görmek istiyoruz!..
    Neden davalar açýlmýyor?
    Neden kendi medyamýz kurulmuyor,gazetemiz,Tv miz,internet sitelerimiz neden yok?…
    Varsa neden iþlevliði yok,git ve VEKÝLÝNE sor..
    VEKÝLÝNDEN HESAP SOR?..
    Neden iktidar partisinin yaptýðý bir iki þey abartýlýp gözümüze sokulurken,diðer partilere ait yüzlerce belediye ve oluþumdaki güzel hizmetler halka duyurulmuyor diye sor..
    %100′ün vergisi ile çalýþan TRT’de neden %35in sesi çýkýyorda gerisi yok…Tüm ülkenin vergisi ile yaþayan TRT de neden CHP-MHP-DP-BBP-DSP-ANAP-TKP…v.b yok?…
    Yoksa, geriye kalan %65 den vergi almayacaksýn….
    Gidip o %35 ten alacaksýn….
    Neden TC nin ekranýnda sürekli Osmanlý temalý yayýnlar,simalar,aktörler var diye soracaksýn?…
    VAKÝT ve ZAMAN gibi kaðýtlar her sabah okunurken neden SÖZCÜ gibi erdemli bir gazete o ekranda yok diye soracaksýn…
    TÜRBAN ne zamandýr TRT de “doðal” olmaya baþladý diye soracaksýn…
    CUMHURÝYET ve KURTULUÞ adlý onurlu yapýmlar neden 2 yýldýr yayýnlanmýyor diye sormalýsýn kardeþim..
    Bu senin hakkýn!..
    ÞEHÝT ve GAZÝ yakýnlarý onlarca ilde sokaða dökülüyor ve bu görüntüler sadece vergi ile sindirilmeye çalýþýlan bir medya grubu ile büyük bir týp adamýnýn kurucusu olduðu üniversitenin tv kanalýnda yayýnlanýyor…
    Hesap sor kardeþim..
    Kendi seçtiklerinden hesap sor…
    Parti binasýna,genel merkeze veye ilçe baþkanlýðýna git,vekiline mail at,telefon aç ama
    sor…
    Gitmiþken bir sýcak çaylarýný iç…
    Çünkü o sýcak çayda senin sayende orada kaynýyor..
    Senin orasý o binalarda,makam arabalarýda senin..Bunu hep unutuyorsun….
    Bir iki deðil YÜZ kiþi,BÝN kiþi ol ve Tepki ver…
    Ülkenin kanunlarýna saygýlý biçimde yapýlacak ne varsa yap!
    Biliyorum kimse kimseye ZORLA birþey yaptýramaz…
    Ama artýk ÝÇÝNDEN GELSÝN be güzel kardeþim…
    “CUMHURÝYET içinde güzel insanlarýn CESUR yüreði olduðu için þereflidir…
    “…GÖSTER ARTIK ÞU CESUR YÜREÐÝNÝ”…

Bu yazýyý okuduðun ülkenin yönetim þekli CUMHURÝYET…
    70 Milyonluk ülkede kaç kiþi bunun farkýnda?
    Normal þartlarda bu sorunun cevabý 70 Milyon olmalý deðil mi? Bunun böyle olmadýðýný artýk sende biliyorsun…
    Belki de sende ONLARDANSIN…
    Onlar mý?
    CUMHURÝYETE ÝHANET EDENLER…YOK SAYANLAR…Nimetlerinden faydalanýp inkar edenler…
    Ne oldu?
    Sinirlendin mi?
    Senin yüzüne söylemediler mi NEYE BENZEDÝÐÝNÝ?
    Ben söyleyeyim ister misin? (cevabýn umrumda bile deðil)
    Sen ÝÐRENÇ bir þeye benziyorsun ama adýný koyamýyorum.
    Hayvan desem o masum sincapa,kuþa,balýða,eþeðe haksýzlýk etmiþ olurum…
    Sen hiç nankör yunus ya da vefasýz köpek gördün mü?

CUMHURÝYET 29 ekim 1923 te kurulmadý biliyor musun?
    Çok daha uzun yýllar önce ANADOLUNUN baðrýnda atýldý temelleri…”HALKIN kendi kendini yönetmesi”..bu tanýmý bilirsin…en azýndan ezberlemiþsindir deðil mi? Ama gerçek HALK ,öyle kömüre-bulgura- oyuncaða tav olup,istemediði bir zihniyete oy verip yönetilen sonrada AÐLAYAN halk deðil..
    Adam gibi Kadýn gibi HALK…
    Onlar bu ülkedeki bir çoklarýnýn anasý,babasý,dedesi,ATASIYDI…
    Hala Padiþahlýðý öve öve bitiremiyorsun.Belkide aklýn yerinde deðilse hala padiþahlýk dönemlerindeki gibi yönetilmek istiyorsun.
    Allah için düþün,sen PADÝÞLAHLIK döneminde nasýl yönetildi bu ülke biliyor musun?
    Bir iki örnek vereyim hala Cumhuriyet yerine böyle bir düzende yaþamak istiyorsan sana söyleyecek tek bir lafým olmaz(ama böyle bir düzeni getirmek istersende tam karþýnda bizi bulursun)..
    “Öncelikle heryerde sen çalýþacaksýn sana sigorta falan yapamam..
    Ne oldu hakkýn falan olduðunu mu düþünmeye baþladýn?
    PADÝÞAH benim (hatta halifede benim,saltanatta bende) Ben ne istersem onu yapacaksýn..Ýtiraz mý edeceksin? “Tez baþý vurula” dediðimde artýk kellen yok! Malk mülk davasýnda haksýzlýða mý uðradýn yürü git KADI efendiye…%100 haklý olduðun bir konuda KADI seni haksýz mý buldu? Sinirlenme,kýzma bunu sen istedin…SALTANATI bana verdin…”Herþeye SEN hakimsin” dedin..Hatta saltanatý kaldýran ATATÜRK’e hakaret bile ettin ve ediyorsun…Bu yýl ürün az mý çýktý ya da kazancýn az mý oldu? Bana ne..Ben vergimi kuruþu kuruþuna alýrým…Ailen açmýþ,tokmuþ beni ilgilendirmez…Benim tek bildiðim ÝSTANBUL…ben ANADOLU’DA yaþayan halkýmýn ne durumda olduðunu bilmem…Caným bir iki ülke daha katmak istiyor topraklarýma;hadi hazýrlan SAVAÞA gidiyoruz…Ne! duyamadým ,evde 4 çocuk iki de eþ mi var? Bana ne…SAVAÞA gidiyoruz ve sen geleceksin..Ýtirazýn sonunu biliyorsun…SAVAÞ aylarca sürebilir..Ben sýcak otaðýmda kuzu biftek yiyip,þarap içerken sen onbinlerce askerle birlikte soðukta somun kemir,su iç..Gece fazla gürültü yapma çünkü HAREMÝMDEKÝ 50 cariyenin 6-7 tanesini yanýmda getirdim ve her türlü fantezi benim hakkým..
    Var mý itirazýn?
    Bu arada senin bacýlarýndan birine de göz koydum..HAREME alacaðým…
    VAR MI ÝTÝRAZIN?…
    Benim herþeye hatta halife olup ÝSLAM ALEMÝNE bile hakim olduðumu sen söyledin bana..”Padiþahým çok yaþa” diye coþmadýn mý?..Her þeye hakim olan ben bacýný mý alamayacaðým?”…Bu senin öve öve bitiremediðin zamanlardan küçük bir kesit sadece..Burada yazýlanlarýn doðru olduðunu herkes biliyor..bilmiyorsan öðren!….

CUMHURÝYET düþmaný mahlukat ,sen böyle bir saltanatý yüzyýllarca sürdüren bir zihniyeti canlandýrmaya ve yaþatmaya çalýþýyorsun…Ve ateþle oynuyorsun ve sonunda yanacak olan ben olmayacaðým…Þunu unutma ki bu rezilliðe þerefli ANADOLU halkýda dayanamadý…sabretti…sabretti…bekledi…kendisini kurtaracak cesur liderini aradý yüzyýllarca…Ve o aradýðý lider kendi içinden çýktý…
    Öz evladýydý o büyük adam…
    O büyük adama ATATÜRK dedi..
    Sahip çýktý…
    Destek oldu…
    Vefa gösterdi…
    Kandýrmadý…
    Yanýnda oldu…
    Onun cesareti ile güç buldu…
    BÝRLEÞTÝ…
    Onun küçük bir kývýlcýmý ile DÜNYAYI YAKTI…

Her þeyde olduðu gibi bu iþide kendi çýkarýna çevirmek için Yüce Allahý,kitabý karýþtýrcaksan þunu hemen belirtmek isterim; Tüm evreni,canlýyý,cansýzý ALLAH yarattý diyorsun.kabul ediyorsun..Her olayýn geçmiþini,geleceðini ALLAH bilir ve o ne isterse olur diyorsun…Tamam ,bizde bunu kabul ettik…
    O zaman ATATÜRK ü ve CUMHURÝYETÝ kim yarattý?
    Tüm o mücadele ve kahramanlýk,özveri,vefa,acý,baþarý nasýl oldu?
    Tüm bunlarda ALLAHTAN deðil mi?
    Yok deðil diyorsan senin gerçekten ciddi sorunlarýn var kardeþim ve BÝZ senin akýl saðlýðýnýn yerine gelmesini bekleyecek deðiliz…Ýþin diðer bir yaný ise sen BÝREY deðil misin? Senin düþüncen,fikrin,görüþün yok mu? Yanlýþ ve yanlý dayatmalarýný kabul ettirmek için ÝSLAMÝYETÝ durup durup iþin içine sokma…
    DÝNÝ ALET ETME KÖTÜ EMELLERÝNE…
    Dinimi böyle þeylere alet edip kirletme…
    Yýpratma…
    Girme Allah ile arama…
    Kendimce yaþarým dinimi, Allah isterse cennete giderim ya da cehenneme…Sana ne benim hangi tarafa gideceðimden…
    Sen tüm yaptýklarýndan sonra CENNETE gideceðini mi sanýyorsun?
    Ben bilemem ALLAH bilir…Ama sen benim gibi düþünen MÝLYONLARI dinsiz ilan edip cehenneme bile gönderdin…
    Hangi cürretle?
    Sen hiç aynaya baktýn mý?
    “DÝNÝ SÜREKLÝ ÝSTÝSMAR EDEN VE KULLANAN” siyasi partilere oy veren sen hangi cürretle benimle ALLAH arasýna giriyorsun?
    Ýstersen 5 deðil 15 vakit namaz kýl?
    Bir deðil 10 kere hacca git..
    Böyle olaylarda ben sana kötü bir þey demiyorum hatta “ALLAH KABUL ETSÝN” diyorum…Sen benim namazýma ,orucuma karýþýyorsun…oruç tutmazsam dövüyor,namaz kýlmazsam DÝNSÝZ diyorsun..islam dininin emri olmayan (baþka dinlerde olan) Türbaný takmayan kardeþime,anama,sevgilime ÝFFETSÝZ diyorsun..
    Hangi cürretle?
    Böyle kötü þeyler Kuran’ýn neresinde yazýyor?…
    Bu arada þimdi ki yeni oyun TÜRBAN adlý üniformaya BAÞÖRTÜSÜ demek..
    Yok öyle,o üniformanýn adý TÜRBAN…Anamýn,tarladaki bacýmýn giydiðinin adý baþörtüsü bunu asla unutma!…
    Sapýk ve ATATÜRK düþmaný HOCAEFENDÝLERÝN yazdýðý kitaplardan baþýný kaldýr ve aklýný,varsa kalbini kullan…Tabi birde o cemaat kumpasýndan kendini kurtaracak cesaret lazým…Sen KÖTÜ YOLA düþmüþsün ama bunu görmeye cesaretin yok…Kaynaðý belli olmayan paralardan sende payýna düþen kýrýntýlar ile hayatýný sürdürürken bir kere düþün; “ÇOCUKLARIMIN BOÐAZINDAN GEÇEN LOKMALAR helal mi haram mý?”
    Benim içtiðim ya da içmediðim içkiden sana ne…Eþimin ya da sevgilimin eteðinden,
    mayosundan sana ne…
    Bu arada gözlerin niye hep oralarda?
    Sen ADAM gibi yolda yürüyemez misin?
    BÝZ on yýllardýr sürdürdüðün saçmalýða tahammül etmeye çalýþmakla suç mu iþliyoruz? Tüm dünyada kullanýlan RAHÝBE kýyafetini ALLAHIN emri gibi dayatmaktan býkmadýn mý? (Tövbe tövbe,sabýr ver Allahým)

Neymiþ biz CUMHURÝYET BAYRAMINI KUTLUYORMUÞUZ?
    Kim bilir ne kadar seviniyorsundur…son 8-9 yýldaki 29 Ekimler hep senin ve senin gibilerin eseri!
    Gittikçe azalan kalabalýklar,senin gibi yöneticiler sayesinde sudan sebeplerle ertelenen ya da iptal edilen törenler,mecbur olduðu için ANITKABÝR’DE DÝKÝLMEK ZORUNDA olduðunu söyleyen mahluklar…
    Yýlýn 364 günü bekleyip 29 Ekimde kaçacak delik arayanlar ve kaçanlar…
    Makamý yüzünden konuþma yaparken yüzünde hiçbir ýþýk,neþe ve heyecan olmayan kiþiler…
    29 Ekim’e inat ayný gün yapýlan DÝNÝ TOPLANTILARDA yuvalanmýþ Cumhuriyet düþmanlarý,din sömürgecileri…
    Senin insanlýðýndan bile þüphe ediyorum…Biz Cumhuriyet Bayramýnda stadyumda TÜRK BAYRAÐI taþýyan ortaokullu ya da liseli kýzýmýzý alkýþlarken ve gözümüz dolarken sen o bayraðý taþýyan kýzýn ETEÐÝNE,BACAKLARINA bakýyorsun…Ertesi gün senin ülke düþmaný gazetelerin “19 mayýsta ya da 29 ekimde yine AHLAKSIZLIK YAPILDI” diye baþlýk atýp o namuslu çocuklarýn resimlerini ****** resim yayýnlar gibi yayýnlýyor…Sizin bu konulara olan ilginiz nereden geliyor? Bizim beynimiz yukarýda, sizin ki neden aþaðýda!?..

Bu ülkenin deðerlerine sahip çýkan ve koruyan milyonlar yaptýklarýnýzdan sýkýlmaya baþladý ve sabrýda taþmak üzere!! Tüm yapýlanlara tarafsýz gözle bakanlar görecek ki burada ÇOK AÐIR BÝR TAHRÝK ve KIÞKIRTMA var…
    Yazýlan makalelerle,atýlan baþlýklarla,yapýlan dizi filmlerle,çakma haber bültenleri ile kendi yetiþtirdiði ve eðittiði! adamlarýn kürsülerde yaptýklarý konuþmalarla…sürekli hedef gösterme,kýþkýrtma,saptýrma ve tüm bunlarý LEGAL bir zemine oturtmak için yapýlan DÝN ÝSTÝSMARI…

Milyonlara HUZUR veren bir tek DÝN vardý onu da yok ettiniz,saptýrdýnýz,kirlettiniz ve tanýnmaz hale getirdiniz…Kendi sapýk ve iðrenç düþüncelerinizi kabul ettirmek için hadisleri ya da Kuraný kullanacak kadar insanlýktan çýktýnýz…Yüzyýllardýr sayýsý ve içeriði deðiþmeyen hadisler ve Kuran-ý Kerim son 30-40 yýlda nasýlsa artmaya baþladý…Sözde din büyüðü denilen kiþiler içinde bulunduðu yýðýnýn din dýþý taleplerini peygamberin hadisleri arasýna serpiþtiriverdi..Sorgulamaktan korkan tertemiz müminler ise yýllar sonra Hz.Muhammed ile ilgisi bile olmayan çakma hadislerin savunucusu oldu…sayýsý 300-400 olan hadisler 500 oldu,600 oldu..bakalým daha ne kadar artacak! Bu olayýn daha ayýbý ve iðrenci bu yöntemi Kuran-ý Kerime uygulamaya baþladýlar…Herkesin bildiði bir kliþe vardýr; “Kuran-ý Kerim yüzyýllardýr tek bir harfi bile deðiþmeden günümüze geldi” Artýk buna çocuklar bile gülüyor…Kendi iðrenç düþüncelerini ALLAHIN KELÝMELERÝnden oluþan Kuran-ý Kerim’in arasýna,saðýna soluna eklemekten býkmadýlar…Kýlýfta hazýr; YORUMLUYORLARMIÞ! eskiden sayfa sayýsý bile deðiþmeyen Kuran artýk yayýnevinden yayýnevine 50-60 sayfalara varan deðiþimlere uðramýþtýr…Hele belli cemaatlerin elinden çýkan Kuran-ý Kerimi tanýmak bile mümkün deðil…11-12 yaþýnda bunlarý okuyan masum çocuklarýn önüne yýllar sonra gerçek hadisleri ve Kuran’ý koysak bile artýk çok geç olmuþ oluyor…ÖNYARGI ile gözü,beyni ve kalbi kapanmýþ çocuk artýk birey bile olamadan çirkin emellerin oyuncaðý haline gelmiþ oluyor…
    Ondan sonra ATATÜRK ve CUMHURÝYET düþmaný haline gelmiþ bir nesile kalkmýþ bir þeyler anlatmak için kendimizi helak ediyoruz…Bu yüce deðerleri anlatmak için karþýna aldýðýn kiþi ÝSLAMÝYET ile ilgisi olmayan þeyleri savunup,hocaefendilerin uþaðý olmakla CENNETE gidip HURÝLER ile oynaþacaðýnýn hayali ile yaþýyor..

Biz bu insanlara CUMHURÝYETÝ nasýl anlatalým?

Ülkemiz kabul edilmesi güç ve büyük bir tehlike altýndadýr…Bu tehlikeyi görmezden geldiðimiz hergün biraz daha kaybediyoruz…TV ekranlarýnda,miting alanlarýnda,internet sitelerinde YÜZBÝNLERCE insan ATATÜRK’ü sevmediðini,CUMHURÝYETÝ kabul etmediðini, LAÝKLÝÐÝ asla kabul etmeyeceðini açýk açýk ifade etmeye baþlamýþtýr…Bu iþe de kýlýf bulup “ÝFADE ÖZGÜRLÜÐÜ” kelimesi ile oyun oynamaktalar…Týpký PKK’lýlar ve onlarýn sempatizaný PKK’lýlar gibi…

ATATÜRK,CUMHURÝYET ve LAÝKLÝÐÝ özümsemeyen,kabul etmeyen ve ilk fýrsatta kaldýrmaktan söz edenlerden TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ vatandaþý olmaz…
    Bu iþ aynen þuna benziyor; Adam Hz.Ýsayý çok seviyorum der,sabah akþam Ýncil okur,pazar günü kiliseye gider ondan sonrada çýkar BEN MÜSLÜMANIM der…
    Bu kadar piþkin,yalancý ve riyakar insanlarýn olduðu bir ortamda bizim ne kadar üzüldüðümüzü yine biz biliriz…

Üzülüyoruz çünkü kendi içimizden çýkan insanýmýz ülkesine ÝHANET ediyor…Bir yerlere güvendiði açýk ama o güvendiði yerlerin gelip geçici olduðunu hala anlayamadý…Þu anda dokunulmayan suçlularýn eninde sonunda soðuk parmaklýklar arkasýnda olacaðý gerçeðini hala kavrayamadý…Böyle mahluklara destek verenlerin geldiði son aþama çok acý..Suçun büyüðü kýymetli olduysa o ülkede artýk rejimin güvenliði tehlike altýnda demektir…
    Þöyle ki adam TRÝLYONLAR çalmýþ ve arkasýndan gidip onu alkýþlayanlar var.Bu adamlara destek veren kiþinin cebinden 10 TL sini çal seni oracýkta linç bile eder..Ama kendi alýnteri olan TRÝLYONLAR çalýnmýþ kiþiyi baþtacý yapýyor…

Niye?

Gözümüze sokar gibi Cumaya gidiyor ya da durmadan DÝNden söz ediyor diye? Sen bu kadar basit ve küçülmüþsün be kardeþim! Sana Müslümanlýk bile yakýþmýyor (Görevi ihmal, Zimmet, Kamu taþýma biletlerinde kalpazanlýk, Resmi evrak ve kayýtlarda sahtecilik, cürüm iþlemek için teþekkül oluþturmaktan davasý olan kiþilerin arkasýndan nasýl gidersin?) …
    Diðer yanda hain ve kalleþ bir TERÖR örgütü peþinden giden milyonlar…Evet kimse itiraz etmesin ama arkalarýnda milyonlar var…
    Ýþte bu SORUN o yüzden çok BÜYÜK…Þerefsiz bir bebek katiline SAYIN diyen ve ona sevgisini göstermek için ellerinde resimler ile sokaða dökülen YÜZBÝNLER ne zamandýr partili oldu?
    Suçu ve suçluyu övme diye bir kanun var..Bu kanun neden uygulanmaz?
    Gözaltýna alman gereken kiþi sayýsý ONBÝN KÝÞÝ ise alacaksýn…
    YÜZBÝNSE yüzbinini birden gözaltýna alacaksýn…
    O yüzden sana DEVLET deniyor…
    Bu hain terör örgütü yýllarca bebekleri,çocuklarý,kadýnlarý parça parça etti…Köyleri kasabalarý yaktý…Þehirleri bombaladý…ASKERÝMÝ daha 20 yaþýnda iken öldürdü ve öldürüyor…Bu katillere sevgi gösterisi yapan yüzbinler içinden bir kiþiyi seçsek ve “senin kardeþini,abini,ablaný” öldürdüm desek ne olur?
    Seni orada lime lime eder…
    Ama 30 bin vatan evladýný KATLEDEN,Yüzbinlerce yavruyu babasýz,onbinlerce eþi kocasýz,sevgiliyi yarsýz,onbinlerce ana-babayý evlatsýz býrakan teröristi seviyor ve savunuyor bu mahluklar…

Sana ÝNSANLIK yakýþmýyor kardeþim…(kardeþim demekten bile midem bulanýyor) Neymiþ daðda 2000,Irakta da 3000 Terörist varmýþ…Hadi ordan! Bu yalanlar ile hala vatandaþý uyutanlar kime ve nereye hizmet ediyor? Biri çýkmýþ “SUÇA BULAÞMAMIÞ” PKK LI KARDEÞÝM GEL SANA ÝÞ AÞ VERÝP SALIVERÝCEM DÝYOR…..
    Bu söylem kadar komik,bilinçli ve acý bir söylem olamaz…Daðda bayýrda PKK ýn inlerinde,maðaralarýnda yaþayan hainler nasýl “SUÇA BULAÞMAMIÞ” kabul edilir? Bu hainler aylarca,yýllarca daðda ÇÝÇEK MÝ TOPLUYOR,ÝNEK MÝ OTLATIYOR?…neymiþ eline silah almamýþ,suça karýþmamýþ…

Ey sorumlular bu iþ artýk sýkmaya baþladý!

Þerefli Türk ordumuzda askerlik yapan vatan evlatlarý çok iyi bilir bir ORDU nasýl ayakta durur ve savaþýr..
    Kimisi mutfakta yemek yapar,kimisi tuvalet temizler,kimisi yazýcý olur masa baþýnda,kimisi sýcakta-soðukta daðda,bayýrda eðitimde….
    Daðda hainler ile çarpýþan vatan evladý akþam olunca ayný koðuþta yattýðý Bolu’lu askerin yaptýðý yemek ile karný doyar…
    PKK lý hainleri temizledikten sonra rahat bir uyku için gittiði koðuþtaki yatak çarþafýný baþka bir arkadaþý yýkamýþtýr..
    Onlar bir bütündür..
    Ve tümüne birden ORDU denir..
    Biri olmadan diðeri olmaz…

Tüm bunlarýn ýþýðýnda þu çok açýktýr; “SUÇA BULAÞMAMIÞ” PKKlý olmaz…Bu hain örgüte katýlmaya karar verip,daða çýkýp yemek yapan,çamaþýr yýkayan ve geceleri teröristin yataðýnda oynaþanda,gözcülük yapanda,erzak temin edende,para gönderende,propaganda yapanda,öyle ya da böyle HER TÜRLÜ DESTEK VERENDE ; TERÖRÝSTÝR…

Bu gerçeði kabul etmeyince bak neler oluyor; Hain PKK lý yol kenarýndaki evinden çýkýyor,her gün evin önünden geçen askeri aracýn ne zaman geçeceðini adý gibi biliyor..Bombasýný koyuyor ve tekrar evine gidiyor..Þerefli vatan evladý askeri aracý ile geçerken hain planýný gerçekleþtiriyor…Ana kuzularý þehit ya da gazi oluyor…Sonra? Biz çýkýp daðda PKK lý arýyoruz…Bu esnada þerefsiz PKK lý evinde sýcak çayýný içip belkide olanlarý izliyor penceresinden! Bir çok olayda bunun olmadýðýný kimse inkar edemez…

Bunu bilerek dile getirmeyenlerin tek amacý ÞEREFLÝ ORDUMUZU güçsüz ve beceriksiz gösterip,pes ettirmek…
    Bu oyuna asla gelmeyin..
    2000 Yýllýk tarihi olan dünyanýn en güçlü 3. ordusu bir kaç çapulcu önünde asla eðilmez…

Daðdakiler dýþýndaki PKK lýlarda HER ÞEYE RAÐMEN hak ettikleri cezaya çarptýrýlmalý…Zaman zaman idamdan söz edilince kimi aydýn çevreler ayaða kalkýyor…ÝNSAN HAKLARI falan demeye baþlýyor…Ýdam Cezasý geri gelir ya da gelmez…
    Ama þunu sormak lazým; 20 yaþýndaki ana kuzularýnýn bacaðý kopuyor,eli yok oluyor,baþý yerinden çýkýyor,gözü kör oluyor,bomba ile 10 parçaya ayrýlýyor vücudu,tüm bunlarda sesi çýkmayan sözde aydýnlar BEBEK KATÝLÝ APO nun idamýndan söz edilince AYAÐA KALKIP gösteri yapýyorlar…o aydýn bozmalarýna þunu ifade etmek isterim; Olayý abartmaya gerek yok,altý üstü 30 000 Kiþinin katili olan bir adamýn kafasýna bir ip geçirecekler ve bir iki dakika sonra baþý morarýp nefessiz kalacak hepsi bu kadar…o

ÝNSAN HAKLARI masalýný oðlu 10 parça olduðu için naaþý bile bulunamayan ÞEHÝT AÝLESÝNE anlat bakalým sana ne diyecek?…
    Neymiþ ANALAR AÐLAMASINMIÞ…
    Ama iki tarafýnda!
    Neyin tarafý kardeþim…
    ÞEHÝT anasý keþke aðlamasa ama bu imkansýz….
    O ana ve baba artýk o saatten sonra zaten yaþamýyor ki….
    Hergün onlarda ölüyor…
    Öte yandan PKK ya sevgi gösterisi yapan ananýn oðlu kendisinin bilgisi dahilinde daða çýktýysa ve öldüyse o PKK lýnýn anasý AÐLASIN,umrumuzda bile olmaz…
    PKK anasýna gösterilen empati þehit anasýna neden gösterilmez?
    Bu nasýl bir hainliktir akýl almýyor…

Þurasý çok açýktýr ki yýl 2009 ve Türkiye Cumhuriyeti “DÝNCÝ CEMAAT ÇETELERÝ ve PKK” kýskacý arasýnda kalmýþtýr…
    Artýk aklýnýza gelecek her yerde olan bu sinsi ve hain oluþum ülkeyi karanlýða sürüklemekte,ortalýðý karýþtýrmakta,insanlara iþlemedikleri suçlarý atýp karalamakta ve bu arada gündem deðiþtirip kendi çirkin emellerini bir nakýþ gibi iþlemektedir…Halkýn GERÇEKLERÝ görmesi için gerekli yayýn organlarý hýzla azalmakta ya da el deðiþtirip etkisiz kýlýnmakta…Yargý ,ordu ve muhalafet çirkin kumpaslar altýnda ezilmeye çalýþýlmaktadýr…
    Halkýn bir kýsmý tüm bunlarý gördüðü halde bu oyunu tezgahlayanlara hala destek vermektedir ki bu çok VAHÝM BÝR DURUMDUR…Bir takým yeþil sermayeli basýn-yayýn organlarý hala tüm olumsuzluklarýn sorumlusu olarak eski cumhurbaþkanlarýný,emekli yargý üyelerini,ölmüþ siyasetçileri ve sayýlarý ON MÝLYONLARCA OLAN LAÝK TÜRK HALKINI görmekte hergün hedef tahtasýna oturtmaktadýr…Bunlara DUR demesi gereken aktörler ya GEZMEKTE ya da KONUÞMAKTADIR…Bulunduklarý yeri sadece iþgal ettikleri aþikardýr…
    Psikolojik Harp tekniklerini çok iyi uygulayan bu oluþumlarýn sahip olduklarý KÝRLÝ SERMAYE MÝLYARLARCA DOLAR olduðu gerçeðinden hareketle bu kýþkýrtma ve hedef göstermelerin daha uzun bir süre daha süreceði acý bir gerçektir…
    En kötüsü halkýn bir bölümü “DÝNCÝ CEMAAT ÇETELERÝ ve PKK” oluþumunu doðal karþýlamaya baþlamýþ ve TEPKÝSÝZ kalmýþtýr…Tepki veren kiþi ya da kurumlar azalmakta ya da sesleri yandaþ medyadan dolayý DUYULMAMAKTADIR…70-80 yaþýndaki çýnarlar “hapse girsem bu yaþtan sonra ne fark eder” mantýðý ile GERÇEKLERÝ haykýrmakta ama GENÇLER arkalarýndan gidecek kadar CESUR deðildir…(Gerçekleri dile getirmekle hapse girmek yan yana gelmiþ,daha ne diyelim) Kendisi her konuda atýp tutan hatta hakaret eden zatlar,kendileri için söylenen her söz için tazminat davasý açýp para kazanma yoluna gitmektedir…HÝÇBÝRÞEY yapmayan kiþilerin iþgal ettiði yerlerin yapmadýðý þeyler yüzünden aksaklýlar olmakta ama SUÇLU yine bunu dile getirenler olmakta…Halkýn bir kesimi ÝSLAM DÝNÝNÝN savunucu olarak bir siyasi partiyi görecek kadar aciz bir duruma gelmiþ ve bundan vaz geçecek gibi görülmemektedir…(bu kesimin artýk MÜSLÜMANLIÐI tartþýlýr hale gelmiþtir..)
    ULU ÖNDER ATATÜRK ü yerden yere vuran kiþiler SAYGI GÖRMEYE baþlamýþ,PKK lýlara mikrofon uzatýlýp görüþleri sorulmakta ya da yandaþ medyadaki programlarda KONUK olmaktadýrlar…Her zaman doðrularý söyleyen kiþilerin bir açýðý bulunamayýnca namaz-ezan-türban-içki gibi konular altýnda ezilmeleri için garip suçlamlar yöneltilmekte ve ASLA ÖZÜR DÝLENMEMEKTEDÝR…(6-7 Eylülde,80 darbeside bunlarýn karanlýk elleri sayesinde olmuþtur…Bir düþünün 80 darbesi öncesinde Saðcýlar ve Solcular birbirine küstürülüp çatýþtýrýldý ama bunlara hiçbirþey olmadý…Girdiler,ortalýðý karýþtýrdýlar ve görevlerini yapýp pusuya yattýlar) Sonrasýnda saðcýsý solcusu hapiste çürürken DÝNCÝ CEMAAT aktörleri birer birer ve HIZLA basamaklarý aþtýlar ve köþe baþlarýný tuttular..DÝNCÝLÝK ve KÜRTÇÜLÜK oyunu ile bu aþamaya kadar geldiler…Ve 30 yýl sonra iki kesim yeniden bir arada hatta omuz omuza..Arada birbirlerine kýzarmýþ gibi yapýyorlar ama PLAN çok iyi iþlemekte…

Artýk görün þu planý ve BOZUN!

Artýk CUMHURÝYET bayramlarý buruk geçiyor…Bunu 8-9 yýl önce biri söylese inanmazdýk ama þimdi acý bir gerçek…Anýtkabire gidiyorsun sana TAPIYOR diyorlar ya da ÇAKMA ÇETE oluþumlarý içinde olduðunu iddia ediyorlar…Bölücü medya bu kutlamalar dahilindeki BALOLARDAKÝ dansa ya da içkiye laf atýp,karalýyor…Sorumlular CUMHURÝYET bayramýnda bir yerlere kaçmaya çalýþýyor…Bayramda camiilerimize þerefli TÜRK BAYRAÐI asalým diyoruz; “DÝN ELDEN GÝDÝYOR “diye isyan ediyorlar(Ýslamiyet camiye bayrak asmakla yýpranmayacak kadar yücedir)…
    1920 lerden beri hala insan bile olamadý bunlar bir de Müslüman olduklarýný sanýyorlar! Kuvayi Milliye Ruhunu baþlatan ATATÜRK’ÜN çok sevdiði illerde ATATÜRK büstü kýrýlýp,tekmeleniyor ve kimse yerden kaldýrmýyor…Hain Terör Örgütü üyelerini 100 bin kiþi karþýlayýp,500 bin kiþi gece eðlenceler düzenliyor ve biz bu YIÐINLARA hala vatandaþ diyoruz….

CUMHURÝYET bayramý için evinin balkonuna TÜRK BAYRAÐI asýnca baþýma bir iþ gelir mi?diye aklýndan geçiriyor yüzbinler…

Bu aþamaya nasýl geldik biz?

CUMHURÝYETÝ Kim Ayakta Tutuyor?

1923 ten beri ayakta duran CUMHURÝYETÝMÝZÝ;
    Rüþvet yemeden görevini yerine getiren Manisalý memur Metin, sadece dini ve güzel ahlaký anlatan Ýzmirli Ýmam Hüseyin, dað baþýnda ATATÜRK’Ü,LAÝKLÝÐÝ,VEFAYI anlatan Ýstanbullu öðretmen Emine, tarlada saatlerce çapa sallayan Adanalý çiftçi Kemal,Sadece görevini yapýp herþeye göðüs geren astsubay Ali ve Subay Vedat, para için kalemini satmayan gazeteci Mustafa, sermayesini cemaatlerin hizmetine sunmayan, iþçisinin hakkýný yemeyen Konyalý iþadamý Kaan, gerektiðinde para bile almadan hizmet veren Hataylý doktor Mehmet, haklýnýn yanýnda olan ve doðrulardan vaz geçmeyen Ankaralý avukat Deniz, 80 yaþýnýn getirdiði her türlü zorluða raðmen bir çok etkinlikte dimdik durarak birilerine bir þeyler anlatmaya çalýþan Denizli’li emekli memur Hamit, onuru ile görev yapan Tekirdaðlý Savcý Volkan, herkese eþit davranýp sadece görevini yapan Yozgatlý polis memuru Uður, yanlýþ gördüðü þeyleri her ortamda söylemekten vazgeçmeyen Malatyalý Mühendis Osman…Kimsenin uþaðý ya da maþasý olmayan Samsunlu bürokrat Ahmet ve onlar gibi MÝLYONLAR…

Onlarýn varlýðý bu ülkeyi ayakta tutuyor…

Sürekli ortalýðý karýþtýran ve bölmeye çalýþan aktörler oldu bu ülkede…
    Daha Kurtuluþ Savaþý sýrasýnda bile vardý bu aktörler ve hepsi de öz vatandaþýmýzdý…Damarlarýnda asil kan olmayan bu aktörler þimdi iyice azýtmaya baþladý..En büyük gücüde bizlerin tepkisizliðinden alýyorlar…Cumhuriyeti savunmayý,sahip çýkmayý bayrak sallamak ya da rozet almak sandý bir kýsmýmýz ama sanýrým artýk yanýldýklarýný anlamýþlardýr…Aslýnda onlarda haklý çünkü Týpký Atatürk gibi onlarda ihanete uðradý…hatta uðradýk…
    Bir ezberi daha bozma zamaný geldi..
    Biz sadece PKK lýlara bölücü dedik ama bölücülüðün bir çok türü var…PKK bu iþi Kürtçülük ve silah ile yaptý…
    BÖLÜCÜLÜK;halký ayrýþtýrmak,ayýrmak,bir kesimi üstün kýlmaya çalýþmak ve en sonunda BÖLMEK…ya da daha ilerisi hakim olmak…Bir yumuþak karýn bulunur ve onun üzerinden halk önce ayrýþýr sonra bölünür…
    PKK dýþýnda diðer tehlike DÝNCÝ TEZGAH….Bu sefer kullanýlan yöntem tüm insanlýðýn ihtiyacý olan bir þey,huzur vermesi gereken ve insanlarý ahlaklý yapmasý gereken Dini inançlar…Ýslamiyeti istismar ederek halký dinci-dinsiz,örtülü-örtüsüz,cumaya giden-gitmeyen gibi yaftalarla milleti ayýran ve bölen karanlýk eller var bu ülkede ve iþin en acý tarafý bunlarýn kim olduðunu herkes biliyor! Bu karanlýk eller kendilerini Allahýn avukatý yada Hz.Muhammedin sözcüsü sanýyorlar…Bizlerin Allaha olan saygýsýndan aðzmýza gelmeyen þeyler bu kesimde normal olmuþ..Bir tarafta bir yolunu bulsa peygamberliðini ilan edecek sapýk bir hoca bozmasý (ki müritleri peygamber kabul ediyor onu),Bir tarafta kendisini Ýslam Aleminin aðýr abisi sanan siyasi bir maþa,diðer yanda bunlarýn ortasýnda kalmýþ þehit katili bir baþka siyasi maþa ve onlarýn küçük aktörleri, yandaþlarý,yalakalarý,
    aydýnlarý…
    Bolca mali kaynak ve bunlarýn peþinden giden düþünce yetisi olmayan yüzbinler…
    Bu oluþumda BÖLÜCÜDÜR…
    Bu gerçeði kabul etmediðimiz sürece hiçbir þeyi çözemeyiz…Ne bugün ne de yarýn!

ATATÜRK’ü sevmek,Þehit ve Gaziye sahip çýkmak,LAÝKLÝÐÝ ve ÜNÝTER-ULUS DEVLET yapýsýný savunmak,yargýya ve orduya destek olmak ve Ýslamiyeti gönlünce yaþayýp kimsenin dinine karýþmamak SUÇ ya da YANLIÞ algýlanýr olduysa bu ülkede artýk TEHLÝKE kapýmýzý çalmýþ evimize girmek üzere demektir…

Bir yerden baþlamak istiyorsanýz sizi temsil eden ya da edeceðinize inandýðýnýz siyasi parti,sivil toplum örgütüne gidin ya da bir þekilde (mail,telefon,mektup..) tepkinizi gösterin…”Ben seni o makama getirdiysem benim sesim ol diye” demeniz sizin en doðal hakkýnýz.
    Telefonu açan yoksa parti binasýna gidin..
    Vekilinize gidin..
    yoksa çaðýrtýn!
    Evet, siz oraya 10 kiþi gidin oturun bakalým orada neler deðiþir…Yüzlerce namuslu ve satýlýk olmayan GAZETECÝ var bu ülkede..Onlara tüm istek ve tavsiyelerinizi iletin…Kendi e-mail aðýnýzý oluþturun ve bilgi paylaþýmý yapýn…Ortak bir refleks oluþturun…Yandaþ medyadan olmayan büyük bir gazeteci ordusu var sizleri bekliyor (Ýnternet gazeteleri dahil..)…Gazetesini aldýðýnýz medyayý siz ayakta tutuyorsunuz ve bir noktadan sonra sizlerin onurlu sesi olmak onlarýn asli görevi…Size tüm bunlar zor ve uðraþtýrýcý geliyorsa lütfen ÞU ÇILGIN TÜRKLER ya da DÝRÝLÝÞ gibi baþyapýtlarý okumayýn hatta varsa yýrtýp atýn ya da birisine baðýþlayýn..Çünkü oradaki þeyler size masal gelmiþ ve hiçbir ders almamýþsýnýz demektir…verdiðiniz parayýda helal edin gitsin…
    Sanýrým anlatmak istediðimi anladýnýz…
    Bir þeyler yapýn çünkü “CUMHURÝYETÝN SÝZE ÝHTÝYACI VAR”…
    Siz bugünlere CUMHURÝYET sayesinde geldiniz þimdi o zor durumda ve size ihtiyacý var…CUMHURÝYET tepeden inmedi ve ancak emek,vefa ve birlik olmak onu ayakta tutabilir…

Bu bölücülerin o kadar çok ortak noktasý var ki…Birisi 6 aylýk bebeði katledip BARIÞTAN,ÝNSAN HAKLARINDAN söz edecek kadar adi ve þerefsiz,bir diðeri ATATÜRK’e olan kinini ve CUMHURÝYET e olan düþmanlýðýný her fýrsatta dile getirdiðini tüm ülke bildiði halde hala ATATÜRK ve CUMHURÝYETin bekçisiyiz diyecek kadar insanlýktan çýkmýþ…Bu kadar insanlýktan çýkmýþ istismarcý içinde en zoru NAMUSLU OLMAKTIR…Ama biliyorum ki siz namuslusunuz…Aslýnda yapýlacak olan o kadar basit ki…

CESUR OLACAÐIZ ve ASLA KORKMAYACAÐIZ…
    BÝRLÝK OLUP BÝR ARAYA GELECEÐÝZ…
    asla birbirimizi yanlýz býrakmayacaðýz…
    ve BÝLGÝ AKIÞINI yani iletiþimi hep açýk tutacaðýz…

Çaðýn gereklerini sende sonuna kadar kullan…Büyük bir bilgi aðýný örneðin e-mail ile kurabilirsin..Gerisi sonra gelir nasýl olursa…Sen bir baþla mutlaka arkasý gelir…(denedik biliyoruz!) Bu çaðrýnýn amacý asla sana akýl öðretmek deðil ama bizim sana ihtiyacýmýz var…Bu iþte korkacak ya da sinecek bir þey yok aksine baþýn daima dik olsun çünkü eðer bir þeyler yapmaya niyetlenirsen bu ;
    TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNÝN TEMELLERÝNE SAHÝP ÇIKMAK olacak…
    Ve bu ülkedeki en asil þey…Asýl bu iþe karþý olanlar korksun ,bakalým bir süre sonra o yataklarýnda rahat uyuyabilecekler mi? Bir þehit anasý “keþke bizim oðullarýmýzda daða çýksaydý belki þimdi sað salim dönerlerdi” diyecek duruma gelmiþse ya da bir þehit kýzý “benim babam niye öldü o zaman” diyorsa ve bu iþin aktörleri tüm bu sözler için deðilde PKK lýlar için gözyaþý döküyorsa artýk bir þeyler yapma zamaný gelmiþ demektir…Lütfen kanunlar çerçevesinde bütün haklarýnýzý kullanarak birbirinizi uyandýrýn,bilgilendirin,bilinçlendirin,

BÝR ARAYA GELÝN ARTIK!

“ÝRTÝCA ÝLE MÜCADELE EYLEM PLANI” diye birþeyler dolaþýyor…Ýlk bakýþta gündem deðiþtirme ve TSK yý karalamada baþarýlý olduðu kesin..Yapanlar bir þekilde amacýna ulaþmýþ gibi görünüyor…Ýþ yargýya intikal ettiði halde yandaþ medya iþi dallandýrýp budaklandýrýyor…(bu bile kimin yaptýðýna bir delil olabilir belki) Burada gözden kaçan ve bu sahte olma ihtimali yüksek belgeden ÇOK DAHA ÖNEMLÝ bir soru sormak isityorum; Bu hükümetin,devletin “ÝRTÝCA ÝLE MÜCADELE EYLEM PLANI” yok mu?
    Devlete,orduya sýzmaya çalýþan beyni yýkanmýþ cemaat üyeleri ile ilgili bir eylem planý yok mu?
    Dinci örgütlerin,oluþumlarýn devlete sýzmalarý nasýl engellenecek ya da engelleniyor mu? Örgüt evi gibi çalýþan ve haklarýnda binlerce iddia olan bazý EVLER neden hala basýlmadý? Onbinlerce öðrenci yurduna ihtiyaç varken bu ihtiyaç neden 7-8 yýldýr giderilmedi de gencecik öðrenciler cemaat yurtlarýna düþtü?(60 Milyon dolarlýk uçak parasý ile kaç yurt yapýlýrdý?)
    MÝLYARLARCA DOLARLIK zenginliðin kaynaðý nereden diye araþtýrýldý mý?
    ÝRTÝCA laikliðin en büyük düþmaný olduðuna göre bununla mücadele devletin görevi deðil mi?
    Neden uzun zamandýr irtica ile ilgili bir baskýn ya da basýlan bir yerin haberi yok?
    Ýrtica bitti de bizim mi haberimiz yok?
    Bittiyse bu müjdeli haber niye bize duyurulmadý! O beladan kurtuluþu da bayram ilan ederdik…
    ÝRTÝCA ÝLE MÜCADELE ile ilgili 7-8 yýldýr ne yapýldý?
    Kaç kiþi tutuklandý?
    ÝRTÝCA ÝLE MÜCADELE etmek askere düþtüyse siz orada ne yapýyorsunuz?

Bir kaç satýr sonraki satýrlar TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNÝN temelini oluþturan ANAYASANIN ASLA DEÐÝÞMEYECEK maddelerinden birisi yani 2. madde:
    “Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanýþma ve adalet anlayýþý içinde, insan haklarýna saygýlý, ATATÜRK milliyetçiliðine baðlý, baþlangýçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, LAÝK, ve sosyal bir hukuk Devletidir…” Ülkedeki tüm vatandaþlar bilmelidir ki bu maddeleri öyle ya da böyle deðiþtirmeye çalýþmak ya da iþlevliðini bilerek yok etmek BÖLÜCÜLÜK demektir…Bu iþi yapanlar ile PKK ayný safta demektir…Bu faaliyetlerin ortak adý VATANA ÝHANETTÝR….bunu yapana da VATAN HAÝNÝ denir…
    Bu gerçeði bilerek ülkesine sahip çýkan ONURLU vatandaþlar CUMHURÝYETÝ ayakta tutuyor…

Ýyi ki varsýnýz…

LÜTFEN bu güzel millete olan UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYÝN!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben TÜRK'üm diyen CUMHURÝYETÝ seven herkez lütfen bu yazýyý okusun.
    paylaþým için çok teþekkür ederim toycan kardeþim ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler herkes bunu okumalý

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri