REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: dremboxta kitlenme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dün saatlerce ugraştım yapamadım aldım vatanşa telefon la ulaştım team viewer programını indirip pc kurdum onla benim pc baglandı ve yaptı şimdi benim sorum şu arkadaşlar r232 kablosunu taktım ondan sonra internet üzerinden flaş vizar programını açtı cihazın ip noyu verdim sorunsuz bir şekilde yükledi bende aynı şekil yapmaya çalıştım sürekli olarap ip hatası verdi ben nerde hata yapıyorum acaba data kablosu pc takılımı olcak yoksa modememi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sana flashwizard'la rs 232'den imaj atabileceğini kim söyledi.Com'dan rs 232 ile sadece dreamup ile imaj atabilirsin.Flashwizard'la imaj veya backup atabilmen için ethernet kablon cihaza takılı olmalıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamda ustam ben r232 kabloyla kurtarma yazılımını attım sonra ise data kablosunu bir ucunu cihaza diyer ucunuda pc taktım bunda yanlışmıyım flaşwizarla bakup atmaya ugraştım benim sorunum niye bende sürekli olarak ip hatası verdi bu yaptıım olayda yanlışlık varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pc'ye değil modeme takacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pc'ye değil modeme takacaksın
    işte buya demekki benim hatam buymuş çok teşekür ederim ustam sayenizde birşey daha ögrendim saygılar:45::45:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri