REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dremboxta kitlenme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 dremboxta kitlenme

arkadaşlar benim cihaz bu sabah itibaryla baktım kilitlenmiş kurtarma yazılımını attım sorunsuzca ondansonra ise gemini 4.7 imajı attım ardındada bakup yüklemeye çalıştım geçersiz bakup diyor bunun çözümü nedir arkadaşlar acaba nerde hata yapıyorum:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım dreamup'la cihaza bağlan önce flash erase yap sonra flash'tan sadece orjinal imajı yükle sonra dreamup'ı kapat flashwizard'la backup at düzelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam dediginizgibi baglandım buseferde flaş vizard ip hatası veriyor anlamdım gitti aynı ip noyla dreamupla baglandım orjinal imajı yükledim sorunsuz bir şekilde şimdi internet kablosunu taktım biraz bekletip sonra kros kabloyla bida denicem:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gene aynı hatayı veriyor ipno yanlış diyor kafayıyicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gene aynı hatayı veriyor ipno yanlış diyor kafayıyicem

cihazın ıp ayarını yenıden yap sonra falash wızardda ıp ayarı yap

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İletişim bilgilerinden cihazın aldığı ip'ye bak flashwizard'a o ip'yi yaz.Cihazın fişini çekip taktığında farklı ip alabilir her seferinde aynı ip olacak diye şart yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dhpc yazısındaki çentiği kaldırıp yeni ıp numarası ver kaydet ondan sonra yeni bir ımaj veya backup atana kadar ıp numaran değişmez.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta cihaza yeni ip no vermeye çalışıoyorum eksik dizin deniyor cihazı kapatıp açtıımda ise daha önceki ip no geliyor o gelen ip noda flaş vizarda yazıyorum dogru olan ip noya yanlış diyor anlamadım gitti bunun başka bir çözümü yokmu acaba saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende cihazı daha 2 gün önce sıfır aldım dünkü donma ile ilgili sorunun cihazdan kaynaklanmadığını söylediler hiçbir müdahale etmedim bir kaç aç kapadan sonra düzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flaş vizarda bu yazı karşıma çıkıyor unable to connet to adres 192.168.1.101 plase cehek connektion parameters yukarda yazan ip adresi dogru cihazımdaki ip adres şimdi anlıyamadım niye bu hatayı verir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri