REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Nasıl güveneceğim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nasıl güveneceğim ?

ben forumda tanıştığım bir arkadaş bir cihaz satıyor bende bunu almak istedim. fakat bana parayı yatır hesaba bende cihazı kargoya verim diyor. şimdi ben buna nasıl güvenmem gerekiyor. parayı hesaba yatırdıktan sonra ya cihazı göndermezse o zaman benim paranın üstüne su mu içmem gerekiyor. bu elden göndermelerdeki prosüdür nedir bilgisi olan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumdaki arkadaşlardan proplem neredeyse sıfır bence proplem olmaz insanın gidecek parası varsa öyle yada başka türlü gider sen bence burdaki arkadaşlara güven ben zannetmiyorum 50 veya 100tl ye düştüklerine saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu forumdan değil başka forumdan birde güvenmek ayrı bir konu tanımadığın birine nasıl güvene bilirsinki benim anlatmak istediğim olay, paramı geri alabilirmiyim. eğer yamuk yaparsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tür işlerde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesini kullanın ben hep öyle yapıyorum guven sorunu yaşıyorsanız sn @modem

Karşı taraf gittigidiyorda satısa malını koyuyor siz alıyorsunuz ürün size geldiginde siz onaylarsanız para satıcıya aktarılıyor böylelikle her 2 tarafta sorun yaşamıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

5. 25-04-2010, 23:20

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede serkanın dediği gibi bir yolu dene...
    en sağlamı... selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar forumda biri benden cihaz istedi bene yolladım iki gün sonra parayı ve yanındada bir çuval fındık yollamış ee nede olsa karadenizli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar forumda biri benden cihaz istedi bene yolladım iki gün sonra parayı ve yanındada bir çuval fındık yollamış ee nede olsa karadenizli
    ne güzel..... o kişiyi tebrik etmek lazım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o arkadaş sana nasıl guvensin.

@modem
    Katılım Tarihi: 04-25-10
    Mekan: 06 Ankara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sen daha alışveriş yapmadan içine kurt düşmüş bana sorarsan bu alışverişten artık hayır gelmez serkanın da söylediği gibi güvenilir şekilde alışveriş yapmak istiyorsan bu işleri yapan sitelerden alışveriş yapacaksın kargon geliyor malına bakıyorsun beğenmezsen iade ediyor beğenirsende para için onay veriyorsun al gülüm ver gülüm misali!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi gg hiçkimse nin içine kurt dusmuyor.birine yolladım birkazç kez ödedi ama en son yolladıgımı ödemedi bende hakkımı helal etmedim 145 tl içinde degmez.bende artık gg yi kullanıyorum sorunsuz alışveriş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri