REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: hdmi kabloyla sesi neden lcdye iletemiyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hdmi kabloyla sesi neden lcdye iletemiyorum

ati 5500 hdmi ekran kartım var hdmı kabloyla lcd ye bağlantı yaptım görüntüyü alıyorum fakat sesi alamıyorum ne denediysem olmadı ses sorununu nasıl cözebilirim yardımlarınızı bekliyorum görüşmek üzere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

televizyon menusundan fabrika ayarlarına döndür ama cihazı değil televizyonu dondur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam y,ne olmadı yaa tv ayarlarını resetledim fabrika ayarlarına döndüm yine yok yine yok bu ses olayını nasıl cözeceğim bana yardım edin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuda tam bir bilgi sahibi degilim, yalniz kendi sistemimdeki bi ayrinti dikkatimi cekti. Bunu anlatmak istedim. Senin konunla paralel bir konu.
    Kendi ev sinema sistemim su sekilde; blu-ray cihazimdan amfiye sadece hdmi kablo ile bagli. Buda demek oluyor ki hdmi sesi de iletiyor. Fakat iste asil mevzu burada basliyor, televizyonumdan amfiye goruntu aktarimi icin hdmi kablo + ses aktarimi icinde optical digital kablo ile bagli. Yani televizyonum amfiye hdmi kablo ile ses aktarimi yapmiyor. Sanirim olayda bu, optical digital ses cikisi olan cihazlar galiba sesi hdmi kablo ile aktarmiyor. Bence sesi en iyi sekilde almak istiyorsan bir tane optical digital audio kablosu al, mis gibi keyfine bak.

Kullandigim sistem ise su sekilde:
    LCD TV: Sony 46W5500
    Home Theatre: Sony HT-SF360
    Blu-Ray: Sony BDP-S360
    Konu XiaxLe tarafından (25-04-2010 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol hocam en sonunda buldum ewet ses iletiliyor arkadaşlarlada paylaşmak istedim ekran kartı ayarlarından çift monitor yani aynı anda gösterecek şekilde ayarlayınca bilgisayarda sağ alt köşedeki hoparlör işaretinden sağ tuş ses özelliklerini ayarla dedikten sonra çıkan ekranda tam ortadaki sekmede ses diyor onu acıp varsayılan aygıtı tıkladığımızda 2 sacenek sunuyor biri bilgisayarın ses cıkışı diğeri tvye çıkış olan hdmı output eğer onu secersek ses sadece tvye gidiyor eğer diğerini secersek ses sadece bilgisayara gidiyor nerede seyredeceksek önce bu işlemi yapıp sonra izleyeceğimiz şeyi acacağız yoksa ses yine bilgisayarda kalıyor dikkatinize arkadaşlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri